KORONA Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 r_2005 napisał(a):No wiesz! Proszę mi tu bez takiej skromności:cool3: Rozwijaj talent, rozwijaj, bo szkoda byłoby zaprzepaścić. Jo-jo, wklej tego dozia:p Ja go rozwijam już od ładnych paru latek i jakoś za cholere rozwinąć sie nie chce :lol: Yyy, ja nie wiem o jakiego dozia chodzi... Flamenco ma cieczkę i powoli szykujemy się do wyjazdu :) Będziemy sie kryć znów we Włoszech :) W przyszłym tygodniu wyjazd !! Hurrraaa !! Quote
nathaniel Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 To gratulujemy :) A można poprosić o zdjęcie tego reproduktora? Trzymamy kciuczki . Quote
KORONA Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 mrowka napisał(a): I reszty zdjec z pierwszej serii nie widze :placz: tylko same linkii, a pozniej "nie mozna znalezc strony" :placz: No bo Evelina mi ciągle galeria psuje, normalnie złoże reklamację :mad: ;) :lol: Teraz już nawet nie pamiętam, które to były fotki. Quote
KORONA Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 nathaniel napisał(a):To gratulujemy :) A można poprosić o zdjęcie tego reproduktora? Trzymamy kciuczki . Nic z tego !! :lol: Co by tradycji stała się zadość, reproduktor ujawni sie dopiero po tym, jak będę pewna, że dzieci kiełkują :) Quote
agatek Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 O jakie śliczne dożki ;):loveu: A akcik też niczego sobie...a kogo on przedsawia ?:diabloti: Quote
KORONA Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 agatek napisał(a):O jakie śliczne dożki ;):loveu: A akcik też niczego sobie...a kogo on przedsawia ?:diabloti: O!! To jest dobre pytanie !! :lol: Nie mam pojęcia :lol: To było z głowy, jakieś takie zdjęcie kiedyś widziałam i nawet udało mi sie je w miarę zapamiętać... Generalnie z wyobraźnią u mnie krucho, więc najczęściej musze patrzec na coś... Quote
KORONA Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Uwaga mam bardzo dużo zdjęć !! Strzeżcie sie modemowcy :) Dogi były na wsi, widziały krowy i konie... Ależ było zaskoczenie Ciukoskiej, że jednak istnieją zwierzęta dużo większe od niej :) Quote
jo-jo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 A to ja zamawiam obydwie Panieneczkiw dużej ilośći :loveu: Monisiu pamiętaj wymiaery do 500 pixeli :razz: Żeby Evelinka się nei nerwowała:diabloti: Proszem wydrapać (oczywiście delikatnie) Didulinkę :multi: oraz mniej delikatnie Słoneczko moje :diabloti: Quote
KORONA Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Początkowo wpadły na działkę i latały po niej jak dwa tajfuny, doprowadzając tym samym wszystkie wiejskie zwierzaki do obłędu ;) Dwa miastowe dzikusy Quote
KORONA Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 jo-jo napisał(a):A to ja zamawiam obydwie Panieneczkiw dużej ilośći :loveu: Monisiu pamiętaj wymiaery do 500 pixeli :razz: Żeby Evelinka się nei nerwowała:diabloti: Proszem wydrapać (oczywiście delikatnie) Didulinkę :multi: oraz mniej delikatnie Słoneczko moje :diabloti: Tak, tak... Już wszystko pozmniejszałam :) Dobra, jadziem dalej ;) Quote
KORONA Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Wsiowe boorki pojechały z nami do knajpy... w czasie kiedy Dida wzrokiem pożerała nam łakocie Ciuka opieprzała nogę od stołu ;) Quote
PANGEA Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='KORONA']Jak wieś, to wieś !! Moni!!!! Wreszcie okrzyki "a gdzie Pani to ciele prowadzi" beda miec uzasadnienie :eviltong: Quote
KORONA Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Teraz kilka różnych różności ;) mikro wierzba, jakieś takie dziwne coś co to niby rośnie, ale jakoś tego nie widać. No i mój ulubiony zwierz, czyli bociek. Właśnie robił podchody do pierwszego lotu. Pół dnia spędziłam z lornetką i go podglądałam. Ojciec (tak mi się zdaje, ze to ojciec) wyprowadził sie z gniazda i zameldował sie na naszym słupie. Quote
eveandAxel Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 ojejku! ale fajnie! a ja narazie jeszcze nigdzie nie byłam i tak mało boćków widziałam w te wakacje!:shake: Dziwczyny świetne, szczególnie przy tej ogryzionej nodze od stołu, Ax też ma takie zapędy!:evil_lol: Quote
KORONA Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 PANGEA napisał(a):Moni!!!! Wreszcie okrzyki "a gdzie Pani to ciele prowadzi" beda miec uzasadnienie :eviltong: Siodło dla konia też sie znajdzie ;) Quote
KORONA Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 teraz motylek, zwany również tymolkiem ;) Quote
KORONA Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 eveandAxel napisał(a):ojejku! ale fajnie! a ja narazie jeszcze nigdzie nie byłam i tak mało boćków widziałam w te wakacje!:shake: Dziwczyny świetne, szczególnie przy tej ogryzionej nodze od stołu, Ax też ma takie zapędy!:evil_lol: A Ciuka zadziwiła wszystkich, leżała sobie cichaczem i nikomu nawet do głowy by nie przyszło, ze właśnie dewastuje stół. Za To Dida była głównym obiektem naszego oglądania, bo wlazła w środek tego stołu i tylko zerkała co mamy dobrego. Ewelina, szybko śmigaj na wakacje bo boćki chyba już całkiem nie długo odlatują. Quote
KORONA Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Ciuka w końcu padła i nie miała najmniejszej juz ochoty wychodzić z domku. Z wrażenia, aż jej uszy stanęły. Quote
KORONA Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Więc poszłam do Didu, która zaległa w innym pokoju. Quote
eveandAxel Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 hehe, nieźle ! niedziwię się po takiej sesji mogła mieć dość!:evil_lol: Mniamuśne jak nic!!!! A z wakacjami jeszcze zobaczymy może się coś uda zorganizować , cóś krótkiego nad morze!:roll: Ech! Quote
bigos Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Dwa miastowe dzikusy Może i dzikusy, ale jakie piękne:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Dzięki Bigos :) Eve, jedz, choćby na chwilkę... Nad morzem jest rodzina Jojkowa, może się spotkacie :) Może nad morze, tralalalala ;) Quote
Recommended Posts