Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Karmel
Posted

Gotrek napisał(a):
Ale słodkie :loveu: i błękitki i wełniaki, jak nie przepadam za pudelkami to te jednak są przeurocze!
A u nas właśnie 7 tydzień ciąży sucz mi się powiększyła, szczególnie jej biust ;)

O matko ale z niej beczka.. moja tez jest w 7 tygodniu i myslalem ze jest wielorybem ale sie mylilem haha;):cool3::cool3::evil_lol::evil_lol:

Posted

tuskazet - to jest zdjęcie ze środka 7 tygodnia :).[quote name='Karmel']O matko ale z niej beczka.. moja tez jest w 7 tygodniu i myslalem ze jest wielorybem ale sie mylilem haha;):cool3::cool3::evil_lol::evil_lol:
Nie straszcie mnie, bo ja się szykowałam na góra 6 bullświnek, a teraz zaczynam się poważnie obawiać, że będzie ich więcej:roll:. Dawajcie zdjęcia swoich przyszłych mam, żebym mogła porównać i ile będą miały teoretycznie szczylków:). Moja jak siedzi to połowa brzucha laży na podłodze :]

Posted

kajtusie piękne :D

a pudelki rzeczywiście jak owieczki.. jeden nawet stoi tak jakby miał kopytka :D

ale biedna z niej bullświnka.. jak jej musi byc ciężko..:placz:
:eviltong:

Posted

[quote name='karenina']
http://lh4.ggpht.com/_UG9cdc2hIs4/ShWzl4gHpuI/AAAAAAAAIyM/amxfElzNfDE/s640/204.JPG

Jak lustrzane odbicie :crazyeye:

[quote name='karenina'] http://lh5.ggpht.com/_UG9cdc2hIs4/ShWznnKFeRI/AAAAAAAAIyQ/ZJc-xG-m7eI/s640/222.JPG

A ten Kajtek mnie rozczulił :loveu:

A to moja ciężarówka, 49 dzień :roll:
Firanka zasłania krągłości ale przy usilnym wpatrywaniu można dostrzec brzuszek :evil_lol:

I między łapkami też co nieco widać

wybaczcie kadr ale ... zasłona w górę :lol:

Posted

jaka zasłona....to KURTYNA ! :evil_lol:.
A co do aniołków...fifi to teraz luzak jest :) . slowo ! :cool1:

Błękitny charcik jest taki rozczulający ze swoją przejmującą minką...że aż słyszę jak woła do mnie z monitora ...'wez mnie do domuuuu' :loveu:

Posted

moon_light napisał(a):
jaka zasłona....to KURTYNA ! :evil_lol:.

Jaka tam kurtyna :eviltong: malutka zasłonka przed wścibskimi spojrzeniami :cool3:

moon_light napisał(a):
A co do aniołków...fifi to teraz luzak jest :) . slowo ! :cool1:

Wierzę wierzę (Sisul też wyluzował), ale zanim wyluzował trochę połobuzował :loveu: więc i córeczki za młodu mogą nie być dostojnymi dogami :evil_lol:

moon_light napisał(a):
Błękitny charcik jest taki rozczulający ze swoją przejmującą minką...że aż słyszę jak woła do mnie z monitora ...'wez mnie do domuuuu' :loveu:

To my jednak kolorystycznie wierne jesteśmy bo mnie własnie ten żółty który udaje że się poddaje :loveu:

Posted

PRZEDSTAWIAM SWE MIESIECZNE BOBASKI:multi:
GRAND MOLLIS BELLINNI

GRAND MOLLIS BANDERAS

GRAND MOLLIS BENEFIS

GRAND MOLLIS BRINON-MORELKA,NASZA GWIAZDA,NAJLEPSZE SZCZENIE MIOTU:iloveyou:

Posted

GRAND MOLLIS BLACK QUEEN

GRAND MOLLIS BELIVE-MOJA ULUBIENICA,ODWAZNA,ZABAWNA I MA W SOBIE DUZO MADROSCI :Dog_run:

GRAND MOLLIS BENITA-SLICZNA DZIEWCZYNKA O TWARDEJ PSYCHICE:cool3:

GRAND MOLLIS BELLUCCI

Posted

http://s44.radikal.ru/i103/0905/5c/6dedf0f23466.jpg Jejku taka czekoladka z niebieskimi oczętami:crazyeye::crazyeye: aż wierzyć sie nie chce że takie cosik zyje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:i pomyśleć że nie którzy ludzie są tak bezmyślni i topią,katują, zabijają okrutną śmiercią:angryy: a te szczeniaczki takie wesołe Gratulacja dla właścicieli świeżo upieczonych mamusiek:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Gotrek']t - to jest zdjęcie ze środka 7 tygodnia :).
Nie straszcie mnie, bo ja się szykowałam na góra 6 bullświnek, a teraz zaczynam się poważnie obawiać, że będzie ich więcej:roll:. Dawajcie zdjęcia swoich przyszłych mam, żebym mogła porównać i ile będą miały teoretycznie szczylków:). Moja jak siedzi to połowa brzucha laży na podłodze :]

hihihi...ja nie chcę straszyć...ale ty sie szykuj na więcej niż 6....:-o:-o:-o:-o....

Guest Karmel
Posted

[quote name='Gotrek']

U nas USG pokazalo 4 szczeniaczki,no ale bedzie wiecej bo sie pewnie gdzies tam ukryly;) stawiam na 6... A tak wyglada Oksanka w 51 dniu ciazy:loveu::loveu:

Posted

Karmel napisał(a):
U nas USG pokazalo 4 szczeniaczki,no ale bedzie wiecej bo sie pewnie gdzies tam ukryly;) stawiam na 6... A tam wyglada Oksanka w 51 dniu ciazy:loveu::loveu:

Trzymam za Was kciuki :cool3:!

Posted

powiem tak z perspektywy miliczka i osoby obserwujacej ten watek, wszystko co male piekne,
ja sie dopiero nastawiam na jakiekolwiek szczeniaki, wiec czytam zeby miec pojecie <jakiekolwiek>
jestem zachwycona pieknymi porodowkami :)

jak wczoraj przejzalam ten watek to snilo mi sie ze obieralam porod mojej suki, ktora nawet nie jest w ciazy, ale jak to jest taaaki stres jak w snie to moze ja poczekam z ta decyzja :evil_lol:
i na koniec
niech kluchy zdrowo rosna, tego wszystkim mamom :)