Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

Posted

Wpuści, wpuści...

Rety, już od godziny zbieram sie żeby pojechać na Wole i nie moge sie zebrać... Ja chcęęę wiooosnę!! Albo nie, Ja chcęęęę latoooo!!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KORONA']Mrówka, Ty ciasteczkowy potworze ;) Zostawiam Ci do zjedzenia wszystkie makowce świata, a ja zjem wszystkie szarlotki.
Buuuuu myslalam, ze napisalas "zostawiam Ci do zjedzenia wszystkie ciasta" a tu tylko makowce :placz: :oops: Makowce to na zagryske :evil_lol:

mrówcia szarlotka to przez mojego tate jest zawsze (prawie zawsze:cool:) na psie imprezy robiona :lol:

No to Pozdrawiam Tatę i usmiecham sie do niego..... :razz: :lol: :lol:

Czeeekam na foteczki moich slicznych dziewczynek :loveu: :multi:

Posted

mrowka napisał(a):

Czeeekam na foteczki moich slicznych dziewczynek :loveu: :multi:

mrówcia powiedziałam że jak będę u Koronki to zdjęcia postaram się przywieźć :lol: teraz to myśle nad jednym iśc czy nie isc...na bal..ble

Posted

jo-jo napisał(a):
mrówcia powiedziałam że jak będę u Koronki to zdjęcia postaram się przywieźć :lol: teraz to myśle nad jednym iśc czy nie isc...na bal..ble

No wiem, wiem... :lol:
Bal?? Jaki bal?? :razz: :loveu: uwiebiam bale...

Posted

jo-jo napisał(a):
ja nie pamiętam kiedy opst. raz byłam a to 3 klas bal :roll:

:shock: Kobieto i Ty się zastanawiasz czy iść czy nie..???? :mad: No jak ja Cię pacnę to "ino roz" :lol: Siooo na bal, ale to już! Ja już czekam na foteczki Z BALU :cool1: ;) i nie chce czytać więcej o tym, że sie zastanawiasz!! :shake:

Posted

ja nie lubie ...na poloneza i tak nie pójde...ale myśle czy ość ogólnie oczywiście nie w sukiencee:-P...ehh musze się dowiedzieć czy jeszcve moge iść :roll:

Posted

jo-jo napisał(a):
ja nie lubie ...na poloneza i tak nie pójde...ale myśle czy ość ogólnie oczywiście nie w sukiencee:-P...ehh musze się dowiedzieć czy jeszcve moge iść :roll:

Jo-jo jak Cię dorwę to zobaczysz, no! Albo każe Koronce żeby Ci doopsko sprała :mad: Masz iść w sukience na bal i porobić sobie duuużo foteczek, które później nam pokażesz :razz: :multi: :multi: No ja już się cieszę i czekam z niecierpliwością, więc już nie masz wyboru! Chyba mnie nie zawiedziesz? :shake: :razz: :razz: ;) :calus:

Posted

jo-jo napisał(a):
no już dobrz dobrze pójde...
ale i tak nie w sukience :lol:

a foteczek jutro nie bedzie Koronkowych bo mi aparat do Londynu pojechał :placz:

No już pisze to Koronki, zeby Ci jakąś kiece wyszykowała... :mad: :lol: :lol:

Jak to?? Jak to mógł pojechać do Londynu :placz: Czym on oszalał czy co... :placz:

Posted

nie no pojechał na targi :( i ja nie mam czym fotek robić (a Nikona mama mi nie da...)

a ja jedynie godzine robiłam ciasto do szarlotki i dopiero teraz zaczynam piec pierwsze piętro :( boje się że mi nie wyjdzie:( koszmar poprostu koszmar z tym mam teraz boje się ze się przypali buuuuu...

I ogólnie ciemno to widze :(

Posted

Dobrze będzie:) Nie poddawaj się !!
Jak robiłaś stronę, też mówiłaś że nie wyjdzie a jednak jest i ma się całkiem dobrze ! :)
Trzymam kciuki za jutrzejsze jedzonko :)

Posted

[quote name='KORONA']A to Flamencowe dziecko z pierwszego małżeństwa. Czyli Gniewko :)

o rany samobojca :d :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

no to Monisiu teraz się nie możesz wykręcać bo dtsałaś ode mnie wkońcu aż tzy płytki :lol:

i pomyśleć że ja na tym samobójczym krześle wczoraj siedziałam :lol:

Posted

Przepraszam :) Dziś mam taki jakiś dzień leniwy, nic a nic mi sie nie chcę... Chciałam zabrać dziewczyny na jakiś dłuższy spacer, a tu mrozy wróciły i po 20 minutach łażenia zrezygnowałam ze spaceru.

Teraz wyprowadzę je na siku, dam papu i wstawiam :)

I jeszcze w dodatku kontuzja palca mi wróciła... Coś kiepski ten dzień dzisiaj ;)