PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 kamila-dog napisał(a): Jeszcze nic nie ma? :cool3: Katerinas napisał(a): No i jak?? :razz: nie mam sygnala znaczy Ciuka czeka na wyznaczony termin :evil_lol: Quote
Kamila Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 O rany,a ja juz bym chciala ...:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 PIKA napisał(a):jeszcze nie ma :shake: wlasnie przyszla mamusia sępi kawalek pizzy :evil_lol: O, a Pikusia na posterunku :evil_lol: Trzymamy kciuki, trzymamy i czekamy na wieści :loveu: Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 kamila-dog napisał(a):O rany,a ja juz bym chciala ...:evil_lol: to już niedlugo :evil_lol: termin jest na 15.01 a 15.o1 bedzie za jakies 25 minut :evil_lol: mmbbaj napisał(a):O, a Pikusia na posterunku :evil_lol: ja jestem w domu :cool1:... swoim :cool1:... na posterunku jo-jo jest :evil_lol: Quote
Kamila Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 25 minut... :placz: A ja juz musze neta wylaczyc :placz: Trzymajcie sie tam i rano jak tylko wstane to czekam na dobre wiesci :lol: Pika-od ciebie tez :evil_lol: Quote
r_2005 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 PIKA napisał(a):termin jest na 15.01 Ładna data, no Ciuka, do roboty:p Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 kamila-dog napisał(a): czekam na dobre wiesci :lol: Pika-od ciebie tez :evil_lol: :crazyeye: ale ja nie rodze :shake::evil_lol: r_2005 napisał(a):Ładna data, no, ladna, lacznie "7" Quote
Katerinas Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 PIKA napisał(a):nie mam sygnala znaczy Ciuka czeka na wyznaczony termin :evil_lol: Widzę Pika, że telefonem przy uchu będziesz spała :lol: Quote
PIKA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 moon_light;2769244 o 00,36 napisał(a):HA !! Spia juz wszyscy ?? :cool3: Ha!! Kto spal ten spał :cool3: O tej porze byl już chlopak i dziewczyna na świecie :evil_lol: potem dluuugo, dluuuugo nic, a potem znowu chlopak i znowu chlopak także o 6 rano bylo 4 sztuki w tym 3 panow i pani, a po 7 już caly komplet :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Jest trzech chlopców i na trzy dziewuchy :bigcool: :Cool!: :laola: Witamy na świecie Ciukowe dzieci :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :drink1: :drink1: :drinking: Quote
Katerinas Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 wooooooowwwww Witamy kluseczki na świecie :multi: :multi: :multi: :multi: A jak mama się czuje? Jak maluchy się dziś czują? I jak Pika z Twoją decyzją? :smile: Quote
Alicja Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :multi::multi::multi:Hurrrrrraaaaaaaaaaaaa gratulki dla Ciuki i dzielnych położnych;) to teraz czekamy na fotaski i ............................decyzję PIKI;) Quote
mmbbaj Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: serdecznie gratuluję!!!!!!!!!!!! :lol: Dzielna mama i maluszki :thumbs: Quote
jo-jo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ciuka jest świetną mamusią :)))) Pilnuje maluszków, karmi wszystko super :))) Przez cały czas jak Ciuk zaczynała rodzić powtarzałam Monice jaka to jestem dumna z nich, a nad ranem powiedziałam że chyba więcej juz tego słowa mówić nie będę bo używałam go przez tyle czasu :evil_lol: Pierwsze fotki dzieci postraam się zrobić zaraz jak wróce do Koronki, i popołudniu je wrzuce do galeryjki ( o ile coś wyjdzie i aparat nie odmówi mi posłuszeństwa:angryy:) Quote
malawaszka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaa witamy małe Ciukowe dzieciaczki :multi: :multi: :multi: ROŚNIJCIE ZDROWO FASOLINKI!!!!! :laola: Quote
Kamila Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 PIKA napisał(a)::crazyeye: ale ja nie rodze :shake::evil_lol: No przeciez wiem :eviltong: A ty nie udawaj ze nie wiesz o co mi chodzi :cool3: Super ze dzieciaczki sa juz na swiecie i ze wszystko przebieglo bez problemow :multi: :multi: :multi: :new-bday: :BIG: :tort: :laola: :beerchug: :knajpa: :drink1: Jo-jo czekam na fotki!!! Quote
moon_light Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='PIKA']Ha!! Kto spal ten spał :cool3: O tej porze byl już chlopak i dziewczyna na świecie :evil_lol: Własnie chciałam to powiedziec, ale skoro wszyscy spali... :cool3: GRATULUJE MALUSZKOW !! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: i Ciuce, i Monice:cool3: Quote
jo-jo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Po raz nie wiem któy powtórze że Ciuka jest rewelacyjną mamą :loveu: :loveu: :loveu: Fotki nei stety tylko dwie bo i Monia padnięta i jakoś tak wszyscy zasypiali, ale zaraz przynajmniej te dwie obrobię:)) Quote
r_2005 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Gratulacje dla młodej mamusi i dla KORONY rzecz jasna:lol: Jo-jo-wi też gratuluję:lol: Quote
PIKA Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Klaudia usnęłas przy tym obrabianiu dwoch fot? :razz::evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='PIKA']Klaudia usnęłas przy tym obrabianiu dwoch fot? :razz::evil_lol: A wiesz Aguś że właściwie to tak :evil_lol: Zdrzemnęłam się godzinkę ale chyba zaraz wracam spać dalej.. No cóż oto obiecna edwie fotki :)) Jak jeszcze uda mi się dojść do komputerka to powinnam skończyć aktualkę strony :) Quote
Kamila Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Przeslodkie kluseczki :loveu: Szkoda ze tylko 2 foty ale lepsze to niz nic ;) Jo-jo - zdawaj relacje na bierzaco :p Quote
Recommended Posts