mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='moon_light']Flamenco mi sie najbardziej podoba-choc nie da sie ukryc ze wszystkie dozie sliczne :),,,jednak flamenco-moj typ :) Jak tylko uda mi zamieszkac "na swoim" i miec dobre warunki dla takiego psiula, to bede szukac odpowiednika Flamenco:loveu:- co prawda na dogach nie znam sie na tyle zeby osadzac ktory najpieknieszy...ale...ale...ona jest taka urzekająca:loveu::loveu::loveu: ucaluj ja w fafulce ode mnie:) i koniecznie przekaz wszystkie komplementy:p Tak tak zgadzam się z Toba, Diduleczka piękna :iloveyou: A wszystko zaczęło się od tej fotki... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='KORONA']A mnie chyba nie będzieeeee, buuuuuuuuuuuuu. Ale Hip przyjedzie na pewno ! :) KORONAAA?????????????????????????:mdleje: Nieeee, nieee, :modla:powiedz ze zartowalas.... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :sadCyber: :flaming: Co ja zrobie bez Diduleczki, buu juz sie tak cieszylam ze zobacze moja kochana, moje pieknosci... ahhaah dogi w ubrankuu:multi: Bosko wyglądaja ubrane :evil_lol: :lol: :loveu: Quote
jo-jo Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 mrówka ale Dida i tak by nie przyjechała ;-)) ale Korona ma racje Hip na 100% będzie ;-)) a on prawie jak mamusia i siostrzyczka razem :lol: Quote
mrowka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 jo-jo napisał(a):mrówka ale Dida i tak by nie przyjechała ;-)) ale Korona ma racje Hip na 100% będzie ;-)) a on prawie jak mamusia i siostrzyczka razem :lol: nieee? :-( :placz: No ale to Halucypek by byl i bym ja sobie wysciskala :-( :cool3: a Hipka ja nie znam :placz: No to teraz musisz sie przygotowac, ze do Jojeczka sie przykleje :loveu: Quote
jo-jo Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 rety Kooronko ratuj :lol: nie wiem czy Ciukoska miała jechać ;-)) my będziemy na sto procent więc widze że jużmam sie czego bać :lol: Quote
mrowka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 hahaha jak miło widzieć, że mają mnie już dość... :evil_lol: :evil_lol: Sama przyjemność! :evil_lol: :evil_lol: Jo-jo :calus: Quote
jo-jo Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 czy to w ramach pocieszenia czy uspokojenia ? :lol: ja właśnie szykuje Koronce niespodzianke ale to jeszcze troche :lol: Quote
mrowka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 jo-jo napisał(a):czy to w ramach pocieszenia czy uspokojenia ? :lol: ja właśnie szykuje Koronce niespodzianke ale to jeszcze troche :lol: Jo-jo :evil_lol: :evil_lol: Jak aniespodzianka???? Powiedz! Powiedz! :multi: Jak ja lubei niespodzianki...:multi: Quote
agbar Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='KORONA']No nie wiem, jeszcze się dziewczynie w głowie poprzewraca. Wciąż jej powtarzam, że jest najpiękniejsza, ale ja to ja... Ona wie, że to wszystko z miłości, a miłośc jest przecież ślepa :) Teraz dogi w ubranku... Parę lat temu, pewnego bardzo zimnego wieczora zabrałam dogi na sanki, no i odbiło mi. Ubrałam je... Później musiałam im obiecać, że to był jeden, jedyny raz. Ale klekać nie musiałaś?:) Przesliczne psy...:) Quote
jo-jo Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 niespodzianka dla Koronki więc nie moge napisać ;-) Quote
anii Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Korona Znow widzialam Twoje dożątka ;) na spacerze, na tym zielonym terenie ze stawem od konduktorskiej. Ślicznie sie bawily. Masz piekne psy! Quote
mrowka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='anii']Korona Znow widzialam Twoje dożątka ;) na spacerze, na tym zielonym terenie ze stawem od konduktorskiej. Ślicznie sie bawily. Masz piekne psy! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: koniki moje sie bawily... :loveu: niespodzianka dla Koronki więc nie moge napisać ;-) o Ty :shake: ;) Quote
bea100 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Bardzo mi się podobają tak poubierane dożki :lol: i myślę, że to doskonały pomysł na minus 30 st :multi: Quote
Agga Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 hahaha rewelka.... COś mają te sweterki za krótkie:lol: Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 moon_light napisał(a):Flamenco mi sie najbardziej podoba-choc nie da sie ukryc ze wszystkie dozie sliczne :),,,jednak flamenco-moj typ :) Jak tylko uda mi zamieszkac "na swoim" i miec dobre warunki dla takiego psiula, to bede szukac odpowiednika Flamenco:loveu:- co prawda na dogach nie znam sie na tyle zeby osadzac ktory najpieknieszy...ale...ale...ona jest taka urzekająca:loveu::loveu::loveu: ucaluj ja w fafulce ode mnie:) i koniecznie przekaz wszystkie komplementy:p Mówiąc szczerze, Flamenco vel Didu też jest Moją ulubienicą... Nie tyle z wyglądu, bo eksterierowo lepsza była od niej Nergula. Ale kocham Didu całym sercem, trudno mówić że jednego psa kocha się mniej, czy bardziej... Ja kocham je wszystkie... Ale Didu... Mam wrażenie, że ona jest ze mną od zawsze i że zawsze już ze mną będzie... Nawet nie chcę myśleć, co będzie gdy...... Żaden pies jeszcze nigdy nie kochał mnie tak jak Ona :) Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 jo-jo napisał(a):mrówka ale Dida i tak by nie przyjechała ;-)) ale Korona ma racje Hip na 100% będzie ;-)) a on prawie jak mamusia i siostrzyczka razem :lol: Dokładnie... Jak zobaczysz głupkowatą minę Hipa, poczujesz jakbyś patrzyła na Didu i Ciukę ;) Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 anii napisał(a):Korona Znow widzialam Twoje dożątka ;) na spacerze, na tym zielonym terenie ze stawem od konduktorskiej. Ślicznie sie bawily. Masz piekne psy! Tak, szalały bo nie widziały sie kilka dni :) Moje głupawki dwie... Powitanie było takie, że musiałam iść z nimi w jakieś bardziej odludne miejsce, co by nie staranowały nikogo ;) Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 bea100 napisał(a):Bardzo mi się podobają tak poubierane dożki :lol: i myślę, że to doskonały pomysł na minus 30 st :multi: No właśnie!! Z Moich obietnic nici bo w te mrozy na wieczorne (ekspresowe)spacery wychodziły znów w sweterkach. Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Agga napisał(a):hahaha rewelka.... COś mają te sweterki za krótkie:lol: Agga, to przeciez pierwszy krzyk mody!! Zgrabny, goły brzuszek... Jest na czym oko zawiesić ;) Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Didu w swoim, a właściwie w moim kubraczku Quote
r_2005 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 To Ty masz taką wielką klatę, KORONA?:evil_lol: Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 No baaa!! Mam świetne warunki do głębokiego oddechu ;) Quote
KORONA Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 A to Ciuka Luka :) Ze swoją ulubioną zabawką. Quote
Recommended Posts