Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj jadąc do stajni na przystanku w centrum Gliwic znalazłam malutką sunię ma około 2 miesięcy...
Mała siedziała w liściach,chyba szukała ciepła:placz:
Sunia będzie pod opieką Fundacji "Szara Przystań"
Nie mogłam Ją zabrać do stajni gdzie jest już dużo psów(mogły Jej zrobić krzywdę)Zawiozłam do koleżanki,która ma własną stajnie i konie,zrobiłyśmy Jej posłanie w pustym boksie w słomie,ale jest jej zimno,mogę Ja dopiero zabrać we wtorek...
Sunia szuka domku stałego!

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzebna mokra karma dla szczeniaczka żeby jakoś odżyła,bo nie wiem ile nie jadła...Suchą karmę zapewnia fundacja:)Na pewno trzeba będzie sunię odrobaczyć,odpchlić a potem zaszczepić a to są koszta:shake: może ma ktoś małą obróżkę?bo mam tylko smycz wyciąganą;)
Na moje oko nie ma nawet 2 miesięcy tak bym jej dała 6,7 tygodni...
Pojadę dopiero jutro po Nią,bo dziś obiecałam już dawno że pojadę pomóc koleżance w transporcie do innej stajni,konia po wypadku...

Posted

A dasz kod do banerku?
Sytuacja się pokomplikowała szukam tymczasu dla małej ja nie mogę wziąść...Czekam na info od przyjaciela,może ją wezmą na tymczas...

Posted

miałabym dla małej domek - mama, dwie córki w wieku szkolnym i dwa chomiki ;) będe dzisiaj popołudniu w Katowicach więc gdyby dom się zdecydował moglabym sunię już dzisiaj zawieść do DS
a jak nie to może pomogę dając jej DT (dziecko, pies, 2 koty, bojownik ;))
decydujcie

Posted

Kochani pół dnia spędziłam w stajni a tam nie zawsze jest zasięg,dziękuję za Wasze działania,ale pisałam też że dziś będę miała odpowiedz w sprawie dt i dostałam ją po 16,więc malutka ma dt u wolontariusza Szarej Przystani.Szukamy ds!

Posted

Koleżanka u której jest mała wzięła Ją wczoraj z stajni do domu i chyba się zakochała...:pI chyba mi Jej nie odda:eviltong:Takie maleństwo a woła siku na dwór