Magda & Zicko Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Piękna rodzinka :) ulubiony szczeniak też ma swoje zdjęcie :p Quote
ania_pelka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 AbraCadabra napisał(a):Witanko :cool3: To ja też przedstawie moje shickowe maluchy ;) 2 damy i 4 chłopców ;) Prymulka, Precyzja, Parys, Poemat, Pastel i Portos :cool1: Ależ piękne imiona!! maluszki też oczywiście:D Quote
Aga&Morka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 I my również już po wszystkim 25.11. przyszła na świat szczęśliwa siódemka w składzie 3 dziewczynki i 4 chłopcy http://imageshack.us/photo/my-images/16/luckyseven.jpg/ Quote
Vectra Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 to ja przedstawiam Penn-Staff - 3 pokolenie :diabloti: tym samym , mój mały Franio , został dziadkiem :) Dzieci są jego pierworodnej córeczki zwanej Rekin :) same niepsy ;) Quote
Buszki Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A my dzisiaj jedliśmy :). Uploaded with ImageShack.us Quote
jamnicze Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 AbraCadabra napisał(a):Witanko :cool3: To ja też przedstawie moje shickowe maluchy ;) 2 damy i 4 chłopców ;) Prymulka, Precyzja, Parys, Poemat, Pastel i Portos :cool1: Jakie śliczne puchatki :) Aga&Morka napisał(a):I my również już po wszystkim 25.11. przyszła na świat szczęśliwa siódemka w składzie 3 dziewczynki i 4 chłopcy Gratulacje Vectra napisał(a):to ja przedstawiam Penn-Staff - 3 pokolenie :diabloti: tym samym , mój mały Franio , został dziadkiem :) Dzieci są jego pierworodnej córeczki zwanej Rekin :) Fajnie jak tak można całe pokolenia obserwować :) I to jedyny plus tego, że żyjemy nieco dłużej niż nasi mali przyjaciele. [quote name='Buszki']A my dzisiaj jedliśmy :). Cudne jest to zdjęcie - i te utaplane w serku pysie :loveu:. Quote
PANGEA Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='M&S']PANGEA-masz piekne maluchy:) to rozczula http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/387887_268907753157716_100001154797840_756089_2106827190_n.jpg Dzieki. Milo mi bardzo to czytac Mnie ten on rozkochal w sobie :) [quote name='Aga&Morka']I my również już po wszystkim 25.11. przyszła na świat szczęśliwa siódemka w składzie 3 dziewczynki i 4 chłopcy http://imageshack.us/photo/my-images/16/luckyseven.jpg/ Gratulacje [quote name='Buszki']A my dzisiaj jedliśmy :). Uploaded with ImageShack.us Ale wyżerka :))) A my dzis sie focilismy Chlopcy "R" 10 tyg zadziwili mnie swoja waga od 5 do 5,5kg. Kto by przypuszczal grozna mina Quote
Buszki Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Utaplane w serku pysie,łapki,brzuszki...:evil_lol: PANGEA,nie pokazuj już tych swoich słodziaków,bo ja przez moje baski niedługo eksmisję do garażu dostanę :roll:.A chciała bym jeszcze zmierzwionego kłapouchegooo :placz:. Quote
PANGEA Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Buszki']Utaplane w serku pysie,łapki,brzuszki...:evil_lol: PANGEA,nie pokazuj już tych swoich słodziaków,bo ja przez moje baski niedługo eksmisję do garażu dostanę :roll:.A chciała bym jeszcze zmierzwionego kłapouchegooo :placz:. :evil_lol::diabloti: pokazemy sie jeszcze oj pokazemy :evil_lol: i cos dla milosnikow kotow :lol: Quote
Aga&Morka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Piękne te wszystkie maluszki Pochwalę się jeszcze jednym zdjątkiem,które udało się zrobić pierworodnej dziewczynce,zaraz po tym jak wyskoczyła na świat :D http://imageshack.us/photo/my-images/577/newbornd.jpg/ Quote
Buszki Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Aga&Morka']Piękne te wszystkie maluszki Pochwalę się jeszcze jednym zdjątkiem,które udało się zrobić pierworodnej dziewczynce,zaraz po tym jak wyskoczyła na świat :D http://imageshack.us/photo/my-images/577/newbornd.jpg/ Śliczna :loveu:. Quote
FredziaFredzia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Moja mama jest zakochana po uszy w bassetach, ale chyba jakby zobaczyła petitki kudłatki to wpadłaby jeszcze głębiej :lol: Quote
PANGEA Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Moja mama jest zakochana po uszy w bassetach, ale chyba jakby zobaczyła petitki kudłatki to wpadłaby jeszcze głębiej :lol: No juz kilka osob, ktorym zdawalo sie, ze marzą o hundzie przekonalam trwale do Petitow ;)) Quote
jamnicze Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='PANGEA']No juz kilka osob, ktorym zdawalo sie, ze marzą o hundzie przekonalam trwale do Petitow ;))[/QUOTE] Wcale się nie dziwię, śliczne są te Twoje futrzaki :) A my się właśnie rozsypałyśmy :) Tzn. Saidi urodziła 4 basenji 3 dziewuszki (2 tri i 1 rudo-białą) oraz rudo białego chłopaczka :) Quote
PANGEA Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='jamnicze']Wcale się nie dziwię, śliczne są te Twoje futrzaki :) A my się właśnie rozsypałyśmy :) Tzn. Saidi urodziła 4 basenji 3 dziewuszki (2 tri i 1 rudo-białą) oraz rudo białego chłopaczka :) Gratulujemy :)) Razem z Rozalka Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Vectra']Dołączam do grona , szczęśliwych posiadaczy maluszków :) W nocy z soboty na niedzielę , przybyły na świat , przez cesarskie cięcie - śliczne panienki w liczbie 5. Piesek nie dał rady wyjść żywy - zaklinował się , był spory z dużą głową ... a mamusia to suczka malutka i króciutka mamy białą, białą w czarne łatki , czerwoną i dwie ciemne [/QUOTE] Gratulacje i tutaj:) [quote name='Aga&Morka']I my również już po wszystkim 25.11. przyszła na świat szczęśliwa siódemka w składzie 3 dziewczynki i 4 chłopcy [/QUOTE] PIęknie, gratulacje:) [quote name='jamnicze']A my się właśnie rozsypałyśmy :) Tzn. Saidi urodziła 4 basenji 3 dziewuszki (2 tri i 1 rudo-białą) oraz rudo białego chłopaczka :)[/QUOTE] I tutaj pogratuluję:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='PANGEA']Gratulujemy :)) Razem z Rozalka [/QUOTE]Dzięki, a Rozalka w kociambra się bawi? :) [quote name='Asiaczek']Gratulacje i tutaj:) Pzdr.[/QUOTE] dzięki :) Quote
PANGEA Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 tak. Rozalka odkryla w sobie kocia nature ;) Quote
Buszki Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='jamnicze'] A my się właśnie rozsypałyśmy :) Tzn. Saidi urodziła 4 basenji 3 dziewuszki (2 tri i 1 rudo-białą) oraz rudo białego chłopaczka :)[/QUOTE] Gratulacje :). Mówiłam,że dzisiaj urodzi i czwóreczka będzie :). Quote
marcelinka371 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='AbraCadabra']Witanko :cool3: To ja też przedstawie moje shickowe maluchy ;) 2 damy i 4 chłopców ;) Prymulka, Precyzja, Parys, Poemat, Pastel i Portos :cool1: OOOOO ja chcem takiego shi :D :D Jakie słodziakiiiii :) Quote
Recommended Posts