KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Przyjmę, przyjmę... A weźmiesz trochę szarlotki na wynos?? Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 no wiesz najpierw musisz namówić szarlotko twórce namówić...ale szrlotko twórca wyjeżdża w czwartek więc tym razem szarlotki na wynos nie będzie ale nie długo któż to wie :lol: Quote
LAZY Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 KORONA napisał(a):Hahah, się wydało... Lazy, a kiedy Ty do Wawki zawitasz? Mam nadzieje, ze przy najblizeszj okazji, czyli wystawa albo jakies insze zaproszenie:) Ale Korona ja Ciebie zapraszam do nas do Szczecina, moze w czerwcu na międzynarodówke? Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Lazy zaproszenie już masz :) Nie tylko ode mnie przecież... Wiesz tak licze i liczę i wciąż mi wychodzi że ze Szczecina do Wawy jest bliżej niż z Wawy do Szczecina ;) Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 JoJo, Szarlotko-Twórca jest na wagę złota... Nie powinien wyjeżdzać, to zbyt duża strata. Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 nie stety wyjeżdza i będę wrobiona w wieczorne sp[acerki od czwartku..ale mam nadzieje że bez szarlotki mnie również przyjemisz ? :lol: Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 No pewnie ! :) Zrobisz szarlotkę na miejscu ;) Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 hahaha ja nie umiem kobieto :lol: a jak ja Ci wszystkie rzeczy w tramwaju przywioze? :lol: no chyba że Marcie wrobie i razem we dwie przyjedziemy :lol: Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Żartuje... Moja kuchenka niestety ciast piec nie potrafi, ale może zamówimy coś sobie. A Martę jak najbardziej !! Wyciągaj. Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 to nie będę musiała się tłuc w tramwaju :lol: nie no trzeba pomyśleć ale ja chciał tak koło 14 przyjachac zeby jeszcze w miare jasno było i jakieś foteczi na dworku porobić ;-)) a nie wiem czy Marcie będzie mogła ;-) Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Spytaj Martę przy okazji, powiedz że jest zaproszona na robienie szarlotki ;) Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 A dogomania będzie zasypana fotkami Moich psich dziewczynek. Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 to pomyslimy pomyslimy do jutra MOnisiu i tu ;-)):calus: Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Jak ładnie do mnie mówi... Monisiu :) Rety, rety... Gdybym jej nie znała pomyślałabym, że coś chce ;) ihihih Paaa Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 wiesz Ty mówisz do mnie Klauduś i że mnie kochasz :lol::lol::lol::lol: więc Monisiu chyba moge...no chyba że wolisz Koronko :lol: (P.S widziałas nowe foteczki na stronie ? :-P) Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='jo-jo']wiesz Ty mówisz do mnie Klauduś i że mnie kochasz :lol::lol::lol::lol: więc Monisiu chyba moge...no chyba że wolisz Koronko :lol: (P.S widziałas nowe foteczki na stronie ? :-P) Skoro to wszystko z miłości to ok :) Pewnie, że widziałam !! Aguś fotki będą i to mam nadzieję w ilosci sporej! Dopiero będziecie mieli mnie dość ! Quote
Agga Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='KORONA'] Aguś fotki będą i to mam nadzieję w ilosci sporej! Dopiero będziecie mieli mnie dość ! O to się kochana nie bój. Ja te gremlinki moge godzinami oglądać:loveu: Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Agga ja obiecuje że jak tylko wróce do domu ściągne fotki wyśle Monisi i wrzuci na dgm chyba że nie będzie jej się chciało :lol: Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Istnieje możliwość, ze po tym spotkaniu nie będę miała już sił... Sio do łóżka!! Quote
Agga Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 KORONA lepiej dla ciebie zebyś miała:evil_lol: :mad: Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 hehe znając Ciebie to na nasze przyjście lodóweczka pusta bęzie więc trzeba cuś zakupić..albo się na obiad wybrać cooczywiście da sie zrobić no juz sobie ide jak mnie tu niechcesz :lol: Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Zlodówką masz całkowitą rację... U mnie w domu zazwyczaj jest 50 kg psiej karmy, ale lodówka pusta... No co ja poradzę że nie lubie gotować. Ps. Dzięki za szyfr. Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 CZY KTOŚ TU COŚ MÓWIŁ O SZARLOTCE??????? :razz: :razz: :razz: :lol: Witaa Was pogromca wszystkich ciast :razz: :evil_lol: Jaki konik zaspany... :lol: Cuudowna fotka!! :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 mrówcia szarlotka to przez mojego tate jest zawsze (prawie zawsze8)) na psie imprezy robiona :lol: a na moich urodzinach były dwie bo TZ Hexi zamówił sobie jedną blache dla siebie :lol: oczywiście wszyscy pozarliśmy ją :lol: a fotki obiecuje Koronkowe jak tylko się do niej dostane i o ile mnie wpuści to będą w piąteczek/sobótke P.S Wystawa Internetowa Odwołana 8) Quote
Recommended Posts