Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Frytela mega gratulacje !! :loveu:
Niech się zdrowo chowają :loveu:

A imiona na M i do tego piłkarskie ?
Na pewno MUNDIAL!! :evil_lol:
Dla suczki : MARADONA(Diego) np. ;) albo MESSI(Leo)
Nic mi więcej nie przychodzi do głowy póki co no ale .. pomyślę :eviltong:

Posted

Hawanka napisał(a):
Nie było mnie na Porodówce wchodze a tu taka niespodzinka :)
Ogromne gratulacje !!!!!!!:klask:

Dziękuje ;)

tigrunia napisał(a):
Frytela mega gratulacje !! :loveu:
Niech się zdrowo chowają :loveu:

A imiona na M i do tego piłkarskie ?
Na pewno MUNDIAL!! :evil_lol:
Dla suczki : MARADONA(Diego) np. ;) albo MESSI(Leo)
Nic mi więcej nie przychodzi do głowy póki co no ale .. pomyślę :eviltong:

Dziękuje :loveu: Zapisane ;)

Jeszcze się zastanowie czy będzie to piłkarski miot ;) ale to takie w sumie oryginalne by było ;)

Matyk napisał(a):
Frytela- Ja również przyłączam się do gratulacji :) a zarazem życzę wiele cierpliwości przy tak licznej gromadce :)

Dziękuje, oj cierpliwość sie przyda ;) Na początku to ruda matka pogtrzebuje wiecej cierpliwości, później ruda "babka" (ja :evil_lol: ) ;)

Asiaczek napisał(a):
Hehehe, jak tak wespól w zespół się weźmiemy, to i imiona powymyślamy:evil_lol:...

Pzdr.

Haha, dokładnie :evil_lol:

Posted

Nie nio muszą mieć piłkarskie imiona!!!!!!

Niektóre nazwiska brzmią tak że będą pasować do dziewczynek..jak Maradona czy Kaka. coś ci wieczorem zaproponujemy...

Posted

A jakoś szybko poszło i jest z czego wybierać. Imiona od nazwisk piłkarzy grających na tegorocznym mundialu, z różnych reprezentacji, również rezerwowi:

Dziewczynki

Maradona
Messi
Mucha
Myong
Medina
Malouda
Marchena
Mokoena
Masilela

Mokoena

Chłopcy
Morimoto
Muller ( gwiazdy mundialu nie może zabraknąć)
Macherano
Martinez
Melo
Montolivo
Maicon
Miguel
Morel
Moreno
Mertesacker
Milligan
Marquez

oczywiście niektóre imiona pasują i do dziewczynek i do chłopców, więc to już sprawa wyboru

Posted

Fajny pomysł z tymi mundialowymi imionkami :D

A nasza ciężarówka jest już w około 48 dniu ciąży ale nadal jest pogodna, aktywna tylko bardzo uważa na swój brzuszek i więcej odpoczywa :D

Ale przodem wygląda jeszcze całkiem nie w ciąży hehe

Posted

Asiaczek napisał(a):
Może być jeszcze "manager", "mecz"...

Pzdr.

A może, może :p
agnethka napisał(a):
ja myślę, że to super pomysl ;) hihi

I oryginalny, hehe ;)

Asiaczek napisał(a):
Kakat' - to po rosyjsku robic kupe... nie dałabym takiego imienia psu/suce...

pzdr.

Haha, no tak... ja tez nie ;)

miniaga napisał(a):
Nie nio muszą mieć piłkarskie imiona!!!!!!

Niektóre nazwiska brzmią tak że będą pasować do dziewczynek..jak Maradona czy Kaka. coś ci wieczorem zaproponujemy...

miniaga napisał(a):
A jakoś szybko poszło i jest z czego wybierać. Imiona od nazwisk piłkarzy grających na tegorocznym mundialu, z różnych reprezentacji, również rezerwowi:

Dziewczynki

Maradona
Messi
Mucha
Myong
Medina
Malouda
Marchena
Mokoena
Masilela

Mokoena

Chłopcy
Morimoto
Muller ( gwiazdy mundialu nie może zabraknąć)
Macherano
Martinez
Melo
Montolivo
Maicon
Miguel
Morel
Moreno
Mertesacker
Milligan
Marquez

oczywiście niektóre imiona pasują i do dziewczynek i do chłopców, więc to już sprawa wyboru

Dziękuje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ale mam z czego wybierać, a mnie chwile w domu nie było, a tu taka dyskusja na temat imion ;)

dzasta napisał(a):
Fajny pomysł z tymi mundialowymi imionkami :D

A nasza ciężarówka jest już w około 48 dniu ciąży ale nadal jest pogodna, aktywna tylko bardzo uważa na swój brzuszek i więcej odpoczywa :D

Ale przodem wygląda jeszcze całkiem nie w ciąży hehe

Tylko z przodu :)
Ładnie się brzucholek zaokrągla :)

Posted

Dzasta już brzucholek jej rośnie . Ciekawe ile szczeniaków będzie :) :D Frytela masz bardzo fajne propozycje imion od miniagi . Będzie z czego wybierać .Jeszcze dla chłopca Moto-moto ze śmieszniejszych i oryginalnych imion.

Posted

Niestety całonocnej walki o życie nie przetrwała najmniejsza 3... Mimo iż na początku sprawiały wrażenie najbystrzejszych, i tych które sobie dadzą świetnie radę to później się odwróciło. :-(:placz::placz::-(

Została nam 8.
Tak więc chyba nie będe ich nazywać po piłkarsku, nie będzie to adekwatne.

Posted

Frytela napisał(a):
Niestety całonocnej walki o życie nie przetrwała najmniejsza 3... Mimo iż na początku sprawiały wrażenie najbystrzejszych, i tych które sobie dadzą świetnie radę to później się odwróciło. :-(:placz::placz::-(

Została nam 8.

To bardzo przykre.......

Posted

JEZUUUUUUUUUUU
Czemu to jest takie okrutne... :-(:-(:-(

PRZED kilkoma minutami byłam u dzieciaków, wszystkie jadły, troche posprzątałam i siadłam przy laptopie i zobaczylam ze jeden szczeniak lezy na srodku porodówki...
Podeszlam, wziełam na rece... sztywna! Zimna... zaczełam reanimować, sztuczne oddychanie, masaż... nic...:-(:-(:-(

Boję się wychodzić z pokoju, żeby nic się znowu nie stało...

Posted

Frytela napisał(a):
JEZUUUUUUUUUUU

PRZED kilkoma minutami byłam u dzieciaków, wszystkie jadły, troche posprzątałam i siadłam przy laptopie i zobaczylam ze jeden szczeniak lezy na srodku porodówki...
Podeszlam, wziełam na rece... sztywna! Zimna... zaczełam reanimować, sztuczne oddychanie, masaż... nic...:-(:-(:-(

Bardzo smutne wiadomości :(

Posted

Frytela napisał(a):
JEZUUUUUUUUUUU

musisz być dzielna...masz jeszcze całą gromadke pod opieką i teraz myśl tylko o nich....widac tak musiało być :-(

Posted

betka-sp napisał(a):
musisz być dzielna...masz jeszcze całą gromadke pod opieką i teraz myśl tylko o nich....widac tak musiało być :-(

tamte było widać ze cos jest nie tak, ta byla normalnym ruchliwym szczeniakiem, dosłownie chwila...