Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anjaga z tego co wyczytalam to "Twój" pierwszy miot, wię szczerze wcale nie dziwi mnie że chcialabyś być przy kojcu 24 godziny na dobę :):)
Ja też spodziewam się pierwszego miotu i.... jestem coraz bardziej spanikowana :):):)

rodzice - j
estem pewna że za niedługo znajdzie się przyszły właściciel, który w Orianie się zakocha na zabój

Posted

Asiaczek napisał(a):
A my dzisiaj byliśmy na USG z jedną z suczek i.... mamy potwierdzoną ciążę mnogą!!!!!!
Widziałam nawet bijące serduszka;)
Pzdr.

Asiaczku, wielkie gratulacje!!! :multi::multi::multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A my dzisiaj byliśmy na USG z jedną z suczek i.... mamy potwierdzoną ciążę mnogą!!!!!!
Widziałam nawet bijące serduszka;)

Pzdr.

Oj Tak wielkie Gratulacje!!!!!

Posted

Asiu, strasznie się cieszę :loveu: moze tym razem ud mi sie odwiedzić, małe baski bobski :loveu:

Aneta, wasze maluchy już 100% pudlowate :loveu:
Niebezpiecznie coraz bardziej pudle mi się podobają :lol:

Posted

Iza - i prawidłowo :) Bo to superaśna rasa zupełnie niedoceniana :) bo wypaczona przez różne pół i ćwierć -(-(-(

Dziś przywiozłam do domu sunię MI RITORNI IN MENTE (tą na zdjęciu) i już ma pod tą maciupką łapką cały dom ;) Włącznie z tym, że wyspała się po brykaninie na poduszce u mojej Mamy :) Żal będzie oddawać, ale trudno, chwilowo muszę wziąć na wstrzymanie ;) Tym bardziej, ze planuję mariaż mojej REGINY FORTUNATY za jakieś 2 lata.
Charaktery cudne, mała nic się nie przejęła zmianą zamieszkania, ogon ciągle na plecach, no może tylko oprócz momentu jak szanowna Babcia werkła że to jej zabawka - wtedy grzecznie się wycofała za mnie z ogonkiem spuszczonym do połowy.