PIKA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 KORONA napisał(a): Sąsiedzi nie powiedzieli nic, nawet słowa, widac uznali że sytuacja jest dość krępująca no bo kto inny mógł puścić tego bąka... Oczywiście, że JA !! buhaha, Tyb się przyznaj, ze to bylas Ty i nie zwalaja na Didulca :roflt: ta, jak se łózeczko ścieli :evil_lol: Quote
KORONA Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 PIKA napisał(a):buhaha, Tyb się przyznaj, ze to bylas Ty i nie zwalaja na Didulca :roflt: Jakbym to była ja, to bym na publicznym forumie, o prywatnym bąku nie gadała :lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 hahahahha KORONA Ty świntucho bąki na korytarzu puszczać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Historia Pewnej Szmaty rewelka hahaha :lol: Quote
KORONA Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):hahahahha KORONA Ty świntucho bąki na korytarzu puszczać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No normalnie nic Wam więcej nie powiem. Zamkne sie w sobie i tyle :evil_lol: Ja sie do tego bąka nie przyznaje i kropka ! Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 musimy jeszcze spytać bąka, czy przyznaje się do Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KORONA Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):musimy jeszcze spytać bąka, czy przyznaje się do Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pewnie jeszcze gdzieś lata po klatce i straszy sąsiadów :evil_lol: Ja tam z nim gadać nie bynde ! Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ja bezpośredni tyż nie :evil_lol: ale jak dasz nr telefonu to dryndne i spytam :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 piękne twoje stado, piękne :loveu: A historia bąka mnie urzekła :roflt: Quote
KORONA Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Już wiem co zrobie ! Po prostu udam, że nie widzę Waszych złośliwych zaczepek ;) I nie dam sie wciągnąć w żadne dzwonienie do bąka, tym bardziej, że jest "poza zasięgiem". woda z kałuży też może być Quote
KORONA Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 lecimy dalej, mam dużo fotek i będe nimi zanudzać :) A tu juz wisła... Quote
KORONA Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Się zmęczyłam i teraz będę odpoczywać... :) Muszę jeszcze podjechać na Saską oddać krew dla mojej mamy, przed operacją. Mam nadzieje, ze mi pozwolą, bo całkiem nie dawno oddawałam dla Sabinki. Nie pamiętam ile czasu minęło... Trzymajcie się i miłego dzionka Wam życzę ! Quote
Kamila Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 KORONA napisał(a):Się zmęczyłam i teraz będę odpoczywać... :) Muszę jeszcze podjechać na Saską oddać krew dla mojej mamy, przed operacją. Mam nadzieje, ze mi pozwolą, bo całkiem nie dawno oddawałam dla Sabinki. Nie pamiętam ile czasu minęło... Trzymajcie się i miłego dzionka Wam życzę ! No to powodzenia! A koniki cudowne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KORONA Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 kamila-dog napisał(a):No to powodzenia! A koniki cudowne :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję za koniki, a za powodzenia dziekować nie będę żeby nie zapeszyć... Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 KORONA napisał(a):Jakbym to była ja, to bym na publicznym forumie, o prywatnym bąku nie gadała :lol: a kto Cie tam wie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy Towje krwiożercze, notesolubne bestie nie mają wysypki po tej Wislanej wodzie? :razz: I jak tam sprawa wiesz coś? :razz: Kciukaski za mamę :kciuki: Quote
r_2005 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 KORONA napisał(a):W sumie racja... Ale ta sprawa wymaga chyba głębszego przemyślenia. Zobaczę jeszcze co mi odbije ;) Im głębiej tym lepiej:lol: Tiaa, karm, ubieraj, ucz i jeszcze wycieczki funduj. Żyć nie umierać ;) Ten, co to ja chciałam... chodziło mi o wycieczki mariażowe:oops: A zdjęcia zabójcze!!! Quote
anetta Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 http://img98.imageshack.us/img98/9905/forum20060805image0093tx1.jpg http://img103.imageshack.us/img103/770/forum20060805image0107vr1.jpg :-o:roflt::roflt::roflt: buhahhaha Czy to warszawska Wisla? Quote
tunio Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 anetta napisał(a): Czy to warszawska Wisla? Gdyby to byla jakakolwiek Wisla,czy ta krakowska czy ta warszawska,to na pewno juz by ich nie bylo,bowiem obecnie plywalby po niej rozpuszczone w piane... :evilbat: Quote
jo-jo Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Moniśka, czy Ty już śpisz że telefonów nie odbierasz żadnych? :shake: I kiedy ta operacja, czy jeszcze nie wiadomo? Ja trzymam kciuki już chyba za długo bo mam już odciski... Dziewuszki, są przepiękne, a dlaczego nie ma żadnej Twojej fotecki? :diabloti: Quote
anushka Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 KORONA napisał(a): Korona a co to za walki psów???:crazyeye: :crazyeye: ale masz bestje...jak ty wychowalaś swoje psy :mad: :eviltong: a propos bąka,który pojawił się na klatce schodowej,którą akurat przechodzili sąsiedzi :cool3: czy ty mieszkasz w zwykłym bloku czy tobie po domu błąkają się "sasiedzi"???:lying: :mdrmed: Quote
KORONA Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 PIKA napisał(a):a kto Cie tam wie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, zlituj się ! :evil_lol: PIKA napisał(a): Czy Towje krwiożercze, notesolubne bestie nie mają wysypki po tej Wislanej wodzie? :razz: I jak tam sprawa wiesz coś? :razz: Nic ich nie rusza... Blisko mnie jest kilka stawów i z jednego z nich psy wychodza bez futra, a moje zawsze całe i zdrowe. To chyba kwestia "wydelikacenia". U mnie, od szczeniaka psy piją wodę z kałuży, pływają w smródkach, żyją, nie srają i mają sie dobrze. PIKA napisał(a):Kciukaski za mamę :kciuki: Dziś wieczorem do Niej jadę i chyba juz będzie wiadomo kiedy operacja. r_2005 napisał(a):Im głębiej tym lepiej:lol: Dokładna penetracja to podstawa :oops: anetta napisał(a): Czy to warszawska Wisla? carragan napisał(a):Gdyby to byla jakakolwiek Wisla,czy ta krakowska czy ta warszawska,to na pewno juz by ich nie bylo,bowiem obecnie plywalby po niej rozpuszczone w piane... :evilbat: Jak ich nie ma, jak są... Przeca widze ! Czują sie dobrze i własnie zaległy na moim wyrku :lol: A Wisełka warszawska i o dziwo nawet nie śmierdząca była ;) jo-jo napisał(a):Moniśka, czy Ty już śpisz że telefonów nie odbierasz żadnych? :shake: I kiedy ta operacja, czy jeszcze nie wiadomo? Ja trzymam kciuki już chyba za długo bo mam już odciski... Jeszcze nie trzymaj, szanuj paluszki bo jeszcze sie przydadzą :) jo-jo napisał(a):Dziewuszki, są przepiękne, a dlaczego nie ma żadnej Twojej fotecki? :diabloti: Yyy, a po co ja ? One sa ładniejsze !! Ania-k napisał(a):Korona a co to za walki psów???:crazyeye: :crazyeye: ale masz bestje...jak ty wychowalaś swoje psy :mad: :eviltong: Hahah, one sie same wychowują... Negre uczyłam - Ja, Didę - Negra, a Ciukę - Dida ;) Ania-k napisał(a):a propos bąka,który pojawił się na klatce schodowej,którą akurat przechodzili sąsiedzi :cool3: czy ty mieszkasz w zwykłym bloku czy tobie po domu błąkają się "sasiedzi"???:lying: :mdrmed: Z grzeczności chociaż mogłaś zaznaczyć, ze chodzi o Didowego bąka ;) Lepiej bym się poczuła ;) A mieszkam w zwykłym bloku, niestety... Quote
KORONA Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 O sprawie nic jeszcze nie wiadomo. Nie dawno spotkałam Maćka, tego z którym wtedy byłam. Maciek tez dostał wezwanie na komnde, ale sie nie stawiał bo miał cykora ;) W końcu się jednak pojawił na policji, babeczka przywitała go słowami - "Proszę usiąść, przeczytam panu akt oskarżenia" :lol: Teraz jak widujemy się na spacerach z psami, zamiast "cześć", na pożegnanie, mówimy - DO ZOBACZENIA W SĄDZIE :) Quote
Recommended Posts