Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

PANGEA napisał(a):
A ta "wierzba" to Morwa :)
A cielaczki sa suuuper, wogole uwielbiam cielaki, maja piekne oczy i suuuper noski ;)

Moja mama wciąż utrzymuje, że to wierzba karłowata ;)

Też uwielbiam cielaczki... Miałam plan, żeby zrobić któremuś z nich zdjęcie przy dogach, ale nie chciałam ich męczyć.

Posted

No dobra, wracam do pompy ;)
Po jakimś czasie przyjechał hydraulik, a dogi musiałam przywiązać do słupka... Oczywiście najbardziej temu wszystkiemu sprzeciwiała się łobuzica Halucynacja.

Wiec zerwała smycz i o dziwo nie zjadła hydraulika, ale przybiegła do Nas sprawdzić co robimy i czy wszystko na pewno jest ok.

cdn...

Posted

[quote name='KORONA']

Zastanawiałm się jak Wy na tą działke dotarliście ale juz wiem :evil_lol:

Monisiu widze że z Ciebie to fotograf się robi coraz lepszy ;-)))(chociaż ty i tajk zawsze ładne zdjęcia robiłaś, wkońcu sporo naszych ze spacerów dozich to Twoje dzieło :diabloti: :loveu: )

Posted

[quote name='KORONA']

Leeżakowania ciąg dalszy :) Bo właściwie to one rzadko kiedy robiły coś innego ;)

Dla mnie to one mogą nawet spać i tak będę tutaj zaglądać:razz:

Posted

[quote name='KORONA']

Moja mama jak zobaczyła te zdjęcie to się popłakała i nie chciała mi uwierzyć, że na nich nie jest Urfe. Na dowód podobieństwa pozwalam sobie wkleić jego zdjęcia. (O ile mi się ta trudna sztuka uda :lol: )

Posted

jo-jo napisał(a):
Zastanawiałm się jak Wy na tą działke dotarliście ale juz wiem :evil_lol:

Monisiu widze że z Ciebie to fotograf się robi coraz lepszy ;-)))(chociaż ty i tajk zawsze ładne zdjęcia robiłaś, wkońcu sporo naszych ze spacerów dozich to Twoje dzieło :diabloti: :loveu: )

Dziękuję, dziękuję :) baaardzo dziekuję !!!

Posted

[quote name='moth']Moja mama jak zobaczyła te zdjęcie to się popłakała i nie chciała mi uwierzyć, że na nich nie jest Urfe. Na dowód podobieństwa pozwalam sobie wkleić jego zdjęcia. (O ile mi się ta trudna sztuka uda :lol: )

Udało się !! Ależ on miał główkę... I te uszy zmasakrowane, podobnie jak u Halucynacji... Ech...

Posted

kamila-dog napisał(a):
Cielaczki przecudowne,kiedys mialam z takimi do czynienia i az zatesknilam za takimi klimatami:loveu: .Kurcze,jednak zycie na wsi mi sie marzy:oops:

Oj tak... Wcale nie chciało mi się wracać do miasta... Nie wiem co ludzi ciągnie do tej Wawy. Prócz pracy oczywiście...

Mieszkałabym sobie daleko od tego całego gwaru i zamieszania, rano przeklinałabym pewnie koguty, ze tak wcześnie pieją... Psy czekałyby na przejście krów obok ogrodzenia... Gadałyby sobie z burkami z sąsiedztwa i nikt nie krzywiłby się, że za głośno... Ach, żyć nie umierać.

Posted

Oświadczam wszem i wobec, ze moje dogi sa zdrowe i na prawde potrafią chodzić ;) One tylko lubią leniuchowanie i miały już serdecznie dość upału;)

Posted

[quote name='bigos']Dla mnie to one mogą nawet spać i tak będę tutaj zaglądać:razz:

Dzięki kochana, zaglądaj tu jak najczęściej :)

Zrozpaczony, porzucony pies