Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonitwa napisał(a):
Tiamat - boskie imię i świetna suczka:)

A mnie z imion podoba się imie TAPIO... takie rozbrajające, miło brzmiące dla ucha... ciekawe, jaki będzie piesek( z charakteru) noszący to imię?

slawi napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich właścicieli klusek tych nowo narodzonych i tych już podchowanych :)
My na razie czekamy na 21 dzień żeby zrobić USG, ale to jeszcze trochę...
Była dobra cytologia, dobry progesteron no i bardzo chętny partner. Może będą yorkowe maluchy.
Trzymajcie kciuki.

Trzymamy, trzymamy!:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A mnie z imion podoba się imie TAPIO... takie rozbrajające, miło brzmiące dla ucha... ciekawe, jaki będzie piesek( z charakteru) noszący to imię?

jak na razie to bardzo spokojny zrównoważony piesek, taki misiasty :loveu: zanim coś zrobi to to dokładnie przemyśli :p
btw. masz dobre oko Asiaczku, bo on też na wystawy idzie :lol:

a o to pan myśliciel ;)

Posted

Judit - jak ty je rozpoznasz??? - dla mnie wszystkie taka samo urocze :)

a moje maleństwa mają już 11 dni i dzisiaj zaczęły im robić się szpareczki :)

na zdjęciu w wieku 8 dni - dwa czarnuszki

mahoniowy z pręgowanym

Posted

Alojzyna napisał(a):
Judit - jak ty je rozpoznasz??? - dla mnie wszystkie taka samo urocze :)

od pierwszego tygodnia mają wstążeczki, każdy piesek ma inny kolor ;-) więc z daleka widać który to który no i lepiej obserwować jak się zachowują w tłumie ;-)

Posted

ja swoim czarnym bestiom nie wiązałam wstążek, choć ludzie też mówili - a jak je rozpoznajesz???? A rozróżniałam każdego. Każdy miał coś innego niż reszta. U Judit też można je odrożnić, też są inne. Tyle tylko, ze ze wstążeczkami łatwiej. :)

Posted

Ja się pochwalę, bo moja rodzina się powiększyła, o kogoś cudownego...dzięki niemu może przeżyję łatwiej rozstanie z moimi maluchami, jest cudowny, boski, uroczy i podbił już serca cąłej rodziny. Tym samym spełniłam wieloletnie marzenie o staffiku a mój małż zyskał najlepszego kumpla na spacery:D

Posted

[quote name='perfectly']Ja się pochwalę, bo moja rodzina się powiększyła, o kogoś cudownego...dzięki niemu może przeżyję łatwiej rozstanie z moimi maluchami, jest cudowny, boski, uroczy i podbił już serca cąłej rodziny. Tym samym spełniłam wieloletnie marzenie o staffiku a mój małż zyskał najlepszego kumpla na spacery:D

Piękny!!!!!!!!!!!!!!!:cool2: