Asiaczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Aga i Buba']Dziś w nocy Ciapuszka urodziła 9 pięknych maluchów :multi: Mamy trzech chłopców i 6 dziewczynek :loveu: Moja świeżo upieczona mama spisała się na medal!! Ooooo, ja tez się cieszę, że dziewczynki górą! Gratulacje!!! [quote name='rodzice']Magia podczas zabawy z Meisi YouTube - terierka tybetańska Magia i hawanka Meisi Z Magii robi się coraz bardziej magiczna dziewczynka...:loveu: [quote name='ladyyork']Moja Ineczka już w piątek może się rozsypać będzie to jej 56 dzień ciąży choć bym wolała by donosiła przynajmniej do niedzieli wieczór. Czym bliżej porodu tym większe emocje Oj, emocji u Was w najbliższym czasie nie zabraknie... Trzymamy kciuki! Pzdr. Quote
bargest Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ladyyork napisał(a):Moja Ineczka już w piątek może się rozsypać będzie to jej 56 dzień ciąży choć bym wolała by donosiła przynajmniej do niedzieli wieczór. Czym bliżej porodu tym większe emocje Trzymam kciuki za Ineczke. Quote
rodzice Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 YouTube - Mikrusek po przebudzeniu http://www.youtube.com/watch?v=Tq80_wNFzPA Quote
Natti28 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 A nasza yorusia urodziła dzisiaj 5 maluchów i bardzo dobrze sobie poradziła bo urodzila w przeciągu dwóch godzin co tak szybko i fajnie sie zajmuje :multi: Quote
katik Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Natti28 napisał(a):A nasza yorusia urodziła dzisiaj 5 maluchów i bardzo dobrze sobie poradziła bo urodzila w przeciągu dwóch godzin co tak szybko i fajnie sie zajmuje :multi: Gratulacje!:multi: czekami na fotki maleństw. :multi: Quote
rodzice Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Widać że wszystko gotowe . Gratulacje dla dzielnej małej mamusi . Quote
Natti28 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Będą fotki tylko baterie załaduję do aparatu ....Mamy jedną dziewczynkę i reszta chłopaków ;) Quote
M&S Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Gratulujemy wszystkim nowych maluszków :multi::multi::multi: A. Quote
bargest Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Natti28 gratuluje takiej ladnej gromadki. Mikrusek jest slodziutki. Quote
panienkabubu Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ja nawet bedac w Bulgarii na wakacjach sledze Wasze losy, a najbardziej malego Mikruska :) Ciesze sie ze z nim coraz lepiej! Rodzice - na pewno oddajecie malego? Az mi sie smutno zrobilo......................... Quote
Asiaczek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Natti28 napisał(a):A nasza yorusia urodziła dzisiaj 5 maluchów i bardzo dobrze sobie poradziła bo urodzila w przeciągu dwóch godzin co tak szybko i fajnie sie zajmuje :multi: Hohoho, gratulacje! agnethka napisał(a):55 dzień :loveu::loveu::loveu: Jakie apartamenty!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ja wiedziałam, że tak będzie!:evil_lol: http://photos.nasza-klasa.pl/26161960/17/other/std/2ff8e9a243.jpeg Pzdr. Quote
Kasia&Rika Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/26161960/17/other/std/2ff8e9a243.jpeg Brzusio jak u mojej:loveu: tylko moja nie jest w ciąży:diabloti: Quote
Natti28 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 100_1816.JPG | nattii28 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
Natti28 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e15515b60f03cf0.html Quote
AnkaW Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ranyyy jaki Mikrusik jest słodki :loveu::loveu: i na pierwszym filmiku ta łapeczką tak macha jakby prosił "pańcia idź sobie, daj jeszcze pospać" :evil_lol: Quote
madeleine Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/26161960/17/other/std/2ff8e9a243.jpeg a jakie cycochy :loveu: Quote
bargest Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Natti28']100_1816.JPG | nattii28 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Fajne, fajne:lol: u mnie za jakies 27 dni rowniez urodza sie yoraski.Sunia brzuchata wiec spodziewam sie tez sporej gromadki. Quote
Natti28 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Nio to bergest czekamy na maluchy...A u mnie na usg wyszło ze beda dwa lub trzy a tu piątka sie urodzila...a sunia bardzo sie nimi opiekuje nawet na zewnatrz nie chce wyjśc trzeba ja wynosić zeby sie ruszyła z kojca..;) Quote
AMIŚKA Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Witam wszystkich bywalców :multi::multi: j byłam stałym czytelnikiem, a dziś wpisuje sie sama:p wczoraj moja malusia jamniczka krótkowłosa królicza MISS MEGI Jamnicza Ostoja jamnik krót.króliczy HOT-dog D of Silvetta Origin zostali rodzicami -..myszek???...:razz: znaczy jamników króliczych..:multi: Jest ich trójeczka dwa jamniki i jedna jamnisia waga to 18 g,11g i ona 10 g sa takie sliczne brzydactwa ,takie malusie ,czarne podpalane Quote
Asiaczek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 AMIŚKA napisał(a):Witam wszystkich bywalców :multi::multi: j byłam stałym czytelnikiem, a dziś wpisuje sie sama:p wczoraj moja malusia jamniczka krótkowłosa królicza MISS MEGI Jamnicza Ostoja jamnik krót.króliczy HOT-dog D of Silvetta Origin zostali rodzicami -..myszek???...:razz: znaczy jamników króliczych..:multi: Jest ich trójeczka dwa jamniki i jedna jamnisia waga to 18 g,11g i ona 10 g sa takie sliczne brzydactwa ,takie malusie ,czarne podpalane Gratulowałam w Galerii, ale pogratuluję i tutaj! Super, brawa dla suni i dumnego tatka!:lol: Pzdr. Quote
rodzice Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 coś mi sie poprzestawiało w dogomanii bo nie dostaje już żadnych powiadomień o odpowiedziach - też Wam sie tak zdarza ? Quote
Asiaczek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 rodzice napisał(a):coś mi sie poprzestawiało w dogomanii bo nie dostaje już żadnych powiadomień o odpowiedziach - też Wam sie tak zdarza ? Miałam tak przez kilka dni, dzisiaj po raz pierwszy (od tego czasu) dostałam powiadomienia. Pzdr. Quote
Recommended Posts