Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bigos napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to są chyba, ale groźne psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Piękne:loveu::loveu::loveu:

Dziękuję :oops:

Posted

Kolejna porcja fotek

wezmę jednak tego mniejszego badylka

z drogi, z drogiii

A to specjalnie dla Jojkowej, co by nie zapomniała jak wyglądam ;)

z lewej

z prawej

i takie o:

Didowy nakolannik ;)

taki sobie widoczek

Didosławka

To zdjęcie zostawie dla potomności, bo Dida z patykeim to rzadki widok ;)

Ciuka w tym czasie próbuje upolować swoj własny badylek

A Dida przeżuwa

i myśli...

potem polazły w chaszcze.
Chaszcze to to co Dida lubi najbardziej, a Ciuka jak ten osiołek, lezie za nią choć nie wie właściwie po co :lol:

najgłupsza mina tej sesji :lol:

Posted

KORONA napisał(a):

Z grzeczności chociaż mogłaś zaznaczyć, ze chodzi o Didowego bąka ;) Lepiej bym się poczuła ;)

no no :mad: Ty napewno ale niewiem co na to biedna Dida :placz: :placz:

Korona napisał(a):
A mieszkam w zwykłym bloku, niestety...

no :crazyeye: jak ty już tam mieszkasz to on musi być niezwykły :loveu: a jeśli mozna wiedzieć to na ilu metrach ile jest dogów :lol: :lol: tak tylko pytam bo też mieszkam w bloku i też lubię dogi :eviltong: :eviltong: a jak już widzę te Twoje niewychowane,zdolne do agresji potwory to dostaje matczynych odruchów (nie chodzi tutaj o karmienie piersią :mad: ) :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ania-k napisał(a):
no no :mad: Ty napewno ale niewiem co na to biedna Dida :placz: :placz:

Silna jest !! Da radę !

Ania-k napisał(a):
no :crazyeye: jak ty już tam mieszkasz to on musi być niezwykły :loveu:

To ja to sobie drukne i na tablicy informacyjnej na parterze powiesze. Niech czytają i dary dziękczynne składają ! :lol:

Ania-k napisał(a):
a jeśli mozna wiedzieć to na ilu metrach ile jest dogów :lol: :lol: tak tylko pytam bo też mieszkam w bloku i też lubię dogi :eviltong: :eviltong: a jak już widzę te Twoje niewychowane,zdolne do agresji potwory to dostaje matczynych odruchów (nie chodzi tutaj o karmienie piersią :mad: ) :loveu: :loveu: :loveu:

Można, mozna, choć to temat którego nie lubiam poruszać... Bo wszystkim sie wydaje, ze dogi to własny pokój mieć muszą... Mam coś między 45, a 50 metrów. Nie wiem dokładnie...

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu:
Piękna moja!!!

Ej, ona jest MOJA ! Ty masz swojego pięknego !!!

JoJo, uszy się powyginały, plastry pospadały jak Ciuka zaczęła szaleć na całego, czyli juz na samym początku. I zostało takie o:

Drogowskaz w prawo ją nazwaliśmy ;)

Posted

KORONA napisał(a):
Można, mozna, choć to temat którego nie lubiam poruszać... Bo wszystkim sie wydaje, ze dogi to własny pokój mieć muszą... Mam coś między 45, a 50 metrów. Nie wiem dokładnie...

nic się nie martw,ja jestem z tych co są zdania,że jeśli pies jest wyspacerowany to w bloku może mieszkać,zalezy kto ile czasu poświęca psu "-om" :loveu: :loveu: Twoję wyglądają na super szczęśliwe,mogą nawet legalnie walki sobie urządzać :razz:

Posted

Jejku Monia rewelacja :multi:

Ty mi musisz zdradzić gdzie nad tą Wisla jest taj fajnie :evil_lol:
Saba tez nie wydelikacona więc polatac po wodzie może :razz:

Posted

witam po krotkiej przerwie :)

Wszystkie fotki cudowne:loveu:, wpadam sobie często do Waszej galerii poprawić humor :lol:.

Dida ze szczeniakami czeka na mnie;). Może do następnej cieczki uda mi sie urobić rodziców:evil_lol::roll:.
Za mało koronowych głowek na świecie drepta, a takiej głowy jak didu ŻADNA sunia nie ma(z resztą chyba akurat Tobie o tym przypominać nie musze:lol:).
Tak więc proszę poważnie z Flamenco porozmawiać, powiedzieć, żeby się już nie wygłupiała, bo wszyscy czekają na fasolki.
...a może ona woli zagranicznych chłopaków??:lol:

zdjęcia z warszawskiej wyslalam(dopiero teraz, bo nie miałam dostepu do net'u).

.....i czekam na nowe fotorelacje!

Posted

Ania-k napisał(a):
nic się nie martw,ja jestem z tych co są zdania,że jeśli pies jest wyspacerowany to w bloku może mieszkać,zalezy kto ile czasu poświęca psu "-om" :loveu: :loveu: Twoję wyglądają na super szczęśliwe,mogą nawet legalnie walki sobie urządzać :razz:

Hihi jeszcze trochę i będę zakłady przyjmować ;)
Coś mi sie zdaje, ze moje są szczęśliwe... Szczegółnie Halucynacja, która wczorajszego wieczoru opierdzieliła mi moją ukochaną czapeczkę. Nie wiem co jej do głowy strzeliło...

PIKA napisał(a):
Jejku Monia rewelacja :multi:

Ty mi musisz zdradzić gdzie nad tą Wisla jest taj fajnie :evil_lol:
Saba tez nie wydelikacona więc polatac po wodzie może :razz:

No nie wiem Pika, za raz mi zaczniesz tam jakieś podejrzane towarzystwo sprowadzać ;) A tak na poważnie, to trudno wytłumaczyć.
Ja zawsze zaczynam spacer przy moście siekierkowskim, kieruje się w stronę Konstancina. Idziemy między wałem a wisłą, włazimy w chaszcze i juz jesteśmy na miejscu ;)

dbsst napisał(a):
fajeranckie te Twoje kuniki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Dziekuję Pani Magister :)

moon_light napisał(a):
witam po krotkiej przerwie :)

No, nie taka krótka ona była. Cześć Moonku :)

moon_light napisał(a):
Wszystkie fotki cudowne:loveu:, wpadam sobie często do Waszej galerii poprawić humor :lol:.

Dida ze szczeniakami czeka na mnie;). Może do następnej cieczki uda mi sie urobić rodziców:evil_lol::roll:.

Ach ta Dida, ona zawsze ma jakiś plan... Mam nadzieje, że następnym razem juz sie uda, a Twoi rodzice będa juz wystarczająco urobieni :)

moon_light napisał(a):
Za mało koronowych głowek na świecie drepta, a takiej głowy jak didu ŻADNA sunia nie ma(z resztą chyba akurat Tobie o tym przypominać nie musze:lol:).
Tak więc proszę poważnie z Flamenco porozmawiać, powiedzieć, żeby się już nie wygłupiała, bo wszyscy czekają na fasolki.
...a może ona woli zagranicznych chłopaków??:lol:

zdjęcia z warszawskiej wyslalam(dopiero teraz, bo nie miałam dostepu do net'u).

Zdjęcia dostałam, wielkie dzieki Ci za nie :)
Tych Koronkowych główek, rzeczywiście coś mało... Ale cóż, widac tak właśnie ma być... Choć ostatnio miałam mały kryzys i stwierdziłam, ze hodowla widac nie jest mi dana.
Ale dziś znów zaczynam planować, wiec chyba wszystko jest na dobrej drodze...

moon_light napisał(a):
....i czekam na nowe fotorelacje!

A to już całkiem nie długo :)

Posted

[quote name='Ajronowa']Tez czekam, Monia jedziesz z tymi fotkami:evil_lol:

Mówisz - masz :evil_lol:

Hipogryf Korona Borealis w Warszawie

Stawka Cacibowa - Xedos Jag-Sza, Hipogryf KB, Benjamin Saria

Fistacja Korona Borealis

Zdjęcia robione przez Moon :) Jeszcze raz wielkie dzieki :)

Posted

KORONA napisał(a):
Ach ta Dida, ona zawsze ma jakiś plan... Mam nadzieje, że następnym razem juz sie uda, a Twoi rodzice będa juz wystarczająco urobieni :)
Daje im rok czasu:eviltong:(bo tyle brakuje do mojej 18 ), jak się nie zgodzą na doga, wyprowadzam sie;)!. Jeszcze nie wiem gdzie, czy do babci, brata, czy pod most, za to wiem, że bez doga dłużej nie wytrzymam:lol::evil_lol:

KORONA napisał(a):
Tych Koronkowych główek, rzeczywiście coś mało... Ale cóż, widac tak właśnie ma być... Choć ostatnio miałam mały kryzys i stwierdziłam, ze hodowla widac nie jest mi dana.

Jak jeszcze kiedyś bedziesz miała mini kryzys, to spojrzyj na didu, ciuke, zobacz co pięknego wyhodowałaś, i gwarantuje- wszystko błyskawicznie minie:)

KORONA napisał(a):

Ale dziś znów zaczynam planować, wiec chyba wszystko jest na dobrej drodze...
planuj, planuj, bo my tu wszyscy niecierpliwie czekamy na małe fasolki:cool3:

Posted

Ajronowa napisał(a):
Pomijajac pieknosc twoich dogow Monia, Twoje spodnie sa super:cool3:

Dzieki ! :) Spodnie stworzone na wystawy, tyle, ze jakoś zmalały ostatnio i co raz mniejj miejsca w nich mam... Dziwne...

Posted

moon_light napisał(a):
Daje im rok czasu:eviltong:(bo tyle brakuje do mojej 18 ), jak się nie zgodzą na doga, wyprowadzam sie;)!. Jeszcze nie wiem gdzie, czy do babci, brata, czy pod most, za to wiem, że bez doga dłużej nie wytrzymam:lol::evil_lol:

To ja im daje jakieś 6 miesiecy ;) najwyżej obydwie skończymy pod mostem, ja pewnie będę miała juz wtedy 3 dogi i mnie sąsiedzi wywalą, a Ty swojego pierwszego - wymarzonego ;)

moon_light napisał(a):
Jak jeszcze kiedyś bedziesz miała mini kryzys, to spojrzyj na didu, ciuke, zobacz co pięknego wyhodowałaś, i gwarantuje- wszystko błyskawicznie minie:)

Dzięki :calus:

moon_light napisał(a):
planuj, planuj, bo my tu wszyscy niecierpliwie czekamy na małe fasolki:cool3:

Ja juz sama doczekać sie nie mogę...

Posted

[quote name='KORONA']To ja im daje jakieś 6 miesiecy ;) najwyżej obydwie skończymy pod mostem, ja pewnie będę miała juz wtedy 3 dogi i mnie sąsiedzi wywalą, a Ty swojego pierwszego - wymarzonego ;)
skoro mam tylko pół roku, od dzisiaj zaczynam mega intensywne dręczenie:lol:...niech tylko wroca do domu:cool3:.

[quote name='KORONA']Ja juz sama doczekać sie nie mogę...
Cały dom pachnący szczeniakami...:loveu:
...mimo że Cezar ma już ponad 8 lat...do tej pory pamiętam jego sliczny szczeniecy zapach:cool3:

[quote name='KORONA']A to juz mój niewystawowy dog z chwilowo stojącymi uszami
To spojrzenie Ciuki....normalnie Kaszpirowski:evil_lol::loveu:

...ja wierze że staną na zawsze! Monia nie poddawaj się ! klej klej klej !

Posted

[quote name='moon_light']Cały dom pachnący szczeniakami...:loveu:
...mimo że Cezar ma już ponad 8 lat...do tej pory pamiętam jego sliczny szczeniecy zapach:cool3:

Dla mnie szczeniaczki pachną kawą z mlekiem...

[quote name='moon_light']To spojrzenie Ciuki....normalnie Kaszpirowski:evil_lol::loveu:

Hahah, Ciuka - Kaszpirowski ! Pięknie!
To bierzcie butelki w łapki i oglądajcie dalszą sesyjkę :)

[quote name='moon_light']...ja wierze że staną na zawsze! Monia nie poddawaj się ! klej klej klej !

Ja zwątpiłam w te uszy, ale pomyslałam, ze skoro nie będzie szczeniat to moze choć uszy staną... Zobaczymy.

Pika, w poniedziałek moja mama ma operację, więc niestety nie bardzo będę miała czas na spacery. Przez ok tydzień będę krążyć pomiędzy Wawą i Konstancinem.
Może w jakiś weekend ?