LAZY Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Dopiero teraz poczułam niedosyt...MAŁO FOT:placz: Jakie te kluseczki piękne...a jakie mają kolorki? Proszę mi tu o nich coś wiecej napisać! Quote
Agga Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Boże !!! One są boskie!!! Gratulacje! Niech tylko Mrówka się dowie. Quote
Bardotka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :loveu: Jakie Słoneczka słodziutkie:loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 aaa a jakie piekonotki maluśkie :loveu: Klaudia ja poprosze o foty kazdego kluska osobno :evil_lol: LAZY napisał(a): a jakie mają kolorki? Proszę mi tu o nich coś wiecej napisać! z tego co mowila Monikoa wszystkie będą (i pewnie sa) zólte ostatecznie mama i tatus sa zolci ;) Quote
Vectra Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 aaaa Gratuluje maluchów :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Katerinas Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='jo-jo'] ooohhhhhhh..... boziu kochana :multi: jakież cudne Quote
aga1215 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ale się napracował - 6 sztuk przyniósł :klacz: G R A T U L A C J E Quote
r_2005 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 PIKA napisał(a):z tego co mowila Monikoa wszystkie będą (i pewnie sa) zólte ostatecznie mama i tatus sa zolci ;) A jakie jeszcze mogą być?:oops: One są naprawdę cudne, a Ciuka na drugim zdjęciu boska:lol: PIKA, preferujesz żółte dozie?:lol: Quote
jo-jo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 kamila-dog napisał(a):Przeslodkie kluseczki :loveu: Szkoda ze tylko 2 foty ale lepsze to niz nic ;) Jo-jo - zdawaj relacje na bierzaco :p Wybieram się do maluszków w sobotę więc już będzie tego znacznie więcej :))) Potem tydzień przerwy i Ferie Zimowe, czyli bardzo częste odwiedziny:loveu: :loveu: PIKA napisał(a):aaa a jakie piekonotki maluśkie :loveu: Klaudia ja poprosze o foty kazdego kluska osobno :evil_lol: A poczekasz do soboty?? Nie było jak ich robić pojedynczo bo Ciuka chyba wsadziłaby na każde zdjęcie swój nochalek, sprawdzając czy maluchowi nic na pewno nie jest ;-)) PIKA napisał(a):z tego co mowila Monikoa wszystkie będą (i pewnie sa) zólte ostatecznie mama i tatus sa zolci ;) Wszystkie żółciutkie ;-))) Quote
PIKA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='r_2005']A jakie jeszcze mogą być?:oops: mamy Ci wymienic wszystkie możliwe kolory dogów? :crazyeye: przy kojarzeniu żóltego z pregusem mogą wyjśc żólte pregowane i "czyste" żólte [quote name='jo-jo'] A poczekasz do soboty?? :shake: Nie :shake: :obrazic: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='PIKA']mamy Ci wymienic wszystkie możliwe kolory dogów? :crazyeye: przy kojarzeniu żóltego z pregusem mogą wyjśc żólte pregowane i "czyste" żólte A tego skojarzenia mogły wyjść tylko żółciutkie przez to jak mnie Monia uczyła ze żółty jest genem dominującym ;-) [quote name='PIKA']:shake: Nie :shake: :obrazic: :evil_lol: To sama pojedź i odwiedź :evil_lol: Ja to bym wpadłą do nich i jutro i pojutrze, codziennie, ale Moni też musze przecież dać odetchnąć od siebie ;-)) Tak więc co najwyżej dostane fotki z Koronkowego aparatku jak wszystko dobrze pójdzie jeszcze przed sobótką, (ale nic nie obiecuję!!:diabloti: ) Za to w sobotę to może postaramy sie o fotki pojedyncze? ;-)) (przperaszam z góry za wszystkie błędy w pisowni, ale mój organizm odmawia wspólpracy już :evil_lol: ) Quote
PIKA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='jo-jo']A tego skojarzenia mogły wyjść tylko żółciutkie przez to jak mnie Monia uczyła ze żółty jest genem dominującym ;-) no pzreciez pisalam, ze z tego mogly wyjśc tylko żólte :evil_lol: [quote name='jo-jo'] Tak więc co najwyżej dostane fotki z Koronkowego aparatku jak wszystko dobrze pójdzie jeszcze przed sobótką, (ale nic nie obiecuję!!:diabloti: ) Ja już Moni mowiłam, ze ma Ci dac swój aparat żebyś zgrala, tylko Ty tam musisz pójśc :diabloti: Quote
izka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jaka cudowna psia mamunia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: gratuluje ślicznych psiaczków, zeby wszystkie zdrowe były:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 PIKA napisał(a):Ja już Moni mowiłam, ze ma Ci dac swój aparat żebyś zgrala, tylko Ty tam musisz pójśc :diabloti: Spoko, spoko, zdjęcia z Moni aparatu pozgrywam i powrzucam:cool3: Chyba że wmiędzy czasie dostane je meilem bo to też możliwe ;-) Quote
mmbbaj Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='jo-jo'] Ło matko, jakie cudeńka :loveu::loveu::loveu: Mało fot :mad: Quote
nelson Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Jo-Jo poproszę fotkę ,,chomiczkowej ":loveu: Gratuluje dzielnej asystentce:multi: Mam jeszcze pytanko co oznaczają te wstążunie na szyjkach ? Quote
jo-jo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 mmbbaj napisał(a):Ło matko, jakie cudeńka :loveu::loveu::loveu: Mało fot :mad: No poprawię siem obiecuje :roll: nelson napisał(a):Jo-Jo poproszę fotkę ,,chomiczkowej ":loveu: Gratuluje dzielnej asystentce:multi: Mam jeszcze pytanko co oznaczają te wstążunie na szyjkach ? Fotka chomiczkowej będzie napewno ;-) Tylko nie wiem jeszcze kiedy ;-) A wstążeczki są po to aby odrózniać maluchy ;-) Tyle żółtasków trzeba było oznaczyć :)) Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 PIKAAAA to który to Twój???? :loveu: Quote
PIKA Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 malawaszka napisał(a):PIKAAAA to który to Twój???? :loveu: jesli już to ten najbardziej ciapowaty :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 PIKA napisał(a):jesli już to ten najbardziej ciapowaty :eviltong: hahaha ja też takiego ruska bede miała :evil_lol: PIKA ja liczę na relacje z wybierania malucha :loveu: :p i na wskazówki i na wszystko żebym ja też dobrze wybrała :cool1: Quote
nelson Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Słuchajcie a ja tak z innej beczki . Potrzebne tymczsy dla bokserów proszę zajrzyjcie www.bokserywpotrzebie.pl :shake::lookarou: Quote
r_2005 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 PIKA napisał(a):mamy Ci wymienic wszystkie możliwe kolory dogów? :crazyeye: Nie:lol: Chodziło mi o skojarzenie żółtego z żółtym, jak w tym małżeństwie:lol: Ale jo-jo już wytłumaczyła:p Quote
anushka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 :multi: jejka i tu malutkie kluski :loveu: :loveu: boże jak tu słodko..:cool3: lazurowo..cukirkowo..ciepło..miło i prtZytulnie..:loveu: :loveu: no i ile ludzie prawie,że na porodówce :-o :-o hahaha dużo zdrowia dla maluchów :multi: Pika będzie miała baby od Koronki???:loveu: :loveu: a czy moge prosić na prv fotki kojca :p ???Robimy przygotowania i zbieram pomoce :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Aaaaaaaa maluchy juz na swiecie :sweetCyb::sweetCyb: Ogromne gratulacje :sweetCyb: Quote
akard Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 MONIK USCISKAJ CIUKOLKE ZA TAK CUDNE MALUSZKI !!!!!!:loveu: GRATULKI WIELKIE !!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts