dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 trzymam kciuki z całych sił :multi: :multi: extra strona :multi: Quote
LAZY Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Normalnie wstyd, ze jeszcze ciążowej Ciukowej tu nie ma! Dawaj ją! Matko..ale fajosko bedzie! Quote
Kamila Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 PIKA napisał(a): A ja nadal nie wiem, czy brac, czy nie brac :placz: :evil_lol: Brac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Czekamy na małe fasolki :loveu::loveu::loveu::loveu:.....:multi: Quote
r_2005 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 PIKA napisał(a):Uwaga odgrzewam ten topik :multi: Prosze pod koniec tego tygodnia zacząć trzymac kciuki, bo na poniedzialek planowany jest porod Ciukowych Fasolek, ale to moze zacząć sie już wczesniej :cool3: No i?????????????? KORONA, pisz!!! Quote
PIKA Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 r_2005 napisał(a):No i?????????????? KORONA, pisz!!! Korona nie ma neta :shake: Na razie nic się nie dzieje, a raczej się dzieje temp ok 37 stopni, :cool3: Ciuka chodzi i kopie. Monika podejrzewa że się na weekend szykuje :cool3: Quote
r_2005 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Że też się tak późno dowiedziałam:shake: Ale kciuki zdążę potrzymać:lol: Quote
jo-jo Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Jeszcze 3 dni do terminu... Ja stawiam że jutro rano będę pędzić do Koronki i gdyby nie to że mi laptop z domu jeden wyjechał to bym przez komórkowy net pisała jaka sytuacja... A teraz czekam na ostatni pomiar temperaturowy bo dzisiaj Ciukoska skacze z tą temperaturką ;-)) Quote
Katerinas Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 tragedia ... że Korona neta nie ma :roll: ;) normalnie zwariujemy z tą ciszą ;) Quote
LAZY Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Katerinas napisał(a):tragedia ... że Korona neta nie ma :roll: ;) normalnie zwariujemy z tą ciszą ;) Koniecznie trzebaby ją podłączyć! Quote
jo-jo Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 To ja !!! Korona :) Cześć Wszystkim !! Jezu jak ja się cieszę :) Największą radość miałam kiedy składałam kojec, jak się okazało później POKOLENIOWY kojec... Negra urodziła w nim Didę, Dida urodziła w nim Ciokoską. a teraz... Ciuka urodzi w nim kolejne pokolenie fasolkowe :) Ciuka jest gruba jak słonica, ale rozumku jej od tego nie przybyło... W domu stęka i narzeka, ale kiedy tylko wyjdzie na spacer biega jak szalona. Ostatnio tj przedwczoraj uskuteczniała zjad na plecach z górki ;) Ja miałam serce w gardle, a ona bawiła się przednio... No nic, teraz czekam :) Odbierając dzwoniący telefon, nie mówie już "halo", tylko... :"jeszcze nie rodzimy" Pozdrawiam Was cieplutko i trzymajcie za nas kciuki, tylko mocno proszę :) Ps. Obiecuje, że w niedługim czasie podłącze się do internetu. BUZIAKI!!! Quote
r_2005 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Trzymaj się KORONA i niech się Ciuka też trzyma i normalnie jestem zdenerwowana:shake: Quote
jo-jo Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Normalnie to i ja jestem zdenerwowana!! Moje dziecko, dzieciątko, maluszek, kruszynka moja kochana... Będzie mamą:loveu: Normalnie sie rozklejam. A jak ją wiozłam na krycie to dopiero miałam wyrzuty sumienia, że dziecku dziecięce lata odbieram, ale kiedy zobaczyłam jak bardzo jej się to podoba to wszelkie wyrzuty prysły :roll: Quote
mmbbaj Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 jo-jo napisał(a):To ja !!! Korona :) Pozdrawiam Was cieplutko i trzymajcie za nas kciuki, tylko mocno proszę :) Trzymamy mocno :kciuki::kciuki: Będzie dobrze! :lol: Quote
jo-jo Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Moi Drodzy tym razem ja to ja :))) Wrzucam pędem fotki wczorajsze (a moze już dzisiejsze) Przyszłej mamusi :)))) I wracam na poródówkę ... Quote
LAZY Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 O mój Boze!!! Jak tutaj fajosko Ciukosławowo! Trzymaj sie "mała". Korona podłaczaj sie do netu i wracaj do nas! Przecież nie możesz nam tego zrobić i nie wstawić fot! Tryzmam kciuki i nie ukrywam, ze czekam na wieści! Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Trzymanie kciuków trwa ....a może jakieś info......:razz: Quote
r_2005 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 jo-jo napisał(a):Normalnie to i ja jestem zdenerwowana!! Moje dziecko, dzieciątko, maluszek, kruszynka moja kochana... Będzie mamą:loveu: Normalnie sie rozklejam. A ja z Tobą. A jak ją wiozłam na krycie to dopiero miałam wyrzuty sumienia, że dziecku dziecięce lata odbieram, ale kiedy zobaczyłam jak bardzo jej się to podoba to wszelkie wyrzuty prysły :roll: Rozpustnica mała:lol: Quote
PIKA Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 basiulka22tychy napisał(a):Sa juz maluszkiiiiiiiiiii ?? jeszcze nie ma :shake: wlasnie przyszla mamusia sępi kawalek pizzy :evil_lol: Quote
nelson Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Monia, zaczynamy odliczanie:loveu::multi: Quote
DiDDlina85 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ale wieelki psiska:)...Piekne..trzymam mocno kciuki za przyszła mamuske!!! Pozdrowionka!! Quote
Kamila Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Specjalnie przyszlam na chwilke ;) Jeszcze nic nie ma? :cool3: Quote
Katerinas Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 jo-jo napisał(a): bosze.... jakie boskie :multi: No i jak?? :razz: Quote
Recommended Posts