LAZY Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Te kreciki coraz bardziej doga przypominają!:loveu: Quote
Bardotka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Oj, jakie one są śliczniusie:loveu: Chyba musze nalot zrobić i osobiście je znowu zobaczyć:cool3: :diabloti: Quote
Poświata Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='jo-jo'] Noooooooooooo, nareszcie widać, że to są PSY :evil_lol: . Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 łojejjuuu jaka obsiadnięta przez pijawki :loveu: Quote
Poświata Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 PIKUŚ sorry za nietaktowne pytanie, czy ty zamieszkałaś u Korony :-o :hmmmm:. A tak poważnie to zazdroszczę Ci tylu fotek od samej maleńkości Twojego dozia, mnie to szczęście ominie :-( . Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Poświata']PIKUŚ sorry za nietaktowne pytanie, czy ty zamieszkałaś u Korony :-o :hmmmm:. . prawie :evil_lol: Quote
Katerinas Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='PIKA'] uuu... zaczynamy rozrabiać :diabloti: [quote name='PIKA'] eee... kapeć jest ciekawy ... ale skórzamny bucik co obok leży chyba ciekawszy, nie? :evil_lol: [quote name='PIKA'] Zasłużony odpoczynek po rozrabianiu :-) Quote
dbsst Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 byłam dziś u Dogokoordynatorki i się zakochałam ja która nienawidze psów :evil_lol: a oto obiekt moich westchnien :loveu: Muminek aka Kokieta aka Szpila II :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: odrazu pozwole sibie zdementować plotki u KORONY nie ma dogów jest 101 dalmatyńczyków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dogi maja swoje dogplany zrobienia szumu w 5 minut :loveu: jestem dogozakochana :loveu: dogomuminozniewolona:loveu: :loveu: to dogofacet ale nie powiem który bo nie wiem :oops: dogokombinator :evil_lol: dogolew :evil_lol: dogokaczucha :loveu: reszta fot kiedy indziej ide płakać w łzołapacza za "moja" Mumineczką :loveu: Quote
dbsst Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 a co tam wstawie se jeszcze zdjęcie ;) a wiecie co jest najlepsze na świecie.............. ciotki debe rupiecie :mad: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: i wiążemy kokardy :evil_lol: był dog i nie ma doga :evil_lol: jedna łapka dozia mozia :evil_lol: i koniec koniec koniec bo musze isc spać Quote
PIKA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='dbsst'] to dogofacet ale nie powiem który bo nie wiem :oops: to Inti :lol: Quote
PIKA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Pomocnicy fotografa :evil_lol: Za doopsko zlapie :diabloti: :loveu: Quote
Recommended Posts