PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 KORONA napisał(a):No to masz powtórkę na dogowej :) Jutro będziesz obchodzic na Jojkowej, po jutrze wrzucimy Cię na szpilę, a po po jutrze coś wymyślimy ;) Nie no to by byla lekka przesada :evil_lol: Monia mam nową zeberkę :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 PIKA napisał(a):Nie no to by byla lekka przesada :evil_lol: Monia mam nową zeberkę :evil_lol: ehh czuje że zaczynają się jakieś tajemnics przede mna :lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 jo-jo napisał(a):ehh czuje że zaczynają się jakieś tajemnics przede mna :lol: żadne tajemnice :lol: Nowy zeber (Bo to Pan) jest w mojej galerii :lol: Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 PIKA napisał(a):żadne tajemnice :lol: Nowy zeber (Bo to Pan) jest w mojej galerii :lol: A mówią, ze to ja jestem jakby to delikatnie powiedzieć... wariatka, bo konie w domu trzymam. A Pika ma dwie zebry i jeszcze pewnie będzie je mnożyć. Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 jo-jo napisał(a):Monisiu co ty kombinujesz ?:-P i co dzwoniłaś bo nie odebrałam bo miałam na milczy zapomniałam na ogólny włączyć... Tak, próbowałam złapać Iwonkę, Ciebie, a w końcu udało mi sie dodzwonić na domowy. Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 a kto Monia wariatką nie jest ? :lol: ja bym eszcze jednego kunika chciała więc do tych wariatek siezaliczam :lol: Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 KORONA napisał(a):Tak, próbowałam złapać Iwonkę, Ciebie, a w końcu udało mi sie dodzwonić na domowy. a ło co chodziło bo ja jak zwykle info od mojej mamy nie mam przekazanego :-? Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Ło nic, ło nic. Chciałam tylko, żebyście zreknęły na maila ode mnie. Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 to następnym razem może i o moim e-mialu pamiętaj qaa nie ja mam walczyć żeby cuś zobaczyć u mojej mamy :mad: :mad: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='KORONA']A mówią, ze to ja jestem jakby to delikatnie powiedzieć... wariatka, bo konie w domu trzymam. A Pika ma dwie zebry i jeszcze pewnie będzie je mnożyć. owlasnie mam obawy, ze one same się będa mnozyc :roll: Będę w prezencie znajomym dawać :diabloti: Monia kiedy masz urodziny? :diabloti: Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 PIKA napisał(a):Monia kiedy masz urodziny? :diabloti: A ja wiem :multi: :multi: ale nie poweim :loveu: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 jo-jo napisał(a):A ja wiem :multi: :multi: ale nie poweim :loveu: no powiedz Bez roku możesz powiedziec :evil_lol: Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Tiaaa jeszcze mi zebry w domu brakuje. Jedne paski u pręgowanego doga wystarczą. Wstawiłabyś jakieś fotki tego macho co to ledwo przyszedł, a Ty już jego dziećmi rozporządzasz. Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 no nei weim czy moge ;-)) a roku bym nawet nie podała nawet gdybym miała torturowana być :lol: powiem tyle że w tym samym dniu co Cypek :lol: Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Cichaj babo... Bo zebra dziwnym trafem, na kolejne urodziny zjawi się u Ciebie. To będzie taka zebra przechodnia... Inaczej przechodzona zebra. Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 nie nie do moich urdozin jeszcze daleko więc jestem spokojna :lol: Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 No to uważaj, bo to będzie juz mocno przechodzona zebra jak do Ciebie trafi. Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 KORONA napisał(a):No to uważaj, bo to będzie juz mocno przechodzona zebra jak do Ciebie trafi. no to tym mnie przetsraszyłaś :lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 KORONA napisał(a): Wstawiłabyś jakieś fotki tego macho co to ledwo przyszedł, a Ty już jego dziećmi rozporządzasz. przeciez wstawilam :roll: jo-jo napisał(a):nie nie do moich urdozin jeszcze daleko więc jestem spokojna :lol: do twoich urodzin będzie kolejny....... miot :evil_lol: (cholera jak to sie u ptakow nazywa :roll: ) Quote
r_2005 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='KORONA']Klaudia jak Ty tez będziesz na czterech, to nam trzeba pomocy przy fotce. No, same klaciaste dziewczyny będą, KORONA, jo-jo...:evil_lol: asher, ty olej magisterkę, ty się weź za budowanie klaty:eviltong: Tylko weźcie aparata co to w ruchu robi zdjęcia, żadnej statyki!!! Popylanie pod górkę!!! Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 hehe skoro my będziemy pod góre zasowac to ktoś musi fotki robić :lol: asher piszesz się na fotografa ? :lol: Quote
r_2005 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 jo-jo napisał(a):hehe skoro my będziemy pod góre zasowac to ktoś musi fotki robić :lol: asher piszesz się na fotografa ? :lol: Ja proponuję jakiegoś pierwszego lepszego przechodnia:evil_lol: Ciekawe jaka pogoda w Tworkach... Quote
KORONA Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Eeee tam Tworki od razu... Większość życia spędziłam w sąsiedztwie szpitala psychiatrycznego na Dolnej ;) Później szpital zamieniono w sanatorium, więc już nudno było... Ale jakby co, to daleko nie mam. Quote
r_2005 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 KORONA napisał(a):Eeee tam Tworki od razu... A skąd wiesz, jak silne nerwy będzie miał ten przypadkowy przechodzień? A jak nie strzyma i zadzwoni po odpowiednie służby z kaftanami?:razz: Quote
Recommended Posts