r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Nooo, niestety :( I d... z wystawiania, wszędzie będą ją deklasować za te uszyska... Ale i tak jest przekochanym stworem :) Wiem, że jest przekochana:loveu: Ale taka piękna sunia musi być kiedyś mamusią, jest piękna! Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Nooo, niestety :( I d... z wystawiania, wszędzie będą ją deklasować za te uszyska... Ale i tak jest przekochanym stworem :) Jest najpiękniejszą sunieczką na świecie!!! I dla mnie to ona nie musi miec żadnych Championatów i nic wystarczy że będzie i będzie do nas przyjeżdrzać :lol: Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 r_2005 napisał(a):NIE! Ja się nie zgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KORONA, zrób coś!!!A Flamenco ma inaczej cięte? Ja też się nie zgadzam !! Ale co ja mogę :( Staram się, bardzo. Ale efektów nie widać :( Flamenco ma zupełnie inaczej ucięte, widać to nawet na tej fotce, którą wstawiła JoJo. r_2005 napisał(a):Wiem, że jest przekochana:loveu: Ale taka piękna sunia musi być kiedyś mamusią, jest piękna! Mamusią będzie, zrobie jej tylko hodowlankę... Szkoda mi tylko bo mogłaby powalczyć na ringach, ma to COŚ !! Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 jo-jo napisał(a):Jest najpiękniejszą sunieczką na świecie!!! I dla mnie to ona nie musi miec żadnych Championatów i nic wystarczy że będzie i będzie do nas przyjeżdrzać :lol: Dzięki kochana !! Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Aaaaa, zapomniałam pochwalić moje dziewczyny. Dziś oddały honorowo krew :) Quote
r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Ja też się nie zgadzam !! Ale co ja mogę :( Staram się, bardzo. Ale efektów nie widać :( Ale może jeszcze jest szansa??? Ja się nie znam, ale może dawać jej dużo chrząstek... (jakbym głupoty pisała to proszę o sprostowanie). Flamenco ma zupełnie inaczej ucięte, widać to nawet na tej fotce, którą wstawiła JoJo. Widać, ma krótsze. To dlaczego Ciuka ma inaczej? A rodzeństwo Ciuki ma cięte? Mamusią będzie, zrobie jej tylko hodowlankę... Szkoda mi tylko bo mogłaby powalczyć na ringach, ma to COŚ !! Ona musi walczyć na ringach, to urodzona interka! Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Dzięki kochana !! No pewnie że Kochana ;-)) Ciuka jest naprawde przesłodka i znowu będę jaą miała w swoich ramionach :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 r_2005 napisał(a):Ale może jeszcze jest szansa??? Ja się nie znam, ale może dawać jej dużo chrząstek... (jakbym głupoty pisała to proszę o sprostowanie). Właściwie to łatwiejby mi wymienić czego nie dostawała, niż co dostawała. Zjadła kilka kg Canzocalu, przeróżnych chrząstek, chrząsteczek, kurze łapki, a teraz pożera kolagen. Quote
r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Niech je, niech je maleńka i niech jej w uszy idzie! Quote
PIKA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a): Mamusią będzie, zrobie jej tylko hodowlankę... No mam nadzieję :razz: r_2005 napisał(a): Widać, ma krótsze. To dlaczego Ciuka ma inaczej? A rodzeństwo Ciuki ma cięte? Roczku, ja Ci powiem, bo Monika jest za delikatna ;) Wet po prostu s*******ił te uszy i tyle Hipogryf chociazby ma uszy ok ;) Quote
r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 PIKA napisał(a):No mam nadzieję :razz: Ja też. Roczku, ja Ci powiem, bo Monika jest za delikatna ;) Wet po prostu s*******ił te uszy i tyle O kurna, normalnie płakać się chce:-( I tupać nogami! Hipogryf chociazby ma uszy ok ;) A ten sam wet ciął? Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 PIKA napisał(a):No mam nadzieję :razz: Roczku, ja Ci powiem, bo Monika jest za delikatna ;) Wet po prostu s*******ił te uszy i tyle Hipogryf chociazby ma uszy ok ;) Dzięki Pika, nazwałaś rzecz po imieniu. A ja to chyba musze popracować nad sobą... Hip ma uszy świetne. A Halucynacja i Hulanka koszmarne. Obie były cięte tego samego dnia i obie tak samo wyglądają :( Kurde, na zły dzień trafiłam. Quote
PIKA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 r_2005 napisał(a):J A ten sam wet ciął? :lol::lol: No a jak Ty to sobie wyobrazasz? każdego szczeniaka innemu wetowi oddawać, a jak bys miala 8 szczeniaków do cięcia to co? :lol: Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 PIKA napisał(a):No mam nadzieję :razz: Roczku, ja Ci powiem, bo Monika jest za delikatna ;) Wet po prostu s*******ił te uszy i tyle Hipogryf chociazby ma uszy ok ;) oj tak Pika Monisia za delikatna na mówienie takich rzeczy ;-)) ale podtym wetem to ja się nie stety podpisuję :angryy: zabiła bym za te uszy Ciuki... Quote
r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Dzięki Pika, nazwałaś rzecz po imieniu. A ja to chyba musze popracować nad sobą... Pracuj kochana, pracuj, nie będzie PIKA musiała za Ciebie roboty odwalać. Hip ma uszy świetne. A Halucynacja i Hulanka koszmarne. Obie były cięte tego samego dnia i obie tak samo wyglądają :( Kurde, na zły dzień trafiłam. Może ten wet kobiet nie lubi:roll: Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 PIKA napisał(a)::lol::lol: No a jak Ty to sobie wyobrazasz? każdego szczeniaka innemu wetowi oddawać, a jak bys miala 8 szczeniaków do cięcia to co? :lol: :lol: :lol: :lol: To było tzrecie pokolenie dógów, które u niego cięłam... Wcześniej było super. Tylko tego jednego dnia... Kurde, że ja musiałam akurat wtedy do niego jechać. Quote
r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 PIKA napisał(a)::lol::lol: No a jak Ty to sobie wyobrazasz? każdego szczeniaka innemu wetowi oddawać, a jak bys miala 8 szczeniaków do cięcia to co? :lol: Ha ha ha, ale może właściciele cięli później, "na własną rękę". Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 r_2005 napisał(a):Ha ha ha, ale może właściciele cięli później, "na własną rękę". Hahaha :lol: Nie, aż tak zdesperowani chyba nie byli ;) Mi to sie marzy żeby Ciuka Luka miała takie uszy jak Flamenco. A wet luuubi kobiety... Nawet mu sie dziecko jakis czas temu urodziło. A pan taki starszawy :) Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Dzięki Pika, nazwałaś rzecz po imieniu. A ja to chyba musze popracować nad sobą... Koronko powtarzasz to już od jakiegos czasu trzeba się za Ciebie wziąść :evil_lol: Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 jo-jo napisał(a):Koronko powtarzasz to już od jakiegos czasu trzeba się za Ciebie wziąść :evil_lol: Wcześniej miałam pracować nad asertywnością ;) No dobra, trzeba będzie poszerzyć skalę działań :lol: Bo ja taka "niewinna" dziewczynka jestem :lol: (Tak powiedział Pay :lol: i niech mi kto zaprzeczy :angryy: ) Quote
r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Mi to sie marzy żeby Ciuka Luka miała takie uszy jak Flamenco. Ale mnie nie zabijcie, bo się nie znam, a nie da się poprawić?:oops: A wet luuubi kobiety... Nawet mu sie dziecko jakis czas temu urodziło. A pan taki starszawy :) Ha ha, tak to chyba większość facetów lubi:evil_lol: Quote
r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Wcześniej miałam pracować nad asertywnością ;) No dobra, trzeba będzie poszerzyć skalę działań :lol: A w ramach poszerzania zamordujesz weta:evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Wcześniej miałam pracować nad asertywnością ;) No dobra, trzeba będzie poszerzyć skalę działań :lol: Bo ja taka "niewinna" dziewczynka jestem :lol: (Tak powiedział Pay :lol: i niech mi kto zaprzeczy :angryy: ) Monisiu popracujemy mi się już udało to Tobieteż :lol: A dzisiaj to nawet afere w Kfc udało mi się zrobić :lol::lol::lol: Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a): A wet luuubi kobiety... Nawet mu sie dziecko jakis czas temu urodziło. A pan taki starszawy :) żartujesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts