Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
Uwaga odgrzewam ten topik :multi:

Prosze pod koniec tego tygodnia zacząć trzymac kciuki, bo na poniedzialek planowany jest porod Ciukowych Fasolek, ale to moze zacząć sie już wczesniej :cool3:

No i??????????????
KORONA, pisz!!!

Posted

r_2005 napisał(a):
No i??????????????
KORONA, pisz!!!

Korona nie ma neta :shake:
Na razie nic się nie dzieje, a raczej się dzieje
temp ok 37 stopni, :cool3: Ciuka chodzi i kopie. Monika podejrzewa że się na weekend szykuje :cool3:

Posted

Jeszcze 3 dni do terminu...

Ja stawiam że jutro rano będę pędzić do Koronki i gdyby nie to że mi laptop z domu jeden wyjechał to bym przez komórkowy net pisała jaka sytuacja...

A teraz czekam na ostatni pomiar temperaturowy bo dzisiaj Ciukoska skacze z tą temperaturką ;-))

Posted

To ja !!! Korona :)
Cześć Wszystkim !! Jezu jak ja się cieszę :)

Największą radość miałam kiedy składałam kojec, jak się okazało później POKOLENIOWY kojec...
Negra urodziła w nim Didę, Dida urodziła w nim Ciokoską. a teraz... Ciuka urodzi w nim kolejne pokolenie fasolkowe :)

Ciuka jest gruba jak słonica, ale rozumku jej od tego nie przybyło... W domu stęka i narzeka, ale kiedy tylko wyjdzie na spacer biega jak szalona. Ostatnio tj przedwczoraj uskuteczniała zjad na plecach z górki ;)
Ja miałam serce w gardle, a ona bawiła się przednio... No nic, teraz czekam :)
Odbierając dzwoniący telefon, nie mówie już "halo", tylko... :"jeszcze nie rodzimy"

Pozdrawiam Was cieplutko i trzymajcie za nas kciuki, tylko mocno proszę :)

Ps. Obiecuje, że w niedługim czasie podłącze się do internetu.
BUZIAKI!!!

Posted

Normalnie to i ja jestem zdenerwowana!! Moje dziecko, dzieciątko, maluszek, kruszynka moja kochana... Będzie mamą:loveu: Normalnie sie rozklejam.
A jak ją wiozłam na krycie to dopiero miałam wyrzuty sumienia, że dziecku dziecięce lata odbieram, ale kiedy zobaczyłam jak bardzo jej się to podoba to wszelkie wyrzuty prysły :roll:

Posted

jo-jo napisał(a):
To ja !!! Korona :)
Pozdrawiam Was cieplutko i trzymajcie za nas kciuki, tylko mocno proszę :)

Trzymamy mocno :kciuki::kciuki: Będzie dobrze! :lol:

Posted

O mój Boze!!! Jak tutaj fajosko Ciukosławowo! Trzymaj sie "mała". Korona podłaczaj sie do netu i wracaj do nas! Przecież nie możesz nam tego zrobić i nie wstawić fot!

Tryzmam kciuki i nie ukrywam, ze czekam na wieści!

Posted

jo-jo napisał(a):
Normalnie to i ja jestem zdenerwowana!! Moje dziecko, dzieciątko, maluszek, kruszynka moja kochana... Będzie mamą:loveu: Normalnie sie rozklejam.
A ja z Tobą.
A jak ją wiozłam na krycie to dopiero miałam wyrzuty sumienia, że dziecku dziecięce lata odbieram, ale kiedy zobaczyłam jak bardzo jej się to podoba to wszelkie wyrzuty prysły :roll:

Rozpustnica mała:lol: