KORONA Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Wpuści, wpuści... Rety, już od godziny zbieram sie żeby pojechać na Wole i nie moge sie zebrać... Ja chcęęę wiooosnę!! Albo nie, Ja chcęęęę latoooo!! Quote
KORONA Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Mrówka, Ty ciasteczkowy potworze ;) Zostawiam Ci do zjedzenia wszystkie makowce świata, a ja zjem wszystkie szarlotki. Quote
jo-jo Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 to ja w takim razie z przyjemnością przyjade :lol: to musze jeszcze z mamą uzgodnić ;-)) a teraz będę migać na dgm bo robie CD :lol: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='KORONA']Mrówka, Ty ciasteczkowy potworze ;) Zostawiam Ci do zjedzenia wszystkie makowce świata, a ja zjem wszystkie szarlotki. Buuuuu myslalam, ze napisalas "zostawiam Ci do zjedzenia wszystkie ciasta" a tu tylko makowce :placz: :oops: Makowce to na zagryske :evil_lol: mrówcia szarlotka to przez mojego tate jest zawsze (prawie zawsze:cool:) na psie imprezy robiona :lol: No to Pozdrawiam Tatę i usmiecham sie do niego..... :razz: :lol: :lol: Czeeekam na foteczki moich slicznych dziewczynek :loveu: :multi: Quote
jo-jo Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 mrowka napisał(a): Czeeekam na foteczki moich slicznych dziewczynek :loveu: :multi: mrówcia powiedziałam że jak będę u Koronki to zdjęcia postaram się przywieźć :lol: teraz to myśle nad jednym iśc czy nie isc...na bal..ble Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 jo-jo napisał(a):mrówcia powiedziałam że jak będę u Koronki to zdjęcia postaram się przywieźć :lol: teraz to myśle nad jednym iśc czy nie isc...na bal..ble No wiem, wiem... :lol: Bal?? Jaki bal?? :razz: :loveu: uwiebiam bale... Quote
jo-jo Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 ja nie pamiętam kiedy opst. raz byłam a to 3 klas bal :roll: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 jo-jo napisał(a):ja nie pamiętam kiedy opst. raz byłam a to 3 klas bal :roll: :shock: Kobieto i Ty się zastanawiasz czy iść czy nie..???? :mad: No jak ja Cię pacnę to "ino roz" :lol: Siooo na bal, ale to już! Ja już czekam na foteczki Z BALU :cool1: ;) i nie chce czytać więcej o tym, że sie zastanawiasz!! :shake: Quote
jo-jo Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 ja nie lubie ...na poloneza i tak nie pójde...ale myśle czy ość ogólnie oczywiście nie w sukiencee:-P...ehh musze się dowiedzieć czy jeszcve moge iść :roll: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 jo-jo napisał(a):ja nie lubie ...na poloneza i tak nie pójde...ale myśle czy ość ogólnie oczywiście nie w sukiencee:-P...ehh musze się dowiedzieć czy jeszcve moge iść :roll: Jo-jo jak Cię dorwę to zobaczysz, no! Albo każe Koronce żeby Ci doopsko sprała :mad: Masz iść w sukience na bal i porobić sobie duuużo foteczek, które później nam pokażesz :razz: :multi: :multi: No ja już się cieszę i czekam z niecierpliwością, więc już nie masz wyboru! Chyba mnie nie zawiedziesz? :shake: :razz: :razz: ;) :calus: Quote
jo-jo Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 no już dobrz dobrze pójde... ale i tak nie w sukience :lol: a foteczek jutro nie bedzie Koronkowych bo mi aparat do Londynu pojechał :placz: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 jo-jo napisał(a):no już dobrz dobrze pójde... ale i tak nie w sukience :lol: a foteczek jutro nie bedzie Koronkowych bo mi aparat do Londynu pojechał :placz: No już pisze to Koronki, zeby Ci jakąś kiece wyszykowała... :mad: :lol: :lol: Jak to?? Jak to mógł pojechać do Londynu :placz: Czym on oszalał czy co... :placz: Quote
jo-jo Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 nie no pojechał na targi :( i ja nie mam czym fotek robić (a Nikona mama mi nie da...) a ja jedynie godzine robiłam ciasto do szarlotki i dopiero teraz zaczynam piec pierwsze piętro :( boje się że mi nie wyjdzie:( koszmar poprostu koszmar z tym mam teraz boje się ze się przypali buuuuu... I ogólnie ciemno to widze :( Quote
KORONA Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Dobrze będzie:) Nie poddawaj się !! Jak robiłaś stronę, też mówiłaś że nie wyjdzie a jednak jest i ma się całkiem dobrze ! :) Trzymam kciuki za jutrzejsze jedzonko :) Quote
jo-jo Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 włąśnie wrzuciłam pierwszą warstwe :sadCyber: :modla: :modla: :modla: Quote
moon_light Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ale nie bedzie fotek....a ja tak czekałam:shake::shake::-(:-(:-(:-( bÓ! Quote
KORONA Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Ha !! Będą, będą... Na płytce dostanę całą sesję - Flamenco z miotową siostrą, Fistacją :-) Już nie mogę doczekać sie tych fotek... Quote
moon_light Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 ooooo :multi::multi::multi: :D Ty się nie możesz doczekac, mając te młode damy u siebie...to pomysl co my przezywamy :eviltong::lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='KORONA']A to Flamencowe dziecko z pierwszego małżeństwa. Czyli Gniewko :) o rany samobojca :d :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 no to Monisiu teraz się nie możesz wykręcać bo dtsałaś ode mnie wkońcu aż tzy płytki :lol: i pomyśleć że ja na tym samobójczym krześle wczoraj siedziałam :lol: Quote
bea100 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='KORONA']Nie wiem czy wklejałam tu fotki Flamenco z dziećmi Kompletnie...wymiękłam :p Quote
Agga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Jeszcze mi powiedz ze sam tam wlazł:crazyeye: Quote
moon_light Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Zliiiiitujjjj sie i wstaw prooooszeeeeee:modla::modla::modla::modla::modla::modla: bo ja w oczekiwaniu na fotki od wczoraj zagladam tu srednio co pol godziny ...:cool3: Quote
KORONA Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Przepraszam :) Dziś mam taki jakiś dzień leniwy, nic a nic mi sie nie chcę... Chciałam zabrać dziewczyny na jakiś dłuższy spacer, a tu mrozy wróciły i po 20 minutach łażenia zrezygnowałam ze spaceru. Teraz wyprowadzę je na siku, dam papu i wstawiam :) I jeszcze w dodatku kontuzja palca mi wróciła... Coś kiepski ten dzień dzisiaj ;) Quote
Recommended Posts