Jump to content
Dogomania

Chomik, Czarek, Diuna, Ginger, Kaja, Szyszka i Warka.

Recommended Posts

Posted

Witamy,
ten blog będzie kontynuacją naszych pojedynczych fotoblogów.

basia bonnie http://www.dogomania.pl/forum/f553/chomik-bonnie-warka-wariatka-37113/index712.html

Asia&Ginger http://www.dogomania.pl/forum/f626/moje-zlote-szczescie-cocker-spanielka-ginger-przyjaciele-62246/index631.html

olekg89 http://www.dogomania.pl/forum/f80/kaja-prawie-czarek-prawie-beauceron-11840/index456.html

Estera http://www.dogomania.pl/forum/f626/spanielowo-yorkowo-persowa-wlochata-galeria-37160/index105.html

Zamieszkaliśmy razem w domku w Poznaniu.
A oto nasze pieski, które pewnie większość już zna. (chwilowo bez Warki i Ginger, ale to się nadrobi w późniejszym terminie :eviltong: ) .

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buahahaha, jakie foty! :lol: :lol: :lol:

[quote name='Marta_Ares']wiecej tych psow nie mieliscie:diabloti:

co na to sąsiedzi???:evil_lol:[/QUOTE]
Jeszcze 2 brakuje. :cool3:

Sąsiedzi nie mają nic do gadania. :eviltong:

To domek, bliźniak co prawda, ale mam nadzieję, że sąsiedzi nie będą nas denerwować i nie będą np. rąbać drewna o północy. :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Słyszałam właśnie co nieco. :drinking:[/QUOTE]

nic takiego fioletowego nie piłam..:roll: takim czymś mnie nie poczęstowali:-(

Posted

[quote name='rose']nic takiego fioletowego nie piłam..:roll: takim czymś mnie nie poczęstowali:-([/QUOTE]
Stać ich było na coś droższego? :cool3: :diabloti:

[quote name='Talia']Witam:loveu:
Kogoś mi brakuje na tej fotce...:mad:
Mam nadzieje, że zobacze to całe stadko na zlocie:loveu:[/QUOTE]
Zobaczysz, zobaczysz, nie bój żaby. :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Stać ich było na coś droższego? :cool3: :diabloti:[/QUOTE]
Chwilowo stać nas jeszcze na coś droższego niż niebieski czy tam fioletowy płyn :evil_lol: Ciekawe jak długo :evil_lol:

[quote name='camelek']Niesamowite zdjęcia. Dawno nie widziałam, tak zgodnie pozujących psiaków uchwyconych w jednym kadrze;] pozdrawiam[/QUOTE]
Wystarczy nauczyć komendy siad/leżeć- zostań :eviltong:

Psów będzie więcej, 2 na fotce brakuje, a w niedalekiej przyszłości dołączy jeszcze kolejny, ale o tym w swoim czasie :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Chwilowo stać nas jeszcze na coś droższego niż niebieski czy tam fioletowy płyn :evil_lol: Ciekawe jak długo :evil_lol:[/QUOTE]
Potem jabole :wink::chlup: Pamiętaj, że dobre wino nie jest złe:diabloti: A tanie wino jest dobre, bo jest tanie i dobre:evil_lol:

Posted

[quote name='Talia']Potem jabole :wink::chlup: Pamiętaj, że dobre wino nie jest złe:diabloti: A tanie wino jest dobre, bo jest tanie i dobre:evil_lol:[/QUOTE]
:roflt:

W ostateczności pozostają tez Vipy z Biedronki. :beerchug:

Posted

[quote name='Unbelievable']i to jaaaki :diabloti:
z resztą, sama się przekonasz na zlocie:roll:[/QUOTE]
Nie będę wiedziała co sie dzieje tylko dostane z poduchy w łeb powitanie?:evil_lol: Piszę się na to!:eviltong::loveu:

Posted

[quote name='Unbelievable']i to jaaaki :diabloti:
z resztą, sama się przekonasz na zlocie:roll:
Ja tam mięśnia piwnego nie hoduję. :eviltong:
Piję tylko okazjonalnie. :p

A że okazja zawsze się znajdzie... :diabloti:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ja tam mięśnia piwnego nie hoduję. :eviltong:
Piję tylko okazjonalnie. :p

A że okazja zawsze się znajdzie... :diabloti:
Mój kolega ma podobne podejście...i pyta się mnie czy idę z nim na piwo z okazji pierwszego dnia tygodnia w danym miesiącu lub jedynego takiego dnia tygodnia w tygodniu:evil_lol: Dla chcącego zawsze okazja sie znajdzie...ale żeby nie było, że pije sie bez okazji:loveu::eviltong: