Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

Posted

możesz nnawet wejś i zobaczyć jak stronka póki co wygląda... ale te 5 psów mam ze strony ojca a z matki nic tylko może znajde Jawora Pieterka, ale zauważyłam że mam spokrewnionych chłopaków (Jojka i Kolumba) i bardzo się ciesze :D

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
możesz nnawet wejś i zobaczyć jak stronka póki co wygląda... ale te 5 psów mam ze strony ojca a z matki nic tylko może znajde Jawora Pieterka, ale zauważyłam że mam spokrewnionych chłopaków (Jojka i Kolumba) i bardzo się ciesze :D

Hihihi ja już tam byłam !! Przecież nie wytrzymałabym bez podglądania :)
ŚWIETNA ROBOTA!! Gratuluje !

Później powstawiam te mniej fajne fotki, a jeśli dziś po ciemku uda sie coś zrobić to wstawie całkiem nowe z wypadu do lasu.

Posted

Dziewczyny ogormnie dziękuję za kartki, są śliczne!! Może i Ja kiedyś nauczę sie takie robić :)

Zdjęć ze spaceru w lesie nie ma bo... bo nie wyszły :( Ciemno było jak cho..... i nic nie widać. Ale zabawa była przednia. Szaleństwo w śniegu, zjeżdzanie ze skarpy (ja też zjeżdzałam). Super wyjazd!!

Posted

Korona na jabłuszku :lol::lol: Jak będziecie kieyś u Nas jak będzie jeszcze ładny śnieżek to pójdziemy na naszą górke pozjeżdżać 8) a dzisiaj może kolejne dozie fotki będą Achillesa & Jo-Jo 8)

Posted

jo-jo napisał(a):
Monika Ty tsk nie marudź że nie masz fotek bo właśnie przeglądam temat doga na molosach i tam waszych fotek troche jest i nie ma ich tu ;-))

O popatrz!! Zapomniałam, słowo... Teraz to mi czasu brakuje na powstawianie ich.

Posted

a gdzie Ty tak latasz :-P ja musze zaraz do wanny iść ale przedtem chce na stronce przyjaciół uzupełnic ;-)) A no i jeszcze zdjęcia z psich urodzin znalazłam :D

Posted

Wiecie, w moim bloku od jakichś 3 miesięcy mieszka, podobno na "tymczasowo" malamut. Jest strasznie agresywny:angryy: Z moim Bajanem wychodzę owładnięta obsesją bo już zdarzyło się, że wychodząc z windy rzucił się na niego, ale zatrzymał go opiekun. Nie warczy tylko z miejsca rzuca się z rykiem i to podobno na wszystkie psy i małe i duże. I dzisiaj spotkałam sąsiadkę z jej dogiem, a on pogryziony:placz: W sześciu miejscach na głowie:placz: Oczywiście przez malamuta :mad: :angryy: Dog do niego podszedł na spacerze, a ten rzucił się wściekle, właścicielka nie wiedziała co zrobić więc nie robiła nic! Właścicielka doga mówi, że bała się, że mu tamten oko wygryzie! A ten biedny olbrzymi dog nie zrobił mu nic! Bo on psów nie gryzie! Aż nie mogłam uwierzyć, że nie zadziałał w samoobronie...Dobrze, że już się lepiej czuje...
Ech! Przepraszam, że taki nie sylwestrowy temat:oops:
Korona, oby Twoim i wszystkim naszym psiakom nigdy nie zdarzały się takie, ani żadne inne złe i przykre sytuacje!