Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_ napisał(a):
Nie jest źle;) dokarmiamy maluchy, czyścimy aby sunia miała trochę świętego spokoju ;) Sunia jest wtedy na podwórku a my robimy przy maluchach .

oj to dobrze ze pomagacie bo wykarmić taka gromade nie byłoby jej łatwo

Posted

Moje maluszki dzisiaj kończą 8 tygodni
Mikrus obrabia buty córki

Czy ja wyglądam na kogoś kto broi ?

Moze jednak lepiej schowam się gdzieś gdzie nikt mnie nie znajdzie

nie udało się - poszukam innej kryjówki

Posted

Kochani przepraszam, że na tym wątku, ale tu zagląda dużo osób. Czy ktoś może mi polecić sprawdzoną hodowlę Labradorów, która jest gdzieś w Warszawie lub mazowieckim? Znajomi szukają szczeniaka do kochania, ale zależy im by był zrównoważony, po przebadanych rodzicach. Przyszli właściciele 100% sprawdzeni.

Proszę o PW.

Posted

Mikrusek ma jeszcze słabe tylne łapki , jeszcze urządzam mu kąpiele ale drań sie do nich przyzwyczaił i odpręża sie we wodzie na maksa - bo woda ciepła , pańcia trzyma wiec jest fajnie i nózki luźno sobie we wodzie dyndają . Tak więc chyba dzisiaj bylo ostatni raz bo pracy Mikrus już we wodzie nie wykonuje ( tyle że dupsko sobie odmoczy :razz: )
Bardzo często jest na dworku i chodzi i biega po bruku - tutaj czuje się pewnie i rzadko upada , wiec raczej spacery niż kąpiele .

Posted

miniaga napisał(a):
Kochani przepraszam, że na tym wątku, ale tu zagląda dużo osób. Czy ktoś może mi polecić sprawdzoną hodowlę Labradorów, która jest gdzieś w Warszawie lub mazowieckim? Znajomi szukają szczeniaka do kochania, ale zależy im by był zrównoważony, po przebadanych rodzicach. Przyszli właściciele 100% sprawdzeni.

Proszę o PW.

Warto zajrzeć do hodowli Perfect Partner pod Warszawą :)

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Zapytam specjalistów :) Jeśli 3miesięczny piesek waży 3kg. Nie jest wychudzony ani przekarmiony to jaką mniej więcej wagę może mieć w przyszłości?

wiesz co tak sie nie da określić, bo to zalezy od rasy a jak to jest kundelek to już wogóle nie powie ci nikt dokładnie