Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Życie stawia przed nami nie raz trudne wybory. Też myślę, że lepiej dla was by dziewczynka urodziła pod opieką zaufanej osoby. Zdrowia dla Ciebie i pomyślnego rozwiązania dla suni :-). Trzymam za Was kciuki.

Posted

ppaula2 napisał(a):
Novika jest po cesarce.
Są 4 maluszki.
Jeden z nich bardzo malutki :(
Trzymajcie kciuki aby zawalczył o siebie.

trzymam kciuki i za szczeniaka, i za Twój szybki powrót do zdrowia. :)

Posted

anabell napisał(a):
Tydzień temu w nocy z piątku na sobotę urodziło się u mnie sześć lasaczków 2 dziewczynki i 4 chłopców. Poród zaczął się rano w piątek czyli 18.10. a spadek temp o 1st. był już 15.10. Zaczęłam się już bać ,że za długo to trwa ale szczeniaki urodziły się zdrowe i silne:multi:
Chyba nie umiem wstawiać tu zdjęć:oops:

Gratulacje:)

ppaula2 napisał(a):
Novika jest po cesarce.
Są 4 maluszki.

Gratuluję i zycze zdrowia dla Ciebie i Maluszka:)

Issa napisał(a):
wczoraj się wypakowaliśmy ;) Achhh 5 maluszków :) 3 chłopaków, dwie suczki. Jesteś dumna z mamusi :D :loveu:

Pieknie, gratulacje!

pzdr.

Posted

anabell napisał(a):
Tydzień temu w nocy z piątku na sobotę urodziło się u mnie sześć lasaczków 2 dziewczynki i 4 chłopców. Poród zaczął się rano w piątek czyli 18.10. a spadek temp o 1st. był już 15.10. Zaczęłam się już bać ,że za długo to trwa ale szczeniaki urodziły się zdrowe i silne:multi:
Chyba nie umiem wstawiać tu zdjęć:oops:

Jee, niezła gromadka, gratulacje :) A teraz czekamy na fotki.
Issa napisał(a):
wczoraj się wypakowaliśmy ;) Achhh 5 maluszków :) 3 chłopaków, dwie suczki. Jesteś dumna z mamusi :D :loveu:

Pogratulować :)
ppaula2 napisał(a):
Novika jest po cesarce.
Są 4 maluszki.

Dużo zdrówka, dla Ciebie, maluszków i mamuśki.

Posted

NO to i u nas przybyło pudli :)
31-10-2013 przyszły na świat dziewczynka i chłopczyk .
Chłopczyk szuka wspaniałego domu :)

Mama to :
[FONT=lucida grande]Int.Ch, Pl.Ch. ROM.Ch, SRB.Ch, Winner East Cup, 13xCACIB, gen PRA prcd (N/N)[/FONT]
[FONT=lucida grande]REGINA VICTORIA FORTUNATA Czarna Fuga[/FONT]
[FONT=lucida grande]ojciec z urodzenia i właśności hodowla "Fidel" w Norwegii
[/FONT]
[FONT=lucida grande]Int.Ch, [/FONT][FONT=lucida grande]Ch.NO, Ch.S, Ch.Cz, Ch.Slo, Zw.Norwegii, lux pat 0/0, PRA prcd free by parents [/FONT]
[FONT=lucida grande]Fidel POKER FACE

[/FONT]
[FONT=lucida grande]

[/FONT]

Posted

Asiaczek napisał(a):
U mojej Erki, jeżeli się wszystko powiodło, to juz jest prawie 3 tydzien ciąży.... czekamy i odliczamy do USG:)

pzdr.

A my już po USG i zaczynamy odliczanie :multi:. Jutro mamy już koniec 4 tygodnia :lol:

aneta napisał(a):
NO to i u nas przybyło pudli :)
Chłopczyk szuka wspaniałego domu :) (..)

Gratulacje :lol: i jakie kłębowisko czarnych loczków :loveu:

Posted

simbik napisał(a):

Dziękuję, a że Mamusia w pełnym futerku to i loczków dużo ;) I cieplutko w takiej pierzynce ;) I mięciutko ;)

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
ale słodziaki :loveu: chłopaczek pp śliczny :loveu:

Dziękuję :D największy i w dodatku pieszczoch jakich mało :loveu:

Posted

[quote name='aneta']NO to i u nas przybyło pudli :)
Chłopczyk szuka wspaniałego domu :)
Mama to :
[FONT=lucida grande]Int.Ch, Pl.Ch. ROM.Ch, SRB.Ch, Winner East Cup, 13xCACIB, gen PRA prcd (N/N)[/FONT]
[FONT=lucida grande]REGINA VICTORIA FORTUNATA Czarna Fuga[/FONT]
[FONT=lucida grande]ojciec z urodzenia i właśności hodowla "Fidel" w Norwegii
[/FONT]
[FONT=lucida grande]Int.Ch, [/FONT][FONT=lucida grande]Ch.NO, Ch.S, Ch.Cz, Ch.Slo, Zw.Norwegii, lux pat 0/0, PRA prcd free by parents [/FONT]
[FONT=lucida grande]Fidel POKER FACE[/FONT][FONT=lucida grande]
[/FONT]

Pięknie, gratulacje:)

[quote name='simbik']A my już po USG i zaczynamy odliczanie :multi:. Jutro mamy już koniec 4 tygodnia :lol:
No to odliczamy:)

[quote name='aneta']Dziękuję, a że Mamusia w pełnym futerku to i loczków dużo ;) I cieplutko w takiej pierzynce ;) I mięciutko ;)
Fakt i mięciutko i cieplutko:) a ni eboisz sie, że malce zniszcza futerko?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Fakt i mięciutko i cieplutko:) a ni eboisz sie, że malce zniszcza futerko?

pzdr.

Zawsze można ściąć i odrośnie nowe :lol:

Posted

No cóż, Mamusia idzie chwilowo na 3 letnie wakacje wystawowe, więc w razie zniszczeń można będzie skrócić futro do fedrała a potem spokojnie patrzeć jak odrasta do puppy clipa. Na razie potrzeby skracania nie ma, Reginie cieplej i maluchy chętnie włażą w ciepłą wełnę.

Posted

A my po przygodach z kryciem i progesteronem jesteśmy tydzień od krycia...a czy w ciąży to nie wiemy....ale dziś jak rano wstałam....ide do kuchni...a za mna idzie tylko jeden pies...a zawsze szly oba;-) wiec szukam suki myslac ze kurcze spala na dworze...ale otwieram drzwi i jej nie ma...hmmy ...mysle ze moi ganiali gora dol i zamknęli suke przez przypadek w piwnicy...wolam .i NIC...mysle dalej.. pewnie gdzies na kanapie się ukrywa...i NIC...wracam do sypialni myslac ze jej na tej ciemnej wykładzinie nie zauwazylam...i dalej NIC...NIE MA SUKI! zaczelam już ja na glos wolac....i nagle slysze radosne machanie ogona obijajace się o mebel...i taka czarna glowka wychyla się spod lóżka;-) a tu jestem i wogole nie mam ochoty wylazic;-)))jak ona się tam zmiescila to do tej pory nie wiem.nigdy tam nie wchodzila....czyżby czyżby????