PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 malawaszka napisał(a):ahahahaha gnębiła Cie telefonami że masz to napisać?? :lol: :lol: :lol: Nie ja ją a ona mnie :shake: Codziennie mi eska wysyla, z infor, ze mnie nienawidzi :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 PIKA napisał(a):nie starczy :shake: a czemu chcesz kopac zdjęcia? :crazyeye: bo jestem agresywna nastoilatką :diabloti: malawaszka napisał(a):ahahahaha gnębiła Cie telefonami że masz to napisać?? :lol: :lol: :lol: cudne cudne foty!!!! :loveu: gnębi mnie Pika ale psychicznie :evil_lol: PIKA napisał(a):Nie ja ją a ona mnie :shake: Codziennie mi eska wysyla, z infor, ze mnie nienawidzi :evil_lol: o własnie zapomniałabym :cool1: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 DeBe Pika fotki super :loveu: :loveu: I ja też coś mam :loveu: Dziewcynki: ILUZJA INAUGURACJA INEGRA I Chlopcyki: INTI INTERIO INDIANA No i koniec pokazywania się : Dziękujemy za Uwagę:loveu: A więcej na stronie w galerii dzieciów :) www.koronaborealis.ibi.pl Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dbsst napisał(a): o własnie zapomniałabym :cool1: ta wariatka znów mi wyslala eska, ze mnie nienawidzi :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 PIKA napisał(a):ta wariatka znów mi wyslala eska, ze mnie nienawidzi :evil_lol: buhahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja nienawidze Debe :shake: to przez nią człowiek wpada w kompleksy fotograficzne :oops: :oops: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Vectra napisał(a): ja nienawidze Debe :shake: to przez nią człowiek wpada w kompleksy fotograficzne :oops: :oops: powiadom ją o tym esemesem :diabloti: Quote
dbsst Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 PIKA napisał(a):ta wariatka znów mi wyslala eska, ze mnie nienawidzi :evil_lol: jak awariatka jest tu jakas wariatka :cool1: :evil_lol: Vectra napisał(a):buhahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja nienawidze Debe :shake: to przez nią człowiek wpada w kompleksy fotograficzne :oops: :oops: hhhahahha taaaaa jasne eehhhhhhhe a świstak siedzi i zawija w te sreberka :evil_lol: PIKA napisał(a):powiadom ją o tym esemesem :diabloti: się chwali ze ma komóre :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dbsst napisał(a):hhhahahha taaaaa jasne eehhhhhhhe a świstak siedzi i zawija w te sreberka :evil_lol: A ja myślałam że sreberka były kradzione :hmmmm: Quote
LAZY Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Te malutkei dozynki są przewspaniałe!!!!1 Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ahhhhhhhhhhhh Interio mi się śni po nocach :loveu: chciałam go PICE wmówić, ale NIE - wybrała innego i co ja teaz pocznę:placz: Quote
PIKA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 malawaszka napisał(a):ahhhhhhhhhhhh Interio mi się śni po nocach :loveu: chciałam go PICE wmówić, ale NIE - wybrała innego i co ja teaz pocznę:placz: Jak co poczniesz :roll: Weźmiesz se Interia :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 boszzz jakie one są piękne :) a jakie już wielkie ;) Quote
Recommended Posts