Hawanka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 anulam napisał(a):Mamy 3 pieski rasy landseer :multi: Gratulacje !!!! Quote
Hawanka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 nefre napisał(a):Gratuluję nowo narodzonych i trzymam kciuki za oczekujacych :) U nas dzisiaj 60 dzień od wczoraj spadek temperatury, dzisiaj już Frania nie chciała nic jeść i od rana przekopuje porodówkę, także pewnie dzieciaczki na świat się będą pchały :) Trzymamy kciuki za szczesliwy Poród :) Quote
miniaga Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Właśnie otrzymałam info z laboratorium . Wszystkie moje dziewczynki są po jednym tacie. Nie było zaskoczenia- amerykańskie nasionka czyli tatą miotu C jest Sting. Quote
panbazyl Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 miniaga napisał(a):Właśnie otrzymałam info z laboratorium . Wszystkie moje dziewczynki są po jednym tacie. Nie było zaskoczenia- amerykańskie nasionka czyli tatą miotu C jest Sting. to gratki dla Stinga, że wiedzial po co startuje ;) No i gratki nowym mamom! Quote
nefre Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Nas dziś przybyło :) Frania nas obdarowała wspaniałą.... siódemką :) Mamy 5 dziewczynek i 2 chłopców. Wynik nas zaskoczył bo to pierwszy jej poród i wynik dość pokaźny jak na bostonka. Zdjęcia jutro bo dziś jesteśmy na nogach od 2:30 :) Ale warto było Quote
Mudik Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 nefre napisał(a):Nas dziś przybyło :) Frania nas obdarowała wspaniałą.... siódemką :) Mamy 5 dziewczynek i 2 chłopców. Wynik nas zaskoczył bo to pierwszy jej poród i wynik dość pokaźny jak na bostonka. Zdjęcia jutro bo dziś jesteśmy na nogach od 2:30 :) Ale warto było To gratulacje maluszków , odpocznijcie a potem pokażcie fotki! Quote
Hawanka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 nefre napisał(a):Nas dziś przybyło :) Frania nas obdarowała wspaniałą.... siódemką :) Mamy 5 dziewczynek i 2 chłopców. Wynik nas zaskoczył bo to pierwszy jej poród i wynik dość pokaźny jak na bostonka. Zdjęcia jutro bo dziś jesteśmy na nogach od 2:30 :) Ale warto było Gratulacje!!!!!!!!! Quote
Patka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='perfectly']Ja się pochwalę, bo moja rodzina się powiększyła, o kogoś cudownego...dzięki niemu może przeżyję łatwiej rozstanie z moimi maluchami, jest cudowny, boski, uroczy i podbił już serca cąłej rodziny. Tym samym spełniłam wieloletnie marzenie o staffiku a mój małż zyskał najlepszego kumpla na spacery:D i to z mojego łona ;) hihi tym bardziej się cieszę że mogłam Was uszczęśliwić, bo super z Was ludzie właśnie takich chciałam dla mojej trójki i się udało!!! Quote
Matyk Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 nefre Gratulacje małych bostonków, faktycznie dość duzo maluszków hehe Quote
Asiaczek Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 anulam napisał(a):Mamy 3 pieski rasy landseer :multi: Uffffff, super wieści:) Możemy spodziewać się jakichs fotek maluszków:) Musiałek napisał(a):Hejka :)) dawno mnie tu nie było ;) - przeszło rok ;) Gratuluje tym nowo narodzonym i tym podrośnietym :)) szczęśliwego przyjścia na świat ;) A ja w stresie ;( mam strasznie olbrzymia nadzieje że Sheina znów jest w ciązy, w przyszłym tygodniu robimy USG ale juz sie tak strasznie denerwuję :) mam nadzieje ze dzielnie będziecie mnie tu znosic i moje paniki ;)) To zróbmy tak. My, tutaj, będziemy denerwowac się za Ciebie:) miniaga napisał(a):Właśnie otrzymałam info z laboratorium . Wszystkie moje dziewczynki są po jednym tacie. Nie było zaskoczenia- amerykańskie nasionka czyli tatą miotu C jest Sting. Super wiadomość!!! nefre napisał(a):Nas dziś przybyło :) Frania nas obdarowała wspaniałą.... siódemką :) Mamy 5 dziewczynek i 2 chłopców. Wynik nas zaskoczył bo to pierwszy jej poród i wynik dość pokaźny jak na bostonka. Zdjęcia jutro bo dziś jesteśmy na nogach od 2:30 :) Ale warto było Hohoho, 7 maluszków!!!!! Brawo:) Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Nefre - oj posypały się maluszki.. I to 5 dziewuch! :) Quote
nefre Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 To my się w końcu przedstawimy :) Wesoła gromadka Chłopcy Dziewczynki Quote
Gośka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ajaj jakie śliczności:) Czy mi się wydaje czy ułożone od największego do najmniejszego?:) Quote
nefre Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Dziękujemy, jesteśmy bardzo mile zaskoczeni tym miotem, a zwłaszcza ilością bąbli, tym bardziej że to pierwszy miot naszej panny :) Siódemka to faktycznie dużo jak na naszą rasę, chociaż o ile dobrze pamiętam gdzieś w Skandynawii i chyba u naszych południowych sąsiadów były mioty po 8 i 9 maluchów i wszystkie udało się odchować. Gośka- faktycznie dwie pierwsze z lewej są drobniejsze, ale pozostała trójka się wymieszała, a że nie dały się ułożyć w rzędzie (swoją drogą mają chyba jakieś motorki w dupciach bo zapierniczają ze hej:) ) to wygląda jakby rozmiarowo się ułożyły :) Quote
Judit Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 nefre napisał(a):To my się w końcu przedstawimy :) Wesoła gromadka one są superowe ;-)) gratulacje! u nas już się robi spokojniej... 4 szczeniaczki z 10 są w nowych domach... jak ten czas leci! Quote
aneta Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 A u nas wiadomości od narzeczonej, że brzuszek się zaokrąglił. Mam nadzieję, ze Carewicz zostanie szczęśliwym Tatusiem a moje Reginka doczeka się rodzeństwa :) Quote
perfectly Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Nefre gratulacje, tfu,tfu niech się zdrowo chowają, Patka :* zarumieniłam się przez Ciebie :) Quote
anulam Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Pochwalę się moimi krówkami :cool3: Junona i jej dzieciaczki :loveu: Quote
lilix4 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 17.07.2010 urodziły się szczenięta w hodowli Morelowa Radość 4suczki i 2pieski. Szczenięta są odrobaczone zostaną zaszczepione. Rodzice szczeniąt: tata: Unikalny Yahont ot Zolotogo Priboja Mł.CH.PL, CH.PL, Zwycięzcz Polski Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us mama: Akira Zlaty Plysak Mł.CH.PL, CH.PL badania HD-A, ED-00, PRA-normal, SA-normal Uploaded with ImageShack.us Rodzice to nie tylko wystawowe championy, ale również bardzo zrównoważone psy o spokojnym usposobieniu. Przyszli właściciele mogą liczyć na wszelką pomoc z naszej strony. Chętnie udzielimy porad dotycząch rasy i jej pielęgnacji. Zainteresowanych proszę o kontakt: www.morelowaradosc.republika.pl Tel.502-347-182 e-mail lila.pegaz@vp.pl Quote
FredziaFredzia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Darianna napisał(a):widze serduszko na pupci :D A no jest! :D Quote
aneta Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 lilix4 napisał(a):17.07.2010 urodziły się szczenięta w hodowli Morelowa Radość 4suczki i 2pieski. Szczenięta są odrobaczone zostaną zaszczepione. (...) Lila - zdjęcia szczeniaków prosimy ;) Quote
Koreksonowa Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Az się nie mogłam powstrzymać... Jaki uroczy przydomek mamusi^^ Genialny:) Quote
Recommended Posts