Estera Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Wyśmiałaś mojego psa, to won stąd!!! :evil_lol: Normalnie sobie mieszkamy :evil_lol: Nie czaje o co c`mon :roll: Quote
rose Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Estera napisał(a): Normalnie sobie mieszkamy :evil_lol: Nie czaje o co c`mon :roll: dla niektórych to niepojęte:niewiem::evil_lol: przyznajcie sie w końcu, że chcieliście bliżej mnie:eviltong: Quote
Estera Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Ehe, chyba bliżej KaRy :cool3: :lol: Basia chciała bliżej Unbebable :evil_lol: :loveu: Quote
diabelkowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Estera napisał(a):Wyśmiałaś mojego psa, to won stąd!!! :evil_lol: Normalnie sobie mieszkamy :evil_lol: Nie czaje o co c`mon :roll: Wysmialam olka z twoim psem:evil_lol::evil_lol: no wlasnie zazdroszcze tego mieszkania ;) Quote
Unbelievable Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Estera']Ehe, chyba bliżej KaRy :cool3: :lol: Basia chciała bliżej Unbebable :evil_lol: :loveu: a że się z geografii nie uczyła to wyszło jak wyszło :diabloti: :loveu: [SIZE="1"]i tak nie przyjadę:cool1: Quote
basia bonnie Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Unbelievable']a że się z geografii nie uczyła to wyszło jak wyszło :diabloti: :loveu: i tak nie przyjadę:cool1: Kto się nie uczył, ten się nie uczył :cool3: Poznań bliżej Łomży niż Porąbka!:loveu: i tak Cię kocham:loveu: Quote
rose Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 pozdychali :P chociaż nie, bo ja dziś rozmawiałam z córką Izabeli i chyba już się całkiem dobrze czuje:D Quote
anka&autystyk Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Jak tam się Lilianna sprawuje? ;) Quote
Recommended Posts