Estera Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Witamy, ten blog będzie kontynuacją naszych pojedynczych fotoblogów. basia bonnie http://www.dogomania.pl/forum/f553/chomik-bonnie-warka-wariatka-37113/index712.html Asia&Ginger http://www.dogomania.pl/forum/f626/moje-zlote-szczescie-cocker-spanielka-ginger-przyjaciele-62246/index631.html olekg89 http://www.dogomania.pl/forum/f80/kaja-prawie-czarek-prawie-beauceron-11840/index456.html Estera http://www.dogomania.pl/forum/f626/spanielowo-yorkowo-persowa-wlochata-galeria-37160/index105.html Zamieszkaliśmy razem w domku w Poznaniu. A oto nasze pieski, które pewnie większość już zna. (chwilowo bez Warki i Ginger, ale to się nadrobi w późniejszym terminie :eviltong: ) . Quote
Marta_Ares Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 wiecej tych psow nie mieliscie:diabloti: co na to sąsiedzi???:evil_lol: Quote
Estera Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 My nie mamy sąsiadów :( Przynajmniej ich nie poznaliśmy i nie widzieliśmy. Niech tak zostanie :evil_lol: A piesków będzie jeszcze więcej :lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Buahahaha, jakie foty! :lol: :lol: :lol: [quote name='Marta_Ares']wiecej tych psow nie mieliscie:diabloti: co na to sąsiedzi???:evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze 2 brakuje. :cool3: Sąsiedzi nie mają nic do gadania. :eviltong: To domek, bliźniak co prawda, ale mam nadzieję, że sąsiedzi nie będą nas denerwować i nie będą np. rąbać drewna o północy. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='rose']spałam dzisiaj z nimi:evil_lol:[/QUOTE] Słyszałam właśnie co nieco. :drinking: Quote
rose Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Słyszałam właśnie co nieco. :drinking:[/QUOTE] nic takiego fioletowego nie piłam..:roll: takim czymś mnie nie poczęstowali:-( Quote
Mysia_ Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 kanapa akurat jak na wymiar robiona :loveu::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jakie pieski pobite, biedne :placz: szczególnie Czaruś :shake: wiadomo czemu tak grzecznie siedzą:shake: Quote
Talia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Witam:loveu: Kogoś mi brakuje na tej fotce...:mad: Mam nadzieje, że zobacze to całe stadko na zlocie:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='rose']nic takiego fioletowego nie piłam..:roll: takim czymś mnie nie poczęstowali:-([/QUOTE] Stać ich było na coś droższego? :cool3: :diabloti: [quote name='Talia']Witam:loveu: Kogoś mi brakuje na tej fotce...:mad: Mam nadzieje, że zobacze to całe stadko na zlocie:loveu:[/QUOTE] Zobaczysz, zobaczysz, nie bój żaby. :evil_lol: Quote
camelek Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Niesamowite zdjęcia. Dawno nie widziałam, tak zgodnie pozujących psiaków uchwyconych w jednym kadrze;] pozdrawiam Quote
Talia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Zobaczysz, zobaczysz, nie bój żaby. :evil_lol:[/QUOTE]Mam nadzieje:diabloti::lol: Quote
Estera Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Stać ich było na coś droższego? :cool3: :diabloti:[/QUOTE] Chwilowo stać nas jeszcze na coś droższego niż niebieski czy tam fioletowy płyn :evil_lol: Ciekawe jak długo :evil_lol: [quote name='camelek']Niesamowite zdjęcia. Dawno nie widziałam, tak zgodnie pozujących psiaków uchwyconych w jednym kadrze;] pozdrawiam[/QUOTE] Wystarczy nauczyć komendy siad/leżeć- zostań :eviltong: Psów będzie więcej, 2 na fotce brakuje, a w niedalekiej przyszłości dołączy jeszcze kolejny, ale o tym w swoim czasie :evil_lol: Quote
Marta&Karmen Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 No to musicie tam mieć wesoło:lol::lol: Quote
Talia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Estera']Chwilowo stać nas jeszcze na coś droższego niż niebieski czy tam fioletowy płyn :evil_lol: Ciekawe jak długo :evil_lol:[/QUOTE] Potem jabole :wink::chlup: Pamiętaj, że dobre wino nie jest złe:diabloti: A tanie wino jest dobre, bo jest tanie i dobre:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Talia']Potem jabole :wink::chlup: Pamiętaj, że dobre wino nie jest złe:diabloti: A tanie wino jest dobre, bo jest tanie i dobre:evil_lol:[/QUOTE] :roflt: W ostateczności pozostają tez Vipy z Biedronki. :beerchug: Quote
Talia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Asia & Ginger']:roflt: W ostateczności pozostają tez Vipy z Biedronki. Ja stawiam na jakiegoś regionalnego jabola:evil_lol: A potem będzie tak: YouTube - KSU - Jabolowe Ofiary SO2:razz: Quote
Asia & Ginger Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Nie ma strachu, nie gustujemy w winie. :eviltong: Quote
Unbelievable Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Talia']Mięsień piwny hodujemy?:cool3:[/QUOTE] i to jaaaki :diabloti: z resztą, sama się przekonasz na zlocie:roll: Quote
Talia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Unbelievable']i to jaaaki :diabloti: z resztą, sama się przekonasz na zlocie:roll:[/QUOTE] Nie będę wiedziała co sie dzieje tylko dostane z poduchy w łeb powitanie?:evil_lol: Piszę się na to!:eviltong::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Unbelievable']i to jaaaki :diabloti: z resztą, sama się przekonasz na zlocie:roll: Ja tam mięśnia piwnego nie hoduję. :eviltong: Piję tylko okazjonalnie. :p A że okazja zawsze się znajdzie... :diabloti: Quote
Talia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Ja tam mięśnia piwnego nie hoduję. :eviltong: Piję tylko okazjonalnie. :p A że okazja zawsze się znajdzie... :diabloti: Mój kolega ma podobne podejście...i pyta się mnie czy idę z nim na piwo z okazji pierwszego dnia tygodnia w danym miesiącu lub jedynego takiego dnia tygodnia w tygodniu:evil_lol: Dla chcącego zawsze okazja sie znajdzie...ale żeby nie było, że pije sie bez okazji:loveu::eviltong: Quote
Recommended Posts