KORONA Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Gniewko samobójca 10 minut majstrował przy krześle, co by się tam dostać. No bo jak tak może być, że ludzie tam siadają a dog nie może... Więc z moją pomocą i asekuracją wdrapał sie na sam szczyt :) Quote
moon_light Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 "wyprowadze je na siko, dam papu, i wstawiam" tak wiec...szacuje.. wyprowadzenie na siku w taki mróz to max 15 min danie papu tez pewnie z 15 min.. fotek wstawianie tez pewnie z 15 min ..do zobaczenia o 23:15:lol::lol::lol: Aaaa nie moge sie doczekac:multi::multi::multi: prosze o dodatkową miareczke karmy z pozdrowieniami dla Flamenco ode mnie :loveu::lol: Quote
KORONA Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Hihihihi,miałam jeszcze małą awarie, bo któraś paskudna baba zeżarła mi paczkę papierosów ;) Będzie chwila opóźnienia :) Quote
LAZY Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 KORONA napisał(a):Hihihihi,miałam jeszcze małą awarie, bo któraś paskudna baba zeżarła mi paczkę papierosów ;) Będzie chwila opóźnienia :) To znak zeby rzucic palenie! Poza tym jak mozesz psy tak truc???:angryy: Quote
KORONA Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Zaczynamy :) Zdjęcia przyniosła mi Klaudia od Jojka :) (dziękiiii Klauduś) Częśś jest ze Świąt, częśc z Sylwestra... A część pochodzi z lata... To moje najbardziej wyczekane. Bo na jednym spacerku, spotkały sie dwie siostry, które nie widziały sie bardzo długo. Halucynacja, a nad nią jej psi kolega - Achilles, nad którym kiedyś wyżywała sie do woli... Kiedyś, to znaczy do momentu, kiedy jej nie przerósł ;) Flamenco Quote
moon_light Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 boziu boziuu boooziiuuuuuuu:loveu::loveu::loveu::loveu: dziewczyny cudowne ! chcemy wiecej:D Quote
KORONA Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 A tu pierwsza wystawa mojego psiego dziecka, nie wiem kto sie bardziej denerwował, ja czy ona... Chyba raczej ja... Halucynacja była zachwycona, bo spotkała znajomych. Opisu z tej wystawy nigdy nie zapomnę... "1o miesięczna suka, jeszcze w pełnym rozwoju. Bardzo szczenięca, ale zwierzątko bardzo eleganckie i szlachetne..." Zgadzam sie w zupełności, bo dziecko nadal jest dzieckiem,w dalszym ciągu jest szczenięce i wcale nie ma chęci wydorośleć. A dzieki wystawie zyskała nowe przezwisko "zwierzątko - szczeniętko" Quote
KORONA Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Sylwestrowe buziaki i przytulanki :) Quote
KORONA Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Jeszcze trochę tego mam :) Sylwestrowych przytulanek ciąg dalszy... Tym razem Klaudia od Jojka i Halucynacja A tu zaplątały sie jeszcze fotki ze Świąt I jak jej nie kochać ? Quote
KORONA Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Słynne Halucynogenne spojrzenie ;) Quote
moon_light Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ja dzisiaj chyba nie zasne :loveu::loveu:!..albo inaczej,...bedzie mi sie dobrze spalo po takiej doziej dawce:) wiem ze pewnie juz przynudzam..ale musze to powiedziec; PIEKNE SĄ !!!!! CUDOWNE ! taki z jednej strony gapy, z drugiej dystyngowane dożynki :) i maja fantastyczne fafulce, takie w sam raz :) wycaluj kazda i zycz dobrej nocki :lol:! Quote
jo-jo Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Monika Ty dawaj obiecane swoje siostry a nie mącisz mi tu Ciukoska ;-) Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Moon_light nic, a nic nie przynudzasz :) Takie rzeczy miło słyszeć codziennie... Dziewczyny wydrapane i wypieszczone. Obecnie okupują moje łóżko i zastanawiam się jak mam się tam wcisnąć. Reszta fotek będzie jutro... :) Dziewczyny z Korony Borealis życzą Wszystkim słodkich snów :) Quote
moon_light Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Halo halo :D Juz jest jutro ! od 7 zaglądam wyczekujac fotek:cool3::cool3: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 moon_light napisał(a):od 7 zaglądam wyczekujac fotek:cool3::cool3: O matko :crazyeye: Od 7rano? :crazyeye: daj ludziom w niedzielę pospac :diabloti: Quote
jo-jo Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 moon_light napisał(a):Halo halo :D Juz jest jutro ! od 7 zaglądam wyczekujac fotek:cool3::cool3: moon_light podejrzewam że w tym momencie Koroniasta jest na spacerze ;-)) a 7 godzina jest godziną nieprzyzwoitą przynajmniej dla mnie i myśle że Korona się ze mną zgodzi :cool1: :cool1: Quote
moon_light Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 PIKA - no wlasnie ! daj ludziom pospac! mi te dogi spac nie daja:loveu: jo-jo-dodam ze 7 godzina w NIEDZIELE to juz w ogole skandal :) Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Rety... 7 rano?? ;) Ja wstałam o 11ej i musiałam prosić dziewczyny żeby sie obudziły. Jest dziś trochę cieplej, więc wyruszyłyśmy na dłuuugi spacer w towarzystwie żóltej dożynki, ulubionej przyjaciółki Halucynacjowej. Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Sylwestrowa Flamenco... Odpłynęła po neospazminie :) Quote
KORONA Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Teraz SIOSTRY :) Fistacja Korona Borealis i Flamenco Korona Borealis. To pierwsza publiczna odsłona Fiśki :) Fistacja Flamenco Quote
Recommended Posts