Angelka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 lajla2009 napisał(a):No i my jesteśmy już PO....:loveu: Jemy, śpimy i odpoczywamy:drinka::sleep2::thumbs: W 8 godz. 6 azjaciątek.To dobra liczba jak na pierwszy miot dla suni i przede wszystkim dla mnie :happy1: Wynik.... 5:1 dla płci brzydszej:cool3: Dziękuję wszystkim za wsparcie i zainteresowanie :Rose: Trzymam nadal kciuki za krewniaczkę Gajunię :kciuki: i resztę mamusiek i czekam na wieści :bye: Świetna nowina, gratuluję, życzę im dużo mleczka mamusi i zdrówka:multi: :) Quote
DżekiB Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Gratuluję lajla! U nas zaczęło się o -19tej i do tej pory mamy dwa do trzech dla dziewczyn Quote
Fiba_i_ja Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Gratulacje wszystkim szczeniaków :) niech się zdrowo chowają :) i czekamy na fotki :) Quote
Asiaczek Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='lajla2009']No i my jesteśmy już PO....:loveu: Jemy, śpimy i odpoczywamy:drinka::sleep2::thumbs: W 8 godz. 6 azjaciątek.To dobra liczba jak na pierwszy miot dla suni i przede wszystkim dla mnie :happy1: Wynik.... 5:1 dla płci brzydszej:cool3: Dziękuję wszystkim za wsparcie i zainteresowanie :Rose: Trzymam nadal kciuki za krewniaczkę Gajunię :kciuki: i resztę mamusiek i czekam na wieści :bye: Gratulacje i potwierdzam, że 6 to dobra liczba:) [quote name='DżekiB']Gratuluję lajla! U nas zaczęło się o -19tej i do tej pory mamy dwa do trzech dla dziewczyn I co dalej? A tak wczoraj wyglądały moje basiaczki:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Hawanka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='lajla2009']No i my jesteśmy już PO....:loveu: Jemy, śpimy i odpoczywamy:drinka::sleep2::thumbs: W 8 godz. 6 azjaciątek.To dobra liczba jak na pierwszy miot dla suni i przede wszystkim dla mnie :happy1: Wynik.... 5:1 dla płci brzydszej:cool3: Dziękuję wszystkim za wsparcie i zainteresowanie :Rose: Trzymam nadal kciuki za krewniaczkę Gajunię :kciuki: i resztę mamusiek i czekam na wieści :bye: Gratki !!!!żeby zdrowo sie chowały i rosły jak na drożdzach!!!!!:loveu: Quote
DżekiB Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ...do kompletu jeszcze doszła parka i myślę że na tym koniec. pozdrawiam Beata Quote
Ajdka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dżeki , lajla2009 GRATULUJE!!!!!! CZEKAM NA ZDJECIA :):):):):) Asiaczek kolorek brązowego przecudny :):):):) - on pozostanie taki ciemny?? czy troszkę wyjaśnieje?? Quote
Shanara Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='lajla2009']No i my jesteśmy już PO....:loveu: Jemy, śpimy i odpoczywamy:drinka::sleep2::thumbs: W 8 godz. 6 azjaciątek.To dobra liczba jak na pierwszy miot dla suni i przede wszystkim dla mnie :happy1: Wynik.... 5:1 dla płci brzydszej:cool3: Dziękuję wszystkim za wsparcie i zainteresowanie :Rose: Trzymam nadal kciuki za krewniaczkę Gajunię :kciuki: i resztę mamusiek i czekam na wieści :bye:Gratulacje :) [quote name='DżekiB']Gratuluję lajla! U nas zaczęło się o -19tej i do tej pory mamy dwa do trzech dla dziewczyn [quote name='DżekiB']...do kompletu jeszcze doszła parka i myślę że na tym koniec. pozdrawiam BeataGratuluję :) Dużo siły Wam życzę a maluchom i ich mamom spokoju i wszystkiego dobrego :) p.s. my dzisiaj 53 dzień i mój poziom stresu wzrasta :D.. sunia oczywiście jak zawsze opanowana :) Quote
DżekiB Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Bardzo dziękuję za Wszystkim trzymanie kciuków. Bilans wczorajszej nocki (od 19-tej do 6-tej rano) to dziesiątka MT - trzy dziewczynki czarne podpalane, trzy złote i czterech złotych chłopaków. Jak uda mi się choć godzinkę zdrzemnąć to chwycę za aparat Quote
Naklejka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Gratulacje! Czekam na zdjęcia:loveu: Quote
dzasta Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Gratuluję wszystkim co już się doczekali i trzymam mocno kciuki za tych którzy oczekują !!! Jak ja się już stęskniłam za maluszkami :) 10 Mastifiątek to jest dopiero piękny wynik. Trzymam kciuki za maluchy i dzielną Mamę !!! Quote
Matyk Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Gratulacje DźekiB spory ten prezent po świąteczny od suni Ci się trafił hehe Quote
lajla2009 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 DżekiB napisał(a):Bilans wczorajszej nocki (od 19-tej do 6-tej rano) to dziesiątka MT - trzy dziewczynki czarne podpalane, trzy złote i czterech złotych chłopaków. Gratuluję z całego serca :iloveyou: Dziesiątka to niezła gromadka :-o. Odsypiaj póki możesz, bo jeszcze dadzą Ci popalić :evil_lol: Dużo zdrówka dla maluszków i mamusi i cudownych, odpowiedzialnych przyszłych właścicieli życzę :bigcool:. Serdecznie dziękuję za życzenia i gratki od wszystkich Was kochani :fadein: i życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!:tree1::BIG: Pozdrawiam :bye: Quote
PANGEA Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 czy spotkalyscie sie z urojonymi porodami?? czy suka wtedy obnizala temp?? Quote
IwonCairn Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Masz na myśli coś podobnego do właściwej akcji porodowej czy tylko przygotowywanie ''gniazda'' ? Czy suka była ostatnio kryta ? Pzdr. Quote
PANGEA Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 IwonCairn napisał(a):Masz na myśli coś podobnego do właściwej akcji porodowej czy tylko przygotowywanie ''gniazda'' ? Czy suka była ostatnio kryta ? Pzdr. nie chodzi mi o kopanie "gniazda" i znoszenie mi zabawek Bardziej o "udawana" akcje porodowa Quote
Armia Drakona Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 tak, mialam tak- skoki temperatury, ale bez kopania gniazda i bez znoszenia zabawek. zmylila nie tylko mnie ale i weta- szykowalismy sie do porodu, ale znow nic nam nie wyszlo:( Quote
rodzice Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 moje snieżyneczki grubiutkie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
IwonCairn Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 PANGEA napisał(a):nie chodzi mi o kopanie "gniazda" i znoszenie mi zabawek Bardziej o "udawana" akcje porodowa Nie ma czegoś takiego , jak ''udawana akcja porodowa'' - dlatego pytałam co i jak się działo z suką - czy np. była kryta ? Jeśli była kryta, możesz mieć problem. Może więcej szczegółów.. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Ajdka']Dżeki , lajla2009 GRATULUJE!!!!!! CZEKAM NA ZDJECIA :):):):):) Asiaczek kolorek brązowego przecudny :):):):) - on pozostanie taki ciemny?? czy troszkę wyjaśnieje?? Zajśnieje... [quote name='DżekiB']Bardzo dziękuję za Wszystkim trzymanie kciuków. Bilans wczorajszej nocki (od 19-tej do 6-tej rano) to dziesiątka MT - trzy dziewczynki czarne podpalane, trzy złote i czterech złotych chłopaków. Jak uda mi się choć godzinkę zdrzemnąć to chwycę za aparat Hohoho, 10 maluszków....gratulacje! No to odsypiaj;) Pzdr. Quote
PANGEA Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 IwonCairn napisał(a):Nie ma czegoś takiego , jak ''udawana akcja porodowa'' - dlatego pytałam co i jak się działo z suką - czy np. była kryta ? Jeśli była kryta, możesz mieć problem. Może więcej szczegółów.. Pzdr. :) wiesz jestem wetem hihi, i hodowca juz jakis czas. Pytam bo..... ciekawa jestem obserwacjii innych hodowcow. Fikcyjny porod widzialam raz. Tylko wlasnie nie wiem czy wtedy suka obnizyla temp czy nie. Mysle, ze skoro ja raz widzialam, to zdarza sie czesciej Quote
Ilka21 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Pangea ale akcja porodowa była czy tylko chodzi ci o spadek temeratury i że suka się "rozmyśla" i nie rodzi jednak tego dnia ale w ciązy jest na prawdę Quote
Recommended Posts