Abranera Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Cudownie się tutaj znależć:multi:i czekać na maluszki:Dog_run::Dog_run::Dog_run: u nas 52dzień:angryy: Quote
mrowa23 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Gabi maluchy obledne a dziewuszka ktora zostaje mniam :) ja tam zazdroszcze tego 52 dnia... u nas co najwyzej jezeli sie potrwierdzi to 19 dzien :lol: czy przy urojoej tez sie gwaltownie zmienia podejscie do zycia suki ? :roll: i czy ktos wie czy usg ktorego suka sie boi (taka jej mala fanaberia) moze spowodowac np resorbcje plodow? suka na prawde si eboi usg i pada na ziemi z drgawkami jakby jej wyrywali mozg nosem :roll: Quote
anastoki Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 mrowa23 napisał(a): i czy ktos wie czy usg ktorego suka sie boi (taka jej mala fanaberia) moze spowodowac np resorbcje plodow? suka na prawde si eboi usg i pada na ziemi z drgawkami jakby jej wyrywali mozg nosem :roll: No masz taki sam problem psychiczny jak ja:loveu:Te same pytanie chodza mi po glowie az spac nie moge. To moze ktos doswiadczony odpowie?? Quote
mrowa23 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 nam na usg wyszly przy ninie (BF-ka) 3 a lacznie bylo 9 tylko jeden przy porodzie martwy:-( szczeniaki maja swoje "ciche dni" przynajmniej u nas tak bylo, najwieksza cisza to pred burza jest czyli porodem, ale u was za wczesnie, moga po prostu dzisaij odpoczywac po imprezie wczorajszej ;) Quote
Abranera Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 A ja sie denerwuję,bo leżałam przy suczce dzisiaj pół godziny i nie czuje jak maluchy kopią:placz:niby coś tam się przesuwa,bulgocze ale czy to to???i babcia prosi wnuki a one nic sobie z tego nie robią:placz:a ja tu sie stresuje z drugiej strony:shake:na usg wyszło,że niby2-3wiec może gdzieś sie pochowały:p Quote
Abranera Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 No zauważyłam:razz:odpowiedż zanim pojawi się pytanie:mad: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 A ja przedstawiam 8 tygodniową kluchę bernardyna :) Osiągnięliśmy 14 kg.... :crazyeye: Quote
Saskja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 O ja nie mogę, jakie to cudo pluszowe!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Saskja napisał(a):O ja nie mogę, jakie to cudo pluszowe!!! :loveu: :loveu: :loveu: A jakie cudowne w dotyku :loveu::loveu::loveu::loveu: Kiedy organizujemy krakowski spacer? :cool3: Quote
anastoki Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jak bylam mala ,mialam takiego wdomu,z tym,ze to byl pluszak:lol: Super szczeniak,taki grubiutki,od razu widac miz rodowodwy:multi: Quote
AnkaW Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/IMG_7705_800_x_600.jpg ja bym chciała takiego misia :loveu::loveu:, tylko żeby już nie urósł :evil_lol: przesłodki :loveu: Quote
Judit Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/IMG_7705_800_x_600.jpg oh jaki on słodki! :loveu: normalnie jak maskotka bernardyna :loveu::loveu: przeuroczy! :lol: Quote
Irviers Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Dzieki za miłe słowa o Fidze. Oczywiscie wycałowałam ją od cioci AGI :loveu: Panienkabubu WOW!!! Jaki on jest piękny!!!! CUDO!!! :) A jaki duży :evil_lol: Jedynie prawie 10 razy wiekszy od Figi (ona wazy 1,6 kg). My dopiero zaczniemy wychodzic koło końca marca na spacerki- może wtedy byśmy zorganizowali jakies fajne szczeniaczkowe spotkanie w krk?? :) Quote
panienkabubu Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jak weszłam do oddziału ostatnio z młodym na rękach to wszyscy krzyknęli "ale zabawka!" :loveu: Norek jest przecudowny :loveu: Dzisiaj miał błotną kąpiel, bo baaaaardzo chciał sprawdzić co to takiego :mdleje: wszystko było śmieszne, dopóki nie zapragnął wracać do domu :evil_lol: Pod koniec marca.... :hmmmm: Nie ma problemu :loveu: Tylko - potem będzie problem z weekendami (wystawy i święta).. Marta, czy mała zostaje u Ciebie? Quote
AmiX Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ooo rany panienkabubu twój misiek jest boski:loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Maje maluchy jutro kończą 4 tyg :) ANGELO DI ABISSO Magic Lider FCI rezerwacja ANATHEMA OF LOVE Magic Lider FCI Quote
AmiX Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ALMA UN DEMONIO Magic Lider FCI rezerwacja AMBER Magic Lider FCI rezerwacja ANGEL OF WOLD Magic Lider FCI Quote
AmiX Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ANGELINA JO Magic Lider FCI ARIA QUEEN OF THE DARKNESS Magic Lider FCI rezerwacja AMICA MIA Magic Lider FCI Quote
AmiX Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ABIGAIL Magic Lider FCI rezerwacja AFRODYTA GODDERSS OF LOVE Magic Lider FCI Quote
anastoki Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 panienkabubu napisał(a): Pod koniec marca.... :hmmmm: Nie ma problemu :loveu: Tylko - potem będzie problem z weekendami (wystawy i święta).. Marta, czy mała zostaje u Ciebie? Panienkabubu,czy mlody zostaje u Ciebie? Quote
panienkabubu Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 anastoki napisał(a):Panienkabubu,czy mlody zostaje u Ciebie? Na czas nieokreślony ;-) Quote
Abranera Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ale świetne te fotki maluszków a juz przy miśku to wymiękam:loveu: Quote
Irviers Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Kasia (nareszcie sprawdziłam jak masz na imię :evil_lol: ) ok to będziemy się umawiały jeszcze dokładnie :) Tak, Figa chyba jednak z nami zostanie :loveu: Quote
Recommended Posts