Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 778
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy Pucce za bazarek:)

są 2 nowe wpłaty
(wklejam całość wydatków i wpłat)

Wydatki:
422zł antybiotyki, opatrunki (lecznica w Białymstoku) – zapłaciła Evelin
1000zł operacja łapy (lecznica Książęca)- założyła Fundacja
50zł konsultacja po operacji (lecznica Książęca 9.12.09) – założyła Fundacja
74,50zł zmiany opatrunków, antybiotyki (lecznica Babice Stare) – zapłaciła Evelin
Razem: 1546,50zł
około 200zł zmiany opatrunków, przeciwbólowe, antybiotyki, rtg łapy (lecznica Babice Stare) – nie zapłacone

Wpłaty:
200zł Jolanta R. Evelin
30zł Stanisław S. GACKN1
100zł Ewa B.-P. Cantadorra
110zł Aldona L. Isiak (bazarek ronji)
50zł EWA MARIA G.
15zł Danuta S.
30zł Ewa K. egradska
7zł Nina U. NINKA (bazarek Evelin)
100zł Aldona L. Isiak (bazarek Isiak)

Razem: 642zł

Posted

Mam 60 zł dla Simbi - za kolczylczyki które kupiłam w zestawie na allu za pare groszy i sprzedałam moim koleżankom z pracy po kilka złotych za parę ;) Oczywiście wyjaśniłam im ideę - i pokazałam sunię. Evelin - a te 20,00 za bazarek Twój - to przelać razem z tymi pieniędzmi na konto Fundacji?

Posted

Pucko,Ty to masz zmysl handlowy :).
Tak przelej wszystko razem.I dzięki wielkie :) :) :)
Ronja a jak radzicie sobie teraz z łapką Simbi przy wychodzeniu na podwórko? Zakładacie Jej coś? Czy tak chodzi po sniegu?

Posted

pucka69 napisał(a):
Mam 60 zł dla Simbi - za kolczylczyki które kupiłam w zestawie na allu za pare groszy i sprzedałam moim koleżankom z pracy po kilka złotych za parę ;) Oczywiście wyjaśniłam im ideę - i pokazałam sunię. Evelin - a te 20,00 za bazarek Twój - to przelać razem z tymi pieniędzmi na konto Fundacji?

Pucka, jak sie rozkręcisz, to koleżanki przestaną Ciebie lubic :)

Posted

Dzięki za wiadomość - trochę się przestraszyłam, że źle wpisałam może numer konta - ale jeśli wpłata jest, to wielka ulga. A sunia jest fantastyczna :)

Posted

no, trochę jej chyba za zimno, bo wczoraj zamiast załatwiać się na dworze (wychodzi średnio z 5 razy dziennie na krótkie siku), 2 kupy i 2 siku popełniła w domu:mad: tym razem dostała ochrzan (ale mi jej się żal zrobiło, bo ogon podkuliła i miała minę zbitego psa)

pojechała teraz z Bartkiem do weta na zmianę opatrunku - Bartek też zaszczepi ją na wściekliznę, no i trzeba kupić nowy kołnierz, bo tamten poklejony dziś rano się rozleciał. Simbi idąc wali o wszystko, najbardziej o framugę drzwi jak wychodzi.

Posted

U mnie w garażu Simbi miała dni, ze się w nim nie załatwiała, ale też i się załatwiała, nie wiem co tam u niej w głowie siedzi.Potrafiła ze mną pospacerować, po czym załatwić się w garażu.

Posted

no ja też nie wiem o co chodzi, bo na początku się nie załatwiała w domu, a teraz coraz częsciej jej się zdarza. w dodatku jej kupy są duże i strasznie śmierdzące - mam nadzieję, że to nie jest chorobowy objaw. zmniejszę jej trochę dawkę jedzenia, bo dużo dostaje, a spalać tego to w sumienie ma okazji.

Ps. Evelin, Słodyczek Bzdyczek dziś jedzie do nowego domu:placz:

Posted

Simona,Simona...Jak tak można...Co Jej się w głowie poprzestawało....Może się poprawi na zmniejszonych dawkach jedzenia.Dobrze,że Ja ochrzaniłas,może nie wie że tak nie mozna..
To chyba bardzo sie cieszysz,że Słodyczak pojedzie ???? Pamiętam jak się z Łatka domu cieszyłaś :)Słodyczak taki namolny z tą swoja miłoscią,za wszelka cenę przegnie obecnosci człowieka.Mam nadzieję,że to dobry dom..nacierpiała sie psina, ale jest happy end.