bea100 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ależ one rosną :multi: na schwał :loveu: Quote
LAZY Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ALe słodkie! Jak urosły...PIKA, który to ten Twój??? Quote
moon_light Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 LAZY napisał(a):ALe słodkie! Jak urosły...PIKA, który to ten Twój??? skoro ma byc pies, to ja obstawiam tego--> siusiola widac:evil_lol: Quote
r_2005 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Chciałam zacytować jakieś najpiękniejsze zdjęcie, ale na wszystkich maluszki są tak słodkie, że nie mogłam się zdecydować:p Oj PIKA, współczuję Ci serdecznie:roll: Quote
KORONA Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Mam cos calkiem nowego. dogowego i fasolkowego... Maluchy są po prostu przesłodkie. Uwielbiam je :multi: Zdjecia raczej nie pierwszej swiezosci, bo mają juz kilka dni... No, ale... Co mi tam. Quote
akard Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 KORONA napisał(a):CZEŚĆ :) :multi: Czesc Monia! Sliczne masz dzieci, raz jeszcze gratulacje wielkie!!! Quote
KORONA Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 akard napisał(a):Czesc Monia! Sliczne masz dzieci, raz jeszcze gratulacje wielkie!!! Wielkie dzięki Oli :) Ty juz sie zegnasz ze swoimi, a ja dopiero sie rozko****e :) Quote
KORONA Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 A guzik niestety !! :( Nie mam netu cały czas :( Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ooo Babcia się objawila :multi: dawno Cię nie widziałam :evil_lol: moon_light napisał(a):skoro ma byc pies, to ja obstawiam tego--> siusiola widac:evil_lol: tam sa jeszcze dwa z siusiolami na wierzchu:evil_lol: r_2005 napisał(a):Chciałam zacytować jakieś najpiękniejsze zdjęcie, ale na wszystkich maluszki są tak słodkie, że nie mogłam się zdecydować:p Oj PIKA, współczuję Ci serdecznie:roll: a czemu? :evil_lol: nie wiesz jak wybrac? :cool3: Serce podpowie :cool3: i ...... siki :evil_lol: Quote
KORONA Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 PIKA napisał(a):Ooo Babcia się objawila :multi: dawno Cię nie widziałam :evil_lol: Eee jak dawno ? Choc w sumie, skoro nie pamietasz kiedy mnie widzialas to znaczy ze fajnie bylo :) Wszystkie pepki opite :) Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 KORONA napisał(a):Eee jak dawno ? Choc w sumie, skoro nie pamietasz kiedy mnie widzialas to znaczy ze fajnie bylo :) Wszystkie pepki opite :) noooo, nawet mi zamiec sniezna specjalnie nie przeszkadzala w drodze do domu :evil_lol: Quote
KORONA Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 PIKA napisał(a):noooo, nawet mi zamiec sniezna specjalnie nie przeszkadzala w drodze do domu :evil_lol: Hihi, zamiotło Cie i zawioło :) Musisz do mnie częściej wpadać, to zime jakos przetrwamy. Zbieram sie powolutku... Do psich dzieciaków. Halucynacja jest tak rewelacyjna matka, że teraz to mam w sumie malo roboty... Dopiero gdzieś za tydzień się zacznie cyrk ;) Już sie nie mogę doszczekać :multi: Quote
Maga100 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 nie będę oryginalna, nie będę oryginalna :shake: CUDNE SĄ! :loveu: Quote
r_2005 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 KORONA napisał(a):A guzik niestety !! :( Nie mam netu cały czas :( Akurat w takim momencie:placz: Quote
jo-jo Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 PIKA napisał(a): Najpiękniejsze Szkraby Świata :loveu: :loveu: :loveu: Quote
simbik Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='KORONA']Mam cos calkiem nowego. dogowego i fasolkowego... Maluchy są po prostu przesłodkie. Uwielbiam je :multi: Zdjecia raczej nie pierwszej swiezosci, bo mają juz kilka dni... No, ale... Co mi tam. Jakie słodkie klusie :loveu: ... coś mi się wciąż ckni do żółtego, to pewnie duszek Simbusi mi podszeptuje te myśli :lol: . Quote
Poświata Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='PIKA'] tam sa jeszcze dwa z siusiolami na wierzchu:evil_lol: Noooooooooooooooo :evil_lol: ten siusiol jest fajowy Quote
akard Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 KORONA napisał(a):Wielkie dzięki Oli :) Ty juz sie zegnasz ze swoimi, a ja dopiero sie rozko****e :) Oj zegnam, zegnam... Zostaly mi jeszcze Kloniki:loveu: z ktorych tylko jedno szuka domku, Olinek... Quote
Bila Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Poświata napisał(a):Noooooooooooooooo :evil_lol: ten siusiol jest fajowy Cudny, nie tylko siusiol :evil_lol: :evil_lol:. Pika, Podoba Ci się? Quote
anushka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='PIKA'] przeboooskie fotki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts