KORONA Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Spoko, dopiero od wczoraj trzymam kciuki:p No patrz, a ja nie załapałam że to przez te kciuki !! Trzymaj roczku, trzymaj mocno... :) <juuuupii> Quote
Agga Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Jakie ma uszolki kochane. takie to miziania. hihihi ja to bym ją wymiziała:loveu: Quote
KORONA Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Agga napisał(a):Jakie ma uszolki kochane. takie to miziania. hihihi ja to bym ją wymiziała:loveu: Ona byłaby pewnie w siódmym niebie. Dziś ten gupeczek na mnie spał. Już teraz wiem dlaczego jestem taka obolała ;) Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 KORONA napisał(a):Trzymaj roczku, trzymaj mocno... :) :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
jo-jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 ja za to pierwszym informatorem z wystawy jutro będę! :lol: Ciukawo tak jak sie dzisiaj umawiałyśmy uszy Ci stoją tak jak wczoraj tyle że a ringu :loveu: Quote
jo-jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):A gdzie jest jutro wystawa? :hmmmm: W Lublinie ;-) Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 jo-jo napisał(a):W Lublinie ;-) Nie jade :shake: :evil_lol: Quote
Agga Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 KORONA napisał(a):Ona byłaby pewnie w siódmym niebie. Dziś ten gupeczek na mnie spał. Już teraz wiem dlaczego jestem taka obolała ;) A juz myślałam, że jesteś płaska jak decha:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Cześć :lol: ... Czekamy na fotaski wystawowe :razz: ... Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Czy ja wiem czy ktoś wogóle fotki robił...trzy osoby pojechały z trzema psami i nie wiem czy aparat wzięty ale trzeba będzie zobaczyć... Quote
KORONA Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Pojechały trzy osoby z czterema psami :) I fotek niestety ni ma. Uszy nie stanęły, na początku trochę się gibały, tylko po to żeby za chwilę walnąć sie na głowę. Ciuka dostała dosk bez wniosku. Tyle, ze juz mi się pomieszało... Bo sama nie wiem czy suka bez CWC może stawac o NSwR ? Quote
PANGEA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 KORONA napisał(a): Uszy nie stanęły, na początku trochę się gibały, tylko po to żeby za chwilę walnąć sie na głowę. Ciuka dostała dosk bez wniosku. Tyle, ze juz mi się pomieszało... Bo sama nie wiem czy suka bez CWC może stawac o NSwR ? TAK Moga:evil_lol: Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 nie żadna żaba to Ciuka dostała dosk . To super :klacz: Gratulacje :multi: NSwR mozesz rozwinąc ten skrot ? :roll: Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 może... Monisiu czy mogem Cię prosić o te trzy osóbi których nam wtedy brakowało ze stawek i jakieś wyniki ;-)) Ja i tak będę powtarzać Ciuka zrobi Championat a nawet Inter ja w nią wierze a raczej w jej uszy i koniec kropka...Prosze mi wymiziac moje dwie dziewczynki..a Dida jak się zachowyała.. Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Monisiu wg tego może ;-)) Tytuł „Najlepszy Pies/Suka w Rasie”. O tytuł ten mogą ubiegać się psy (suki) w każdej rasie z ocenami doskonałymi i I lokatą z klasy pośredniej, otwartej, użytkowej i championów, konkurując ze sobą w tzw. „porównaniu”. Quote
KORONA Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Pika, ale mam niedosyt jednak... No, ale cóż... Było sporo ocen bdb, a moje dziecko dokonałe. Dida zachowywała się bardzo ładnie... Ale im bliżej ringu podchodziłam tym mniej podobała jej sie wystawa ;) Oj, ma szczęście, ze odpuściłam jej to wystawianie, hihih A Ciuka za to od wczoraj jest we mnie zakochana po uszy... Nie wiem co sie jej stało. Dziś chciała ze mną wsżedzie łazić, a jak zostawiałam ją na posłanku to urządzała koncert :) powiesz mi Klauduś czego/ kogo Ci brakuje ? Bo nie chce mi się szukać ? Quote
r_2005 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Gratulacje dla doskonałej suki:lol: Może bez wniosku stawać do NSwR. Quote
KORONA Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 PIKA napisał(a): mozesz rozwinąc ten skrot ? :roll: A pewnie, ze mogę :) Najlepsza Suka w Rasie. Dzięki za informacje, alez Wy dużo wiecie ;) Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 KORONA napisał(a):Pika, ale mam niedosyt jednak... No, ale cóż... Było sporo ocen bdb, a moje dziecko dokonałe. Dida zachowywała się bardzo ładnie... Ale im bliżej ringu podchodziłam tym mniej podobała jej sie wystawa ;) Oj, ma szczęście, ze odpuściłam jej to wystawianie, hihih A Ciuka za to od wczoraj jest we mnie zakochana po uszy... Nie wiem co sie jej stało. Dziś chciała ze mną wsżedzie łazić, a jak zostawiałam ją na posłanku to urządzała koncert :) powiesz mi Klauduś czego/ kogo Ci brakuje ? Bo nie chce mi się szukać ? Monisiu Tych osóbek ":: Szewczuk Piotr .Bisinger Bożena, Kowalczyk Monika ;-)) a zakochana to faktycznie patrząc potym jak wpychała się do Ciebie na kanape wczoraj :lol: Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 KORONA napisał(a):A pewnie, ze mogę :) Najlepsza Suka w Rasie. Dzięki za informacje, alez Wy dużo wiecie ;) WIesz wczoraj o to kłuciliśmy się na temacie grudziądza bo tam się upierali że Zw.Mł może dostać NPwR ;-)) A poszłaś na to porównanie czy nie? Quote
KORONA Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):Monisiu Tych osóbek ":: Szewczuk Piotr .Bisinger Bożena, Kowalczyk Monika ;-)) Szewczuk Piotr - FURORE Grand Canyon Bisinger Bożena - ROSZPUNKA z Błękitnych Wydm Kowalczyk Monika - JUMANJI Polaris jo-jo napisał(a):a zakochana to faktycznie patrząc potym jak wpychała się do Ciebie na kanape wczoraj :lol: No właśnie !! Dziś zdecydowanie chciała jechać między przednimi siedzeniami i dzielnie asystowała kierowcy... Blokowałam jej jak mogłam prześwit między kierowcą, a pasażerem, ale guzik. Ona jest z tych co to, jak ją wypraszają drzwiami to wchodzi oknem. Jeszcze dojdzie do tego, ze zrobi prawko szybciej ode mnie. Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 KORONA napisał(a):No właśnie !! Dziś zdecydowanie chciała jechać między przednimi siedzeniami i dzielnie asystowała kierowcy... Blokowałam jej jak mogłam prześwit między kierowcą, a pasażerem, ale guzik. Ona jest z tych co to, jak ją wypraszają drzwiami to wchodzi oknem. Jeszcze dojdzie do tego, ze zrobi prawko szybciej ode mnie. Wierze w to ona taka zdolna że to prawko raz dwa na nią będzie :lol: Wiesz z tym wypraszaniem to przecie ja wiem..wyganiasz ją z jednej strony z kuchni to wchodzi drugą stroną :lol: Quote
KORONA Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):WIesz wczoraj o to kłuciliśmy się na temacie grudziądza bo tam się upierali że Zw.Mł może dostać NPwR ;-)) A poszłaś na to porównanie czy nie? No poszłam ! Jak wołali to poszłam, choć nie bardzo wiedziałam po co... Nigdy wcześniej mnie to nie interesowało, bo nie musiało... Zawsze kiedy, któraś z moich suk dostawała dosk 1, dostawała tez CWC i szła na porównanie... No, ale teraz muszę się przyzwyczaić... Znów straciłam wiarę, ze te uszy kiedyś staną. Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 yyale za bardzo nie miałyście z kim stać o to porównanie...przecież Elephantina nie dojechała... Quote
Recommended Posts