jo-jo Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 KORONA napisał(a):Tak jest!! Na czworakach, dobrze, że patyka w zębach mieć nie muszę ;) Megausterka to będzie jak mnie ktoś znajomy zobaczy :lol: Poczekaj bo zaraz przyjade do Ciebie z calym sprzętem :lol::lol: Quote
r_2005 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='KORONA']Tak jest!! Na czworakach, dobrze, że patyka w zębach mieć nie muszę ;) Nie musisz, źle by Ci się dyszało:evil_lol: Megausterka to będzie jak mnie ktoś znajomy zobaczy :lol: Nie pękaj:lol: Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='asher'] KORONA, piękne, to one są teraz. A ten, o którym piszesz będzie wręcz idealny :) A póki co uśmiechnij się do jakiegos grafika komputerowego, niech zrobi symulację idelanego doga :modla: ;) Dobry pomysł !! :) JoJo, dziś nie... Litości, musze poćwiczyć. Nabrać formy, wigoru... Przede wszystkim musze z babcią podyskutować, bo to może jednak od niej mam ten front. PIKA Wstawiłabyś jakiegoś zebra w temacie dogowym :) Quote
jo-jo Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='KORONA']Dobry pomysł !! :) JoJo, dziś nie... Litości, musze poćwiczyć. Nabrać formy, wigoru... Przede wszystkim musze z babcią podyskutować, bo to może jednak od niej mam ten front. PIKA Wstawiłabyś jakiegoś zebra w temacie dogowym :) Koronko dobrze to powiedz kiedy już się wytrenujesz :lol: a rozmowa z babcią bardzo dobry pomysł :lol::lol: Quote
PIKA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='KORONA'] PIKA Wstawiłabyś jakiegoś zebra w temacie dogowym :) nawet dwa mogę wstawic :lol: oto Pani Ziuta i Pan Ziutek :lol: A tu sam Pan Ziutek A to Pani Ziuta W kapieli A ja to kurna co? :shake: Toz to forum o psach :mad: Quote
jo-jo Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 no to ostatnie przpeiękne ::loveu: Pan Ziutek cudo!! Quote
r_2005 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='asher']:mad: :mad: :mad: A co Ty mi tu siakimiś pałami wyma****esz?:crazyeye: Przecież napisałam oby nie:roll: Quote
r_2005 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 KORONA, tak długo Cię nie ma... Nad klatą pracujesz? Quote
jo-jo Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='r_2005']KORONA, tak długo Cię nie ma... Nad klatą pracujesz? :lol::lol: dobrze pytanie a tyle zdjęć jej obrobiłam ostatnio i miała wstawiać 8) nawet teraz takie cuś spejalne wysłałam ;-) Quote
KORONA Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='PIKA'] Pikusiu, Walenktynko Ty Moja kochana :) Ty mnie lepiej nie pobudzaj bo wiesz jak to sie skończyć może... Już mnie kiedyś odrzuciłaś. Na razie skarpa - NIET bo kondycja coś mi siadła. Chyba się sforsowałam przy tych ćwiczeniach. Quote
jo-jo Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Monisiu Słonko doszedł e-mail ?? :roll: Quote
r_2005 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 KORONA napisał(a):Na razie skarpa - NIET bo kondycja coś mi siadła. Na kondycję najlepsza - SKARPA! Quote
PIKA Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='KORONA']Pikusiu, Walenktynko Ty Moja kochana :) Ty mnie lepiej nie pobudzaj bo wiesz jak to sie skończyć może... Już mnie kiedyś odrzuciłaś. :hmmmm: ale to nie ja, to Saba :diabloti: Quote
jo-jo Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: ale to nie ja, to Saba :diabloti: haha to my ratujemy sytuacje i nie porzucamy Monisi 8) Quote
jo-jo Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 To Dla Ciuki i Didu http://img102.imageshack.us/img102/2545/10000052xq.jpg Quote
KORONA Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='PIKA']:hmmmm: ale to nie ja, to Saba :diabloti: Widzisz co sie dzieje, juz mi sie nawet upodobania przez tą skarpę zmieniają ;) A to dla Was :) Quote
asiunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Hej!! Koronka zarzuc jakimis fotkami com?:roll: Quote
moon_light Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Halo Halo :) W zimowy sen dożyce zapadły czy co?:P Gdzie jakies foteczki...albo chociaz dogowe newsy :) ? Quote
jo-jo Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Tak się dzisiaj bawiliśmy na kabackich łączkach...wszyscy chorzy ale szczęśliwi :lol: Quote
diabelkowa Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 mnie sie ta podoba :D cip cip :D ptaszynki ;) i ta teeez :DDD i taa :D Quote
PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 jojek tu wyglada jakby na tylnej prawie lapie mial kapcia albo spadająca skarpete :lol: Quote
jo-jo Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 PIKA napisał(a):jojek tu wyglada jakby na tylnej prawie lapie mial kapcia albo spadająca skarpete :lol: ykhym bo tak jest 8) Quote
Recommended Posts