Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Wszystkich

Bardzo mi się ta Wasza "inicjatywa" spodobała i też chcę dołączyć do grona oczekujących (u mnie maluchy w połowie kwietnia maja sie pojawić...)

Pozdrawiam

Posted

Dawno tu nie zaglądałam... Wielgachne gratki dla tych, którzy się już doczekali maluszków :) My już po kryciu i po badaniu usg...narodzin dzieciaczków spodziewamy się końcem kwietnia :multi:

Posted

znów chwilowo w Polsce.
Wielkie gratki dla nowych mam!
Już po przeglądzie. Miot bardzo się podobał. Dwa szczylki w nowych domach. jeden zostaje u mnie.Jeszcze dla dwóch szukam dobrego domu. Zdjęcia w najbliższym czasie powklejam. :)

Posted

[quote name='Dream']rodzice, a co słychać u mikruska ?

mikrusek ostatnio malował domek ze swoja pańcią - targal w zebach wielki wałek do malowania - super to wygladalo . niestety filmiki nagrane komorka mam u siebie ale nie umiem ich tutaj wstawić moze ktos pomoze ?

Posted

rodzice napisał(a):
Najważniejsze ze scenariusz przewidywał szczęsliwe zakonczenie bo nie musialo tak byc .Mielismy oboje ogromne szczęscie .

Nie jestem hodowcą, ale całą historię Mikruska śledziłem z zapartym tchem i często przypomina mi się Twoja walka o niego.
Chylę czoła i składam wyrazy najwyższego szacunku !!!

Posted

Bardzo Wam wszystkim jeszcze raz dziekuje za tak mile slowa . Myśle ze sumienie by mnie zagryzlo gdybym nie probowala chociaż walki o niego . Teraz raduje serca swoich pań i jest kolejnym szczęśliwym psiakiem na ziemi .

Posted

Mikrusek :loveu::loveu: przepraszam Macho ;) jak on pięknie wyrósł, taki maluszek i tak dużo już umie, mały mądrala, widać na filmikach jaki szczęśliwy psiak. :multi::multi:

Posted

Dzitka ale słodziaki.

A ja się dowiedziałam dziś, że sunia którą krył mój reproduktor jest w ciązy więc będą małe Bodzie a na potwierdzenie ciąży Molly jeszcze musze chwile poczekać.

Posted

[quote name='rodzice']Najważniejsze ze scenariusz przewidywał szczęsliwe zakonczenie bo nie musialo tak byc .Mielismy oboje ogromne szczęscie .[/QUOTE]

Zagladam i oczom nie wierzę:-o , Mikrus:loveu:, zawsze wierzyłam w tego chłopaka! Musiało , musiało tak być nie na darmo tyle ciotek trzymało kciuki. Rodzice - ja też Was podziwiam:loveu:.

Posted

u nas w domu strasznie cicho się zrobiło.. wszystkie szczeniole od jakiegoś czasu już w nowych domach...
mała Dreamy czasem jeszcze płacze za rodzeństwem, ale wtedy od razu jest interwencja matki, chrzestnej matki i wujka Tisia ;-) także na nudy narzekać nie może ;-)

Dreamy z mamą