KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 No!!To wtedy warknę, szczekne... A jak to nie pomoże, to zwieje jak wiatr pod gore i znikne na samym szczycie, oczywiscie cały czas na czterech;) Quote
r_2005 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 I zostawisz mu aparat?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Cholerka ! Same problemy przede mną piętrzysz... Quote
BORA Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Śliczne są Twoje dożki :loveu: Taki jeden "malutki" dożek w moim domku to moje marzenie, ale pewnie jak wiele innych nigdy się nie spełni... Quote
r_2005 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 KORONA napisał(a):Cholerka ! Same problemy przede mną piętrzysz... Nie piętrzę problemy, tylko chcę, żebyś była przygotowana perfekcyjnie:evil_lol: Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 BORA napisał(a):Śliczne są Twoje dożki :loveu: Taki jeden "malutki" dożek w moim domku to moje marzenie, ale pewnie jak wiele innych nigdy się nie spełni... Ja też kiedyś tak mówiłam... MArzenia sa po to, aby je spełniac i nigdy z nich nie rezygnować. Zakochałam sie w dogach, kiedy obejrzałam film pt "Brzydki jamnik". Teraz jak na złość nigdzie nie mogę tego filmu dostać :( Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 r_2005 napisał(a):Nie piętrzę problemy, tylko chcę, żebyś była przygotowana perfekcyjnie:evil_lol: No to wcześniej do niego przyczworakuje i ugryze w łydkę. Kiedy wypuści aparat, dam nogę :) Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Powrót do fotek lamusowych :) 2002 roczek. A tu 2001. Malutka Flamenco :) Etra :) r 2000 Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 7mio miesięczna Flamenco A tu, dzidzia na fotelu. Taka 3 miesięczna dzidzia. Kanapowy olbrzym Quote
r_2005 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 KORONA napisał(a):No to wcześniej do niego przyczworakuje i ugryze w łydkę. Kiedy wypuści aparat, dam nogę :) Jakoś cieńko to widzę:roll: Quote
r_2005 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='KORONA'] Etra :) r 2000 Etra to Negra? Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 pożeranie ze smakiem, no własnie kto wie co to było. Śmierdziało w całym domu. A to My... Rok 2002. Wtedy myslałam, że to pełen komplet... Potem przyszła na świat Halucynacja, póżniej odeszła Etra... Ech, życie... Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 r_2005 napisał(a):Etra to Negra? Tak, Negra. Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Powitanie Fantazji... Przyjechała do Nas w odwiedziny ze swoimi nowymi właścicielami. Moja mama z dogami... Kiedyś, weilka ich przeciwniczka, teraz miłośniczka. Kiedy przyprowadziłam do domu Negrę, strasznie sie złościła... No bo jak to zwykle ze mną bywało, postawiłam ją wtedy na fakcie dokonanym. Mama w ostatnim odruchu rozpaczy, spojrzała na nią i powiedziała. Przecież to to, wcale nie jest ładne... Po czym uśmiechnęła się i spytała czy to małe jadło już coś? Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Siostry... Fuerta i Flamenco ;) zdjęcie rodzinne... Etra, Fantazja i Flamenco. Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Zielonooo miii, tak przyjeeemniee, zielonoo miiii :) Negrula... Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Teraz kilka fotek Etry... Etra była suńką bardzo poważną, wyważoną... Oczywiście znana była też z różnych głupaweczek, tyle że najchętniej bawiła sie sama lub ze swoją córą Flamenco. Była tak dystyngowana, że mowy nie było aby weszła w kałużę... Zwyciężczyni większości wystaw, na których sie pojawiała...Pewna hodowczyni potrząc na nią, powiedziałą, ze wygląda jak statuetka doga. I taka właśnie była... Elegancka, mądra, szlachetna... Moja pierwsza, wymarzona doża miłość. Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 A tu Moje poprzednie psisko podczas kąpieli... Gryf. Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 r_2005 napisał(a):Jakoś cieńko to widzę:roll: Wiary Ci brakuje... ;) Quote
r_2005 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 KORONA, przepiękne fotki, tzn. psy... Negra w istocie na zdjęciach wygląda dostojnie (mam nadzieję, że nie sprawiam Ci bólu). Piękne... piekne... Quote
r_2005 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 KORONA napisał(a):Wiary Ci brakuje... ;) Hi hi, to Wam jest wiara potrzebna... i szczęście:evil_lol: Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='r_2005']KORONA, przepiękne fotki, tzn. psy... Negra w istocie na zdjęciach wygląda dostojnie (mam nadzieję, że nie sprawiam Ci bólu). Piękne... piekne... Dzięki Jednoroczku ;) Wszystko jest w porządku, czas leczy rany... I choć myślę o niej często, to już mogę mówić o niej... A ciężko mi to przychodziło. Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 r_2005 napisał(a):Hi hi, to Wam jest wiara potrzebna... i szczęście:evil_lol: To wszystko dla wyrzeżbionych pięknych frontów i magisterki Asherowej. Patrz jakie poświecenie... Quote
Recommended Posts