Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

Posted

r_2005 napisał(a):
No wiesz! Proszę mi tu bez takiej skromności:cool3: Rozwijaj talent, rozwijaj, bo szkoda byłoby zaprzepaścić.
Jo-jo, wklej tego dozia:p

Ja go rozwijam już od ładnych paru latek i jakoś za cholere rozwinąć sie nie chce :lol:

Yyy, ja nie wiem o jakiego dozia chodzi...

Flamenco ma cieczkę i powoli szykujemy się do wyjazdu :)
Będziemy sie kryć znów we Włoszech :)
W przyszłym tygodniu wyjazd !! Hurrraaa !!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mrowka napisał(a):

I reszty zdjec z pierwszej serii nie widze :placz: tylko same linkii, a pozniej "nie mozna znalezc strony" :placz:

No bo Evelina mi ciągle galeria psuje, normalnie złoże reklamację :mad: ;) :lol:

Teraz już nawet nie pamiętam, które to były fotki.

Posted

nathaniel napisał(a):
To gratulujemy :)
A można poprosić o zdjęcie tego reproduktora?
Trzymamy kciuczki .

Nic z tego !! :lol:
Co by tradycji stała się zadość, reproduktor ujawni sie dopiero po tym, jak będę pewna, że dzieci kiełkują :)

Posted

agatek napisał(a):
O jakie śliczne dożki ;):loveu:
A akcik też niczego sobie...a kogo on przedsawia ?:diabloti:

O!! To jest dobre pytanie !! :lol:
Nie mam pojęcia :lol:

To było z głowy, jakieś takie zdjęcie kiedyś widziałam i nawet udało mi sie je w miarę zapamiętać... Generalnie z wyobraźnią u mnie krucho, więc najczęściej musze patrzec na coś...

• 3 weeks later...
Posted

Uwaga mam bardzo dużo zdjęć !!
Strzeżcie sie modemowcy :)

Dogi były na wsi, widziały krowy i konie... Ależ było zaskoczenie Ciukoskiej, że jednak istnieją zwierzęta dużo większe od niej :)

Posted

A to ja zamawiam obydwie Panieneczkiw dużej ilośći :loveu:
Monisiu pamiętaj wymiaery do 500 pixeli :razz: Żeby Evelinka się nei nerwowała:diabloti:

Proszem wydrapać (oczywiście delikatnie) Didulinkę :multi: oraz mniej delikatnie Słoneczko moje :diabloti:

Posted

Początkowo wpadły na działkę i latały po niej jak dwa tajfuny, doprowadzając tym samym wszystkie wiejskie zwierzaki do obłędu ;)

Dwa miastowe dzikusy

Posted

jo-jo napisał(a):
A to ja zamawiam obydwie Panieneczkiw dużej ilośći :loveu:
Monisiu pamiętaj wymiaery do 500 pixeli :razz: Żeby Evelinka się nei nerwowała:diabloti:

Proszem wydrapać (oczywiście delikatnie) Didulinkę :multi: oraz mniej delikatnie Słoneczko moje :diabloti:

Tak, tak... Już wszystko pozmniejszałam :)
Dobra, jadziem dalej ;)

Posted

Teraz kilka różnych różności ;)

mikro wierzba, jakieś takie dziwne coś co to niby rośnie, ale jakoś tego nie widać.

No i mój ulubiony zwierz, czyli bociek.
Właśnie robił podchody do pierwszego lotu. Pół dnia spędziłam z lornetką i go podglądałam.

Ojciec (tak mi się zdaje, ze to ojciec) wyprowadził sie z gniazda i zameldował sie na naszym słupie.

Posted

ojejku! ale fajnie! a ja narazie jeszcze nigdzie nie byłam i tak mało boćków widziałam w te wakacje!:shake: Dziwczyny świetne, szczególnie przy tej ogryzionej nodze od stołu, Ax też ma takie zapędy!:evil_lol:

Posted

PANGEA napisał(a):
Moni!!!!
Wreszcie okrzyki "a gdzie Pani to ciele prowadzi" beda miec uzasadnienie :eviltong:

Siodło dla konia też sie znajdzie ;)

Posted

eveandAxel napisał(a):
ojejku! ale fajnie! a ja narazie jeszcze nigdzie nie byłam i tak mało boćków widziałam w te wakacje!:shake: Dziwczyny świetne, szczególnie przy tej ogryzionej nodze od stołu, Ax też ma takie zapędy!:evil_lol:

A Ciuka zadziwiła wszystkich, leżała sobie cichaczem i nikomu nawet do głowy by nie przyszło, ze właśnie dewastuje stół.
Za To Dida była głównym obiektem naszego oglądania, bo wlazła w środek tego stołu i tylko zerkała co mamy dobrego.

Ewelina, szybko śmigaj na wakacje bo boćki chyba już całkiem nie długo odlatują.

Posted

hehe, nieźle ! niedziwię się po takiej sesji mogła mieć dość!:evil_lol:

Mniamuśne jak nic!!!!
A z wakacjami jeszcze zobaczymy może się coś uda zorganizować , cóś krótkiego nad morze!:roll: Ech!