Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabi maluchy obledne a dziewuszka ktora zostaje mniam :)

ja tam zazdroszcze tego 52 dnia... u nas co najwyzej jezeli sie potrwierdzi to 19 dzien :lol: czy przy urojoej tez sie gwaltownie zmienia podejscie do zycia suki ? :roll:

i czy ktos wie czy usg ktorego suka sie boi (taka jej mala fanaberia) moze spowodowac np resorbcje plodow? suka na prawde si eboi usg i pada na ziemi z drgawkami jakby jej wyrywali mozg nosem :roll:

Posted

mrowa23 napisał(a):

i czy ktos wie czy usg ktorego suka sie boi (taka jej mala fanaberia) moze spowodowac np resorbcje plodow? suka na prawde si eboi usg i pada na ziemi z drgawkami jakby jej wyrywali mozg nosem :roll:

No masz taki sam problem psychiczny jak ja:loveu:Te same pytanie chodza mi po glowie az spac nie moge.
To moze ktos doswiadczony odpowie??

Posted

nam na usg wyszly przy ninie (BF-ka) 3 a lacznie bylo 9 tylko jeden przy porodzie martwy:-(

szczeniaki maja swoje "ciche dni" przynajmniej u nas tak bylo, najwieksza cisza to pred burza jest czyli porodem, ale u was za wczesnie, moga po prostu dzisaij odpoczywac po imprezie wczorajszej ;)

Posted

A ja sie denerwuję,bo leżałam przy suczce dzisiaj pół godziny i nie czuje jak maluchy kopią:placz:niby coś tam się przesuwa,bulgocze ale czy to to???i babcia prosi wnuki a one nic sobie z tego nie robią:placz:a ja tu sie stresuje z drugiej strony:shake:na usg wyszło,że niby2-3wiec może gdzieś sie pochowały:p

Posted

Dzieki za miłe słowa o Fidze. Oczywiscie wycałowałam ją od cioci AGI :loveu:

Panienkabubu WOW!!! Jaki on jest piękny!!!! CUDO!!! :) A jaki duży :evil_lol: Jedynie prawie 10 razy wiekszy od Figi (ona wazy 1,6 kg).

My dopiero zaczniemy wychodzic koło końca marca na spacerki- może wtedy byśmy zorganizowali jakies fajne szczeniaczkowe spotkanie w krk?? :)

Posted

Jak weszłam do oddziału ostatnio z młodym na rękach to wszyscy krzyknęli "ale zabawka!" :loveu:
Norek jest przecudowny :loveu: Dzisiaj miał błotną kąpiel, bo baaaaardzo chciał sprawdzić co to takiego :mdleje: wszystko było śmieszne, dopóki nie zapragnął wracać do domu :evil_lol:

Pod koniec marca.... :hmmmm:
Nie ma problemu :loveu:
Tylko - potem będzie problem z weekendami (wystawy i święta)..

Marta, czy mała zostaje u Ciebie?

Posted

panienkabubu napisał(a):

Pod koniec marca.... :hmmmm:
Nie ma problemu :loveu:
Tylko - potem będzie problem z weekendami (wystawy i święta)..

Marta, czy mała zostaje u Ciebie?

Panienkabubu,czy mlody zostaje u Ciebie?