jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='KORONA'] Moja zdolna i kochana dziewczynka :loveu: Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Taaa zdolniacha :) Leeżakowania ciąg dalszy :) Bo właściwie to one rzadko kiedy robiły coś innego ;) Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 A teraz znów pierdułki ;) Innymi słowy, moja radosna twórczość. Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 U zaprzyjaźnionych sąsiadów urodziły sie 3 cielaczki w ciągu dwóch dni :) Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Żebyście nie gadały, że się tylko po oborach rozbijałam... Było też romantycznie ;) Quote
PANGEA Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 A ta "wierzba" to Morwa :) A cielaczki sa suuuper, wogole uwielbiam cielaki, maja piekne oczy i suuuper noski ;) Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Przez te upały spsuła sie pompa wodna i nijak nie dało sie jej naprawić... Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 PANGEA napisał(a):A ta "wierzba" to Morwa :) A cielaczki sa suuuper, wogole uwielbiam cielaki, maja piekne oczy i suuuper noski ;) Moja mama wciąż utrzymuje, że to wierzba karłowata ;) Też uwielbiam cielaczki... Miałam plan, żeby zrobić któremuś z nich zdjęcie przy dogach, ale nie chciałam ich męczyć. Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 No dobra, wracam do pompy ;) Po jakimś czasie przyjechał hydraulik, a dogi musiałam przywiązać do słupka... Oczywiście najbardziej temu wszystkiemu sprzeciwiała się łobuzica Halucynacja. Wiec zerwała smycz i o dziwo nie zjadła hydraulika, ale przybiegła do Nas sprawdzić co robimy i czy wszystko na pewno jest ok. cdn... Quote
moth Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='KORONA']A teraz znów pierdułki ;) Innymi słowy, moja radosna twórczość. To na pulpit wzięłam. :cool3: Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 moth napisał(a):To na pulpit wzięłam. :cool3: Mothku, jeśli chcesz wyślę Ci orginał. Bo tu jakość jest fatalna... Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='KORONA'] Zastanawiałm się jak Wy na tą działke dotarliście ale juz wiem :evil_lol: Monisiu widze że z Ciebie to fotograf się robi coraz lepszy ;-)))(chociaż ty i tajk zawsze ładne zdjęcia robiłaś, wkońcu sporo naszych ze spacerów dozich to Twoje dzieło :diabloti: :loveu: ) Quote
bigos Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='KORONA'] Leeżakowania ciąg dalszy :) Bo właściwie to one rzadko kiedy robiły coś innego ;) Dla mnie to one mogą nawet spać i tak będę tutaj zaglądać:razz: Quote
Kamila Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Cielaczki przecudowne,kiedys mialam z takimi do czynienia i az zatesknilam za takimi klimatami:loveu: .Kurcze,jednak zycie na wsi mi sie marzy:oops: Quote
moth Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='KORONA'] Moja mama jak zobaczyła te zdjęcie to się popłakała i nie chciała mi uwierzyć, że na nich nie jest Urfe. Na dowód podobieństwa pozwalam sobie wkleić jego zdjęcia. (O ile mi się ta trudna sztuka uda :lol: ) Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 jo-jo napisał(a):Zastanawiałm się jak Wy na tą działke dotarliście ale juz wiem :evil_lol: Monisiu widze że z Ciebie to fotograf się robi coraz lepszy ;-)))(chociaż ty i tajk zawsze ładne zdjęcia robiłaś, wkońcu sporo naszych ze spacerów dozich to Twoje dzieło :diabloti: :loveu: ) Dziękuję, dziękuję :) baaardzo dziekuję !!! Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='moth']Moja mama jak zobaczyła te zdjęcie to się popłakała i nie chciała mi uwierzyć, że na nich nie jest Urfe. Na dowód podobieństwa pozwalam sobie wkleić jego zdjęcia. (O ile mi się ta trudna sztuka uda :lol: ) Udało się !! Ależ on miał główkę... I te uszy zmasakrowane, podobnie jak u Halucynacji... Ech... Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 kamila-dog napisał(a):Cielaczki przecudowne,kiedys mialam z takimi do czynienia i az zatesknilam za takimi klimatami:loveu: .Kurcze,jednak zycie na wsi mi sie marzy:oops: Oj tak... Wcale nie chciało mi się wracać do miasta... Nie wiem co ludzi ciągnie do tej Wawy. Prócz pracy oczywiście... Mieszkałabym sobie daleko od tego całego gwaru i zamieszania, rano przeklinałabym pewnie koguty, ze tak wcześnie pieją... Psy czekałyby na przejście krów obok ogrodzenia... Gadałyby sobie z burkami z sąsiedztwa i nikt nie krzywiłby się, że za głośno... Ach, żyć nie umierać. Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Oświadczam wszem i wobec, ze moje dogi sa zdrowe i na prawde potrafią chodzić ;) One tylko lubią leniuchowanie i miały już serdecznie dość upału;) Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='bigos']Dla mnie to one mogą nawet spać i tak będę tutaj zaglądać:razz: Dzięki kochana, zaglądaj tu jak najczęściej :) Zrozpaczony, porzucony pies Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Mówiłam, że mam dużo fotek. Jeszcze takie cóś znalazłam. Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Kiepska jakość, bo już mi się lampa włączala, a szkoda bo lubie te fotki. Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Mam jeszcze kilka zdjęć z naszej wyprawy na krycie. Buszujące z zbożu ;) Quote
Recommended Posts