Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaaa i muszę się jeszcze pochwalić, że HIPOGRYF Korona Boreasli, dziś w Rzeszowie dostał BOBa :) i pierwsze CWC do Championatu...
Mój synek robi sie dorosły.

Za raz się rozpłaczę... ;)

Posted

no patrz jakiego chłoptasia sobie wyhodowałaś :lol:

my o pierwszego CWC-ka to jeszcze troche bo dopiero za 1,5 miesiąca możemy się starac ;-)))

BRAWA dal Jedia i Ani no i oczywiści dla Ciebie Monisiu ;-)) Wkońcu to TWOJE dziecko :calus: :calus: :calus: :drink1: :drink1:

Posted

Dumna jestem, bo psisko jeszcze żadnej wystawy nie przegrało... Oby tak dalej... A w sumie to choćby miał trzy nogi to i tak bym go kochała, bo to dziecko moje przecież :)

Posted

asher napisał(a):
KORONA, no nie ma co, udają ci się te dzieci jak mało komu! :drinking:
Piękne są!!!

Tfu, tfu żeby nie zapeszyć ;)
Dzieki Asherku... DZIĘKI!!

Posted

wiesz ja nie pamiętam czegoś takiego :lol: jakza w miesiące będzie to będzie dobrze ;-))) a dla poprawienia humorku ja sobie zapuszczam sobie ostatnio Poloneza:lol:

Posted

KORONA napisał(a):
Tfu, tfu żeby nie zapeszyć ;)
Miałam to dopisac, ale uznałam, że mi nie wypada :lol:

A czy Fistacja mieszka na Kabatach? Jojo, to jest ta suczka, która kiedyś spotkałam, jak bylam ze swoimi burkami i z Doddy z Leonem? ;)

Posted

asher napisał(a):
Miałam to dopisac, ale uznałam, że mi nie wypada :lol:

A czy Fistacja mieszka na Kabatach? Jojo, to jest ta suczka, która kiedyś spotkałam, jak bylam ze swoimi burkami i z Doddy z Leonem? ;)

Tak, tak... To właśnie ta... Nie martw sie Asherku, Flamenco też próbowała zeżreć ;)
Suka jest kompletnie nieokrzesana niestety... Niewybiegana i niezsocjalizowana.

Posted

ja własnię w tymomomencie zapuśicłam sobie :lol: wiesz wkońcu teraz przez najbliższy tydzień będę to słyszała kiladziestiąt razy dziennie :lol:

Posted

KORONA napisał(a):
Tak, tak... To właśnie ta... Nie martw sie Asherku, Flamenco też próbowała zeżreć ;)

Ona nie tyle chciała Sabinę zeżreć, co po prostu przegonić ;) Cieczkę wtedy miała, więc się jej wcale nie dziwię. Jojo świadkiem, że nawet sie nie wystraszyłam tej awantury, stałam i się przyglądałam, choć moja psica była w kagańcu i w razie czego nie miałaby się jak bronic ;)
Ot, poprztykały się panny, jak na suki - baaardzo spokojna to była awantura :evil_lol: Moja psica wszczyna gorsze :cool1:

Posted

Właściwie podobnie było z Flamenco. Dziewczyny były obydwie nabuzowane, bo to chwilę po sesji zdjęciowej sie stało. Każda chciała iść do swojej pani no i kiedy już do Nas zmierzały, pokłóciły się... Ale to rzeczywiście była taka rodzinna awantura, pogadały, powrzeszczały, a potem już biegały obok siebie... Widac było, ze Fiśka nie potrafi odnaleźć sie w większej grupie psów.

Ale po takim czasie dziewczynka mnie poznała... Nie widziałyśmy sie bardzo długo, a ona przywitała mnie z taką miłością... Achhh...

Posted

[quote name='asher']KORONA, no nie ma co, udają ci się te dzieci jak mało komu!
Jakkolwiek na Chmielewskiej trochę sobie z asher grozimy, to tutaj muszę się zgodzić z tą wypowiedzią w całej rozciągłości:lol:
Nie mogę się napatrzeć, jak te KORONOWE dzieci mają wyrzeźbione klaciorki:loveu:

Posted

Oj tak, to było fajne... :) Mimo, że później chciała mnie na ringu wykończyć ;) ihihih

A kiedy Hipogryf sie ze mną wita, Ania jego włascicielka zawsze mówi. To ja przeciez jestem Twoją Pancią, to mnie masz kochać. Żartuje oczywiście, bo ona też ma już swoje szczeniaczki i rozumie jak to jest :)

Posted

tak samo jest z Jojkiem i z MOniką Saxifragowa ;-)) jak ją zobaczy to musi jej na głowe wejść zakochany w niej po uszy a jej mężowi zawsze z radosci buty olewa :lol::lol::lol: w końcu te szczeniole przez te 7 tygodni są z wami i przyzwyczajają sie do was tak jak Wy do nich ;-))

Posted

[quote name='r_2005']Jakkolwiek na Chmielewskiej trochę sobie z asher grozimy, to tutaj muszę się zgodzić z tą wypowiedzią w całej rozciągłości:lol:
Nie mogę się napatrzeć, jak te KORONOWE dzieci mają wyrzeźbione klaciorki:loveu:

A Ja własnie Lesia po raz kolajny czytam :)

Rzeczywiście, klatki nam się udają... One idą chyba po Flamenco... Choć Halucynacja ma bardzo podobna klatke do Oriona... Swojego ojca. To samo ułożenie mięśni...

Wstawie jakieś fotki porównawcze.

Ostatnio napisała do mnie Włoszka, właścicielka Oriona. Z prośbą, zebym zdradziła jej co i jak trenujemy że Hipogryf i Halucynacja mają taką ładną rzeźbę.

A my w sumie nic nie trenujemy, ot biegamy z innymi psami i tyle... To jakos po lini idzie, bo są psy które mogłyby godzinami biegać, a klatke mają pusta jak krater po bombie ;)