KORONA Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):Wierze w to ona taka zdolna że to prawko raz dwa na nią będzie :lol: Wiesz z tym wypraszaniem to przecie ja wiem..wyganiasz ją z jednej strony z kuchni to wchodzi drugą stroną :lol: No własnie, to cała Ciuka :) Leżała pozwijana w chińskie S, łapę lub głowę zazwyczaj trzymała na kierowcy, a jak wysiadalismy to Kasia Quelowa musiała ją "odwijać". Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Jakoś nie moge sobie tego "S" Wyobrazić :lol: Quote
KORONA Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):yyale za bardzo nie miałyście z kim stać o to porównanie...przecież Elephantina nie dojechała... W takim razie było to porównanie o rasę... Bo skoro nie było samca, to automatycznie zrobiła rasę i stałam z młodzieżą. Może kiedyś będę bardziej przytomna na wystawie, obiecuje to sobie juz od kilku latek. Dziś w Lublinie spotkałam przemiłą babeczkę, która na prawdę ogromnei zna sie na dogach. Rozmawiałyśmy o psach które są w rodowodzie moich suk kilka pokoleń wstecz. Ogromnie podobała jej sie Ciuka (bardziej od didu) i bardzo nam też kibicowała... A ja jestem świnia i w tym wszystkim nawet sie z nia nie pożegnałam... Ech... Ale ona też wystawia, tyle że labradory... To moze ma tak samo jak ja i potrafi to zrozumieć. Quote
KORONA Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):Jakoś nie moge sobie tego "S" Wyobrazić :lol: Ha!! To trzeba zobaczyć ! Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 No to kto tą rasę wziął (chyba że już nie byłaś na tyle przytomna ;-)) A ciepło , zimno ? Jaka pogoda ?;-) Quote
KORONA Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):No to kto tą rasę wziął (chyba że już nie byłaś na tyle przytomna ;-)) A ciepło , zimno ? Jaka pogoda ?;-) Rasę wzięła młodzieżówka... A pogoda fantastyczna !! Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 KORONA napisał(a):Rasę wzięła młodzieżówka... A pogoda fantastyczna !! Ehh byle by taka za tydzień była... Ja za to potrzebuje zdjęcie tego arlekinka z Inowrocławia a nie wiem czy tam ktoś coś robił... Quote
moon_light Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='KORONA'] Ogromnie podobała jej sie Ciuka (bardziej od didu) i bardzo nam też kibicowała... :crazyeye: Ja jej dam ! przeciez wszyscy wiedza ze didulenka jest najpiekniejsza!:loveu: chociaz ...ciuka taka mlodziutka...tez sliczna-zupelnie inne sa. ps. Gratuluje !! Quote
KORONA Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 moon_light napisał(a)::crazyeye: Ja jej dam ! przeciez wszyscy wiedza ze didulenka jest najpiekniejsza!:loveu: chociaz ...ciuka taka mlodziutka...tez sliczna-zupelnie inne sa. ps. Gratuluje !! Dzięki :) Z jednej strony zupełnie inne, a z drugiej widać, ze to rodzina... Ja najchętniej połączyłabym je w jedną całośc :) Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Gratuluję sukcesów wystawowych :lol: ... Ale braku fot Wam nie daruję :shake: :diabloti: ... Quote
moon_light Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 KORONA napisał(a):Dzięki :) Z jednej strony zupełnie inne, a z drugiej widać, ze to rodzina... Ja najchętniej połączyłabym je w jedną całośc :) No racja, widac ze rodzina :) Polaczyla ? ale jak to, przeciez: "od jednego doga lepsze są tylko dwa dogi:cool3:";) Quote
KORONA Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 moon_light napisał(a):No racja, widac ze rodzina :) Polaczyla ? ale jak to, przeciez: "od jednego doga lepsze są tylko dwa dogi:cool3:";) Więc połączyłabym je w jedna całośc a potem sklonowała ;) Piotrek, nie ma zdjeć bo "agentów Legionowskich" w Lublinie nie było ;) Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 KORONA napisał(a):Piotrek, nie ma zdjeć bo "agentów Legionowskich" w Lublinie nie było ;) Pika aparat ma zepsuty, znów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... I tak nikt Nas nie zaprosił :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
moon_light Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 KORONA napisał(a):Więc połączyłabym je w jedna całośc a potem sklonowała Hehheheheh, dobrze kombinujesz:evil_lol:- tak sklonuj razy 3, jedna sztuka dla mnie:cool3: Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pika aparat ma zepsuty, znów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... I tak nikt Nas nie zaprosił :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... To ja do Dobrego Miasta ZApraszam 1 maja a jak nie to 7 maja do Łodzi :lol: musi tam się nasz duet pojawić i oczywiście czekamy na to że to będą znowu bliźniaki:evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 moon_light napisał(a):Hehheheheh, dobrze kombinujesz:evil_lol:- tak sklonuj razy 3, jedna sztuka dla mnie:cool3: przykro mi ale oryginalna Ciuka już jest moja 8) Quote
moon_light Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):przykro mi ale oryginalna Ciuka już jest moja 8) Twoja Ciuka, moja Dida:loveu:....ale... my tu z Koroniastą o mixie ciukowo-didowym rozmawiamy :cool3: Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 moon_light napisał(a):Twoja Ciuka, moja Dida:loveu:....ale... my tu z Koroniastą o mixie ciukowo-didowym rozmawiamy :cool3: twoja w prznośni a Ciukawa moja zatwierdzona Moniki słowem :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):przykro mi ale oryginalna Ciuka już jest moja 8) ale dzieciątko Ciuki jest moje :cool1: I powiem, ze mnie się starsznie Ciuka i Hipogryf podoba :oops:, ja lubiam dogi w "takim" typie :oops: jo-jo napisał(a): To ja do Dobrego Miasta ZApraszam 1 maja a jak nie to 7 maja do Łodzi :lol: z tym Dobrym Miastem to pomyślę,(a gdzie to jest w ogóle? :lol: ) ale na Łódź to się mogę skusić :razz: Quote
moon_light Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):twoja w prznośni a Ciukawa moja zatwierdzona Moniki słowem :evil_lol: cicho :eviltong:!! Nie musisz mi tego powtarzac że w przenosni :roll: Jeden dog juz nie wystarcza,co :cool3:? Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 moon_light napisał(a):cicho :eviltong:!! Nie musisz mi tego powtarzac że w przenosni :roll: Jeden dog juz nie wystarcza,co :cool3:? ale ja od dawna mówie że nie wystarcza :evil_lol: i że Ciukawa moja :-P Quote
moon_light Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):ale ja od dawna mówie że nie wystarcza :evil_lol: i że Ciukawa moja :-P Ciukawa jest Twoja, a Dida tego kto ma bulke :evil_lol: Quote
mrowka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 O jeju! Co za pieknosci... :loveu: Ciuka jest przeepiekna!! :iloveyou: :crazyeye: :loveu: :loveu: A gdzie moja Diduleczka? :-( Quote
Recommended Posts