Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nefre napisał(a):
Gratuluję nowo narodzonych i trzymam kciuki za oczekujacych :)
U nas dzisiaj 60 dzień od wczoraj spadek temperatury, dzisiaj już Frania nie chciała nic jeść i od rana przekopuje porodówkę, także pewnie dzieciaczki na świat się będą pchały :)

Trzymamy kciuki za szczesliwy Poród :)

Posted

miniaga napisał(a):
Właśnie otrzymałam info z laboratorium .

Wszystkie moje dziewczynki są po jednym tacie. Nie było zaskoczenia- amerykańskie nasionka czyli tatą miotu C jest Sting.

to gratki dla Stinga, że wiedzial po co startuje ;)

No i gratki nowym mamom!

Posted

Nas dziś przybyło :) Frania nas obdarowała wspaniałą.... siódemką :) Mamy 5 dziewczynek i 2 chłopców. Wynik nas zaskoczył bo to pierwszy jej poród i wynik dość pokaźny jak na bostonka. Zdjęcia jutro bo dziś jesteśmy na nogach od 2:30 :) Ale warto było

Posted

nefre napisał(a):
Nas dziś przybyło :) Frania nas obdarowała wspaniałą.... siódemką :) Mamy 5 dziewczynek i 2 chłopców. Wynik nas zaskoczył bo to pierwszy jej poród i wynik dość pokaźny jak na bostonka. Zdjęcia jutro bo dziś jesteśmy na nogach od 2:30 :) Ale warto było

To gratulacje maluszków , odpocznijcie a potem pokażcie fotki!

Posted

nefre napisał(a):

Gratulacje!!!!!!!!!

Posted

[quote name='perfectly']Ja się pochwalę, bo moja rodzina się powiększyła, o kogoś cudownego...dzięki niemu może przeżyję łatwiej rozstanie z moimi maluchami, jest cudowny, boski, uroczy i podbił już serca cąłej rodziny. Tym samym spełniłam wieloletnie marzenie o staffiku a mój małż zyskał najlepszego kumpla na spacery:D

i to z mojego łona ;) hihi tym bardziej się cieszę że mogłam Was uszczęśliwić, bo super z Was ludzie właśnie takich chciałam dla mojej trójki i się udało!!!

Posted

anulam napisał(a):
Mamy 3 pieski rasy landseer :multi:

Uffffff, super wieści:)
Możemy spodziewać się jakichs fotek maluszków:)

Musiałek napisał(a):
Hejka :))
dawno mnie tu nie było ;) - przeszło rok ;)
Gratuluje tym nowo narodzonym i tym podrośnietym :)) szczęśliwego przyjścia na świat ;)
A ja w stresie ;(
mam strasznie olbrzymia nadzieje że Sheina znów jest w ciązy, w przyszłym tygodniu robimy USG ale juz sie tak strasznie denerwuję :)
mam nadzieje ze dzielnie będziecie mnie tu znosic i moje paniki ;))

To zróbmy tak. My, tutaj, będziemy denerwowac się za Ciebie:)

miniaga napisał(a):
Właśnie otrzymałam info z laboratorium .
Wszystkie moje dziewczynki są po jednym tacie. Nie było zaskoczenia- amerykańskie nasionka czyli tatą miotu C jest Sting.

Super wiadomość!!!

nefre napisał(a):

Hohoho, 7 maluszków!!!!!
Brawo:)

Pzdr.

Posted

Dziękujemy, jesteśmy bardzo mile zaskoczeni tym miotem, a zwłaszcza ilością bąbli, tym bardziej że to pierwszy miot naszej panny :)
Siódemka to faktycznie dużo jak na naszą rasę, chociaż o ile dobrze pamiętam gdzieś w Skandynawii i chyba u naszych południowych sąsiadów były mioty po 8 i 9 maluchów i wszystkie udało się odchować.
Gośka- faktycznie dwie pierwsze z lewej są drobniejsze, ale pozostała trójka się wymieszała, a że nie dały się ułożyć w rzędzie (swoją drogą mają chyba jakieś motorki w dupciach bo zapierniczają ze hej:) ) to wygląda jakby rozmiarowo się ułożyły :)

Posted

nefre napisał(a):
To my się w końcu przedstawimy :)
Wesoła gromadka

one są superowe ;-))
gratulacje!

u nas już się robi spokojniej... 4 szczeniaczki z 10 są w nowych domach... jak ten czas leci!

Posted

A u nas wiadomości od narzeczonej, że brzuszek się zaokrąglił.
Mam nadzieję, ze Carewicz zostanie szczęśliwym Tatusiem a moje Reginka doczeka się rodzeństwa :)

Posted

17.07.2010 urodziły się szczenięta w hodowli Morelowa Radość 4suczki i 2pieski. Szczenięta są odrobaczone zostaną zaszczepione.
Rodzice szczeniąt:
tata: Unikalny Yahont ot Zolotogo Priboja Mł.CH.PL, CH.PL, Zwycięzcz
Polski

Uploaded with ImageShack.us
mama: Akira Zlaty Plysak Mł.CH.PL, CH.PL
badania HD-A, ED-00, PRA-normal, SA-normal

Rodzice to nie tylko wystawowe championy, ale również bardzo zrównoważone psy o spokojnym usposobieniu.
Przyszli właściciele mogą liczyć na wszelką pomoc z naszej strony. Chętnie udzielimy porad dotycząch rasy i jej pielęgnacji. Zainteresowanych proszę o kontakt:
www.morelowaradosc.republika.pl
Tel.502-347-182
e-mail lila.pegaz@vp.pl

Posted

lilix4 napisał(a):
17.07.2010 urodziły się szczenięta w hodowli Morelowa Radość 4suczki i 2pieski. Szczenięta są odrobaczone zostaną zaszczepione.
(...)

Lila - zdjęcia szczeniaków prosimy ;)