KORONA Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Tralalala, mam jeszcze kilka foteczek do wstawienia, tralalalala :multi: Quote
bigos Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to są chyba, ale groźne psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
KORONA Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 bigos napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to są chyba, ale groźne psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękne:loveu::loveu::loveu: Dziękuję :oops: Quote
KORONA Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Kolejna porcja fotek wezmę jednak tego mniejszego badylka z drogi, z drogiii A to specjalnie dla Jojkowej, co by nie zapomniała jak wyglądam ;) z lewej z prawej i takie o: Didowy nakolannik ;) taki sobie widoczek Didosławka To zdjęcie zostawie dla potomności, bo Dida z patykeim to rzadki widok ;) Ciuka w tym czasie próbuje upolować swoj własny badylek A Dida przeżuwa i myśli... potem polazły w chaszcze. Chaszcze to to co Dida lubi najbardziej, a Ciuka jak ten osiołek, lezie za nią choć nie wie właściwie po co :lol: najgłupsza mina tej sesji :lol: Quote
anushka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 KORONA napisał(a): Z grzeczności chociaż mogłaś zaznaczyć, ze chodzi o Didowego bąka ;) Lepiej bym się poczuła ;) no no :mad: Ty napewno ale niewiem co na to biedna Dida :placz: :placz: Korona napisał(a): A mieszkam w zwykłym bloku, niestety... no :crazyeye: jak ty już tam mieszkasz to on musi być niezwykły :loveu: a jeśli mozna wiedzieć to na ilu metrach ile jest dogów :lol: :lol: tak tylko pytam bo też mieszkam w bloku i też lubię dogi :eviltong: :eviltong: a jak już widzę te Twoje niewychowane,zdolne do agresji potwory to dostaje matczynych odruchów (nie chodzi tutaj o karmienie piersią :mad: ) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sylvia_76 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 KORONA napisał(a): Didosławka :loveu: :loveu: :loveu: Piękna moja!!! Quote
jo-jo Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 KORONA napisał(a): Ooooo ja znam to towarzystwo :evil_lol: A jedemu z tego towarzystwa uszko sie wygło ;-) Quote
KORONA Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Ania-k napisał(a):no no :mad: Ty napewno ale niewiem co na to biedna Dida :placz: :placz: Silna jest !! Da radę ! Ania-k napisał(a):no :crazyeye: jak ty już tam mieszkasz to on musi być niezwykły :loveu: To ja to sobie drukne i na tablicy informacyjnej na parterze powiesze. Niech czytają i dary dziękczynne składają ! :lol: Ania-k napisał(a):a jeśli mozna wiedzieć to na ilu metrach ile jest dogów :lol: :lol: tak tylko pytam bo też mieszkam w bloku i też lubię dogi :eviltong: :eviltong: a jak już widzę te Twoje niewychowane,zdolne do agresji potwory to dostaje matczynych odruchów (nie chodzi tutaj o karmienie piersią :mad: ) :loveu: :loveu: :loveu: Można, mozna, choć to temat którego nie lubiam poruszać... Bo wszystkim sie wydaje, ze dogi to własny pokój mieć muszą... Mam coś między 45, a 50 metrów. Nie wiem dokładnie... Quote
KORONA Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Sylvia_76 napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Piękna moja!!! Ej, ona jest MOJA ! Ty masz swojego pięknego !!! JoJo, uszy się powyginały, plastry pospadały jak Ciuka zaczęła szaleć na całego, czyli juz na samym początku. I zostało takie o: Drogowskaz w prawo ją nazwaliśmy ;) Quote
anushka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 KORONA napisał(a):Można, mozna, choć to temat którego nie lubiam poruszać... Bo wszystkim sie wydaje, ze dogi to własny pokój mieć muszą... Mam coś między 45, a 50 metrów. Nie wiem dokładnie... nic się nie martw,ja jestem z tych co są zdania,że jeśli pies jest wyspacerowany to w bloku może mieszkać,zalezy kto ile czasu poświęca psu "-om" :loveu: :loveu: Twoję wyglądają na super szczęśliwe,mogą nawet legalnie walki sobie urządzać :razz: Quote
PIKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Jejku Monia rewelacja :multi: Ty mi musisz zdradzić gdzie nad tą Wisla jest taj fajnie :evil_lol: Saba tez nie wydelikacona więc polatac po wodzie może :razz: Quote
dbsst Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 fajeranckie te Twoje kuniki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
moon_light Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 witam po krotkiej przerwie :) Wszystkie fotki cudowne:loveu:, wpadam sobie często do Waszej galerii poprawić humor :lol:. Dida ze szczeniakami czeka na mnie;). Może do następnej cieczki uda mi sie urobić rodziców:evil_lol::roll:. Za mało koronowych głowek na świecie drepta, a takiej głowy jak didu ŻADNA sunia nie ma(z resztą chyba akurat Tobie o tym przypominać nie musze:lol:). Tak więc proszę poważnie z Flamenco porozmawiać, powiedzieć, żeby się już nie wygłupiała, bo wszyscy czekają na fasolki. ...a może ona woli zagranicznych chłopaków??:lol: zdjęcia z warszawskiej wyslalam(dopiero teraz, bo nie miałam dostepu do net'u). .....i czekam na nowe fotorelacje! Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Ania-k napisał(a):nic się nie martw,ja jestem z tych co są zdania,że jeśli pies jest wyspacerowany to w bloku może mieszkać,zalezy kto ile czasu poświęca psu "-om" :loveu: :loveu: Twoję wyglądają na super szczęśliwe,mogą nawet legalnie walki sobie urządzać :razz: Hihi jeszcze trochę i będę zakłady przyjmować ;) Coś mi sie zdaje, ze moje są szczęśliwe... Szczegółnie Halucynacja, która wczorajszego wieczoru opierdzieliła mi moją ukochaną czapeczkę. Nie wiem co jej do głowy strzeliło... PIKA napisał(a):Jejku Monia rewelacja :multi: Ty mi musisz zdradzić gdzie nad tą Wisla jest taj fajnie :evil_lol: Saba tez nie wydelikacona więc polatac po wodzie może :razz: No nie wiem Pika, za raz mi zaczniesz tam jakieś podejrzane towarzystwo sprowadzać ;) A tak na poważnie, to trudno wytłumaczyć. Ja zawsze zaczynam spacer przy moście siekierkowskim, kieruje się w stronę Konstancina. Idziemy między wałem a wisłą, włazimy w chaszcze i juz jesteśmy na miejscu ;) dbsst napisał(a):fajeranckie te Twoje kuniki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziekuję Pani Magister :) moon_light napisał(a):witam po krotkiej przerwie :) No, nie taka krótka ona była. Cześć Moonku :) moon_light napisał(a):Wszystkie fotki cudowne:loveu:, wpadam sobie często do Waszej galerii poprawić humor :lol:. Dida ze szczeniakami czeka na mnie;). Może do następnej cieczki uda mi sie urobić rodziców:evil_lol::roll:. Ach ta Dida, ona zawsze ma jakiś plan... Mam nadzieje, że następnym razem juz sie uda, a Twoi rodzice będa juz wystarczająco urobieni :) moon_light napisał(a):Za mało koronowych głowek na świecie drepta, a takiej głowy jak didu ŻADNA sunia nie ma(z resztą chyba akurat Tobie o tym przypominać nie musze:lol:). Tak więc proszę poważnie z Flamenco porozmawiać, powiedzieć, żeby się już nie wygłupiała, bo wszyscy czekają na fasolki. ...a może ona woli zagranicznych chłopaków??:lol: zdjęcia z warszawskiej wyslalam(dopiero teraz, bo nie miałam dostepu do net'u). Zdjęcia dostałam, wielkie dzieki Ci za nie :) Tych Koronkowych główek, rzeczywiście coś mało... Ale cóż, widac tak właśnie ma być... Choć ostatnio miałam mały kryzys i stwierdziłam, ze hodowla widac nie jest mi dana. Ale dziś znów zaczynam planować, wiec chyba wszystko jest na dobrej drodze... moon_light napisał(a):....i czekam na nowe fotorelacje! A to już całkiem nie długo :) Quote
Ajronowa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 KORONA napisał(a): A to już całkiem nie długo :) Tez czekam, Monia jedziesz z tymi fotkami:evil_lol: Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='Ajronowa']Tez czekam, Monia jedziesz z tymi fotkami:evil_lol: Mówisz - masz :evil_lol: Hipogryf Korona Borealis w Warszawie Stawka Cacibowa - Xedos Jag-Sza, Hipogryf KB, Benjamin Saria Fistacja Korona Borealis Zdjęcia robione przez Moon :) Jeszcze raz wielkie dzieki :) Quote
Ajronowa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Pomijajac pieknosc twoich dogow Monia, Twoje spodnie sa super:cool3: Quote
moon_light Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 KORONA napisał(a):Ach ta Dida, ona zawsze ma jakiś plan... Mam nadzieje, że następnym razem juz sie uda, a Twoi rodzice będa juz wystarczająco urobieni :) Daje im rok czasu:eviltong:(bo tyle brakuje do mojej 18 ), jak się nie zgodzą na doga, wyprowadzam sie;)!. Jeszcze nie wiem gdzie, czy do babci, brata, czy pod most, za to wiem, że bez doga dłużej nie wytrzymam:lol::evil_lol: KORONA napisał(a):Tych Koronkowych główek, rzeczywiście coś mało... Ale cóż, widac tak właśnie ma być... Choć ostatnio miałam mały kryzys i stwierdziłam, ze hodowla widac nie jest mi dana. Jak jeszcze kiedyś bedziesz miała mini kryzys, to spojrzyj na didu, ciuke, zobacz co pięknego wyhodowałaś, i gwarantuje- wszystko błyskawicznie minie:) KORONA napisał(a): Ale dziś znów zaczynam planować, wiec chyba wszystko jest na dobrej drodze... planuj, planuj, bo my tu wszyscy niecierpliwie czekamy na małe fasolki:cool3: Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Ajronowa napisał(a):Pomijajac pieknosc twoich dogow Monia, Twoje spodnie sa super:cool3: Dzieki ! :) Spodnie stworzone na wystawy, tyle, ze jakoś zmalały ostatnio i co raz mniejj miejsca w nich mam... Dziwne... Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 moon_light napisał(a):Daje im rok czasu:eviltong:(bo tyle brakuje do mojej 18 ), jak się nie zgodzą na doga, wyprowadzam sie;)!. Jeszcze nie wiem gdzie, czy do babci, brata, czy pod most, za to wiem, że bez doga dłużej nie wytrzymam:lol::evil_lol: To ja im daje jakieś 6 miesiecy ;) najwyżej obydwie skończymy pod mostem, ja pewnie będę miała juz wtedy 3 dogi i mnie sąsiedzi wywalą, a Ty swojego pierwszego - wymarzonego ;) moon_light napisał(a):Jak jeszcze kiedyś bedziesz miała mini kryzys, to spojrzyj na didu, ciuke, zobacz co pięknego wyhodowałaś, i gwarantuje- wszystko błyskawicznie minie:) Dzięki :calus: moon_light napisał(a): planuj, planuj, bo my tu wszyscy niecierpliwie czekamy na małe fasolki:cool3: Ja juz sama doczekać sie nie mogę... Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 A to juz mój niewystawowy dog z chwilowo stojącymi uszami no i padł mi serwer zdjęciowy <WRRRRRRR> Na razie na tym koniec. Quote
moon_light Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='KORONA']To ja im daje jakieś 6 miesiecy ;) najwyżej obydwie skończymy pod mostem, ja pewnie będę miała juz wtedy 3 dogi i mnie sąsiedzi wywalą, a Ty swojego pierwszego - wymarzonego ;) skoro mam tylko pół roku, od dzisiaj zaczynam mega intensywne dręczenie:lol:...niech tylko wroca do domu:cool3:. [quote name='KORONA']Ja juz sama doczekać sie nie mogę... Cały dom pachnący szczeniakami...:loveu: ...mimo że Cezar ma już ponad 8 lat...do tej pory pamiętam jego sliczny szczeniecy zapach:cool3: [quote name='KORONA']A to juz mój niewystawowy dog z chwilowo stojącymi uszami To spojrzenie Ciuki....normalnie Kaszpirowski:evil_lol::loveu: ...ja wierze że staną na zawsze! Monia nie poddawaj się ! klej klej klej ! Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cześć Monika :multi: A moze się na jakis wspolny spacerek wybierzemy w tygodniu ? :razz: Urlop mam caly tydzień :razz: Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='moon_light']Cały dom pachnący szczeniakami...:loveu: ...mimo że Cezar ma już ponad 8 lat...do tej pory pamiętam jego sliczny szczeniecy zapach:cool3: Dla mnie szczeniaczki pachną kawą z mlekiem... [quote name='moon_light']To spojrzenie Ciuki....normalnie Kaszpirowski:evil_lol::loveu: Hahah, Ciuka - Kaszpirowski ! Pięknie! To bierzcie butelki w łapki i oglądajcie dalszą sesyjkę :) [quote name='moon_light']...ja wierze że staną na zawsze! Monia nie poddawaj się ! klej klej klej ! Ja zwątpiłam w te uszy, ale pomyslałam, ze skoro nie będzie szczeniat to moze choć uszy staną... Zobaczymy. Pika, w poniedziałek moja mama ma operację, więc niestety nie bardzo będę miała czas na spacery. Przez ok tydzień będę krążyć pomiędzy Wawą i Konstancinem. Może w jakiś weekend ? Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='KORONA'] O rany toż to ja:crazyeye: Quote
Recommended Posts