jo-jo Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 możesz nnawet wejś i zobaczyć jak stronka póki co wygląda... ale te 5 psów mam ze strony ojca a z matki nic tylko może znajde Jawora Pieterka, ale zauważyłam że mam spokrewnionych chłopaków (Jojka i Kolumba) i bardzo się ciesze :D Quote
asher Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 KORONA napisał(a):Ano nie mogę nic znaleźć fajnego ;(To dawaj niefajne! Nam i tak sie będzie podobało ;) Quote
KORONA Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 jo-jo napisał(a):możesz nnawet wejś i zobaczyć jak stronka póki co wygląda... ale te 5 psów mam ze strony ojca a z matki nic tylko może znajde Jawora Pieterka, ale zauważyłam że mam spokrewnionych chłopaków (Jojka i Kolumba) i bardzo się ciesze :D Hihihi ja już tam byłam !! Przecież nie wytrzymałabym bez podglądania :) ŚWIETNA ROBOTA!! Gratuluje ! Później powstawiam te mniej fajne fotki, a jeśli dziś po ciemku uda sie coś zrobić to wstawie całkiem nowe z wypadu do lasu. Quote
KORONA Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 asher napisał(a):To dawaj niefajne! Nam i tak sie będzie podobało ;) Phi, coś mało wymagające towarzystwo ;) Quote
jo-jo Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Pomocy nie ma nigdzie tych psiów ;( ;( ;( wiuęc na serwer już wrzuciłam Kolumbowy rodowód no i trudno dalej poszukam tychfotek :( Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 szukaj ... szukaj bo my chcemy fotek :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
mrowka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Koronaa czekam na zdjeciaa -dawaj wszystkei nawet jesli sa same np.dupolinki,lapeczki,antenki(uszka ;) ) ogonki itp.) :cool1: Quote
KORONA Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Dziewczyny ogormnie dziękuję za kartki, są śliczne!! Może i Ja kiedyś nauczę sie takie robić :) Zdjęć ze spaceru w lesie nie ma bo... bo nie wyszły :( Ciemno było jak cho..... i nic nie widać. Ale zabawa była przednia. Szaleństwo w śniegu, zjeżdzanie ze skarpy (ja też zjeżdzałam). Super wyjazd!! Quote
PIKA Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [quote name='KORONA'] Szaleństwo w śniegu, zjeżdzanie ze skarpy (ja też zjeżdzałam). Super wyjazd!! A na czym, ze się zapytam ? :razz: Quote
KORONA Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Nie na dogu :lol: Zakupiliśmy specjalistyczne jabłuszka plastikowe do tego celu... Ale zasuwałam !!!! Quote
jo-jo Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Korona na jabłuszku :lol::lol: Jak będziecie kieyś u Nas jak będzie jeszcze ładny śnieżek to pójdziemy na naszą górke pozjeżdżać 8) a dzisiaj może kolejne dozie fotki będą Achillesa & Jo-Jo 8) Quote
asher Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 KORONA napisał(a):Nie na dogu :lol: Zakupiliśmy specjalistyczne jabłuszka plastikowe do tego celu...Eeeee, to nuuuda :lol: Quote
jo-jo Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Monika Ty tsk nie marudź że nie masz fotek bo właśnie przeglądam temat doga na molosach i tam waszych fotek troche jest i nie ma ich tu ;-)) Quote
KORONA Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 asher napisał(a):Eeeee, to nuuuda :lol: No co za baba ;) Quote
KORONA Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 jo-jo napisał(a):Monika Ty tsk nie marudź że nie masz fotek bo właśnie przeglądam temat doga na molosach i tam waszych fotek troche jest i nie ma ich tu ;-)) O popatrz!! Zapomniałam, słowo... Teraz to mi czasu brakuje na powstawianie ich. Quote
jo-jo Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 a gdzie Ty tak latasz :-P ja musze zaraz do wanny iść ale przedtem chce na stronce przyjaciół uzupełnic ;-)) A no i jeszcze zdjęcia z psich urodzin znalazłam :D Quote
mmbbaj Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wiecie, w moim bloku od jakichś 3 miesięcy mieszka, podobno na "tymczasowo" malamut. Jest strasznie agresywny:angryy: Z moim Bajanem wychodzę owładnięta obsesją bo już zdarzyło się, że wychodząc z windy rzucił się na niego, ale zatrzymał go opiekun. Nie warczy tylko z miejsca rzuca się z rykiem i to podobno na wszystkie psy i małe i duże. I dzisiaj spotkałam sąsiadkę z jej dogiem, a on pogryziony:placz: W sześciu miejscach na głowie:placz: Oczywiście przez malamuta :mad: :angryy: Dog do niego podszedł na spacerze, a ten rzucił się wściekle, właścicielka nie wiedziała co zrobić więc nie robiła nic! Właścicielka doga mówi, że bała się, że mu tamten oko wygryzie! A ten biedny olbrzymi dog nie zrobił mu nic! Bo on psów nie gryzie! Aż nie mogłam uwierzyć, że nie zadziałał w samoobronie...Dobrze, że już się lepiej czuje... Ech! Przepraszam, że taki nie sylwestrowy temat:oops: Korona, oby Twoim i wszystkim naszym psiakom nigdy nie zdarzały się takie, ani żadne inne złe i przykre sytuacje! Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
Hebulka Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia, Wszyscy - wszystkim ślą życzenia! [SIZE=3]Przy tej pięknej sposobności, Życzę Wam dużo radości Quote
jo-jo Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 A ja dzisiaj wydrapie i wypieszcze Ciukaweczke i Didule ...tra la la :lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts