Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

Posted

[quote name='moon_light']Flamenco mi sie najbardziej podoba-choc nie da sie ukryc ze wszystkie dozie sliczne :),,,jednak flamenco-moj typ :)
Jak tylko uda mi zamieszkac "na swoim" i miec dobre warunki dla takiego psiula, to bede szukac odpowiednika Flamenco:loveu:- co prawda na dogach nie znam sie na tyle zeby osadzac ktory najpieknieszy...ale...ale...ona jest taka urzekająca:loveu::loveu::loveu: ucaluj ja w fafulce ode mnie:) i koniecznie przekaz wszystkie komplementy:p
Tak tak zgadzam się z Toba,
Diduleczka piękna :iloveyou:
A wszystko zaczęło się od tej fotki...

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KORONA']A mnie chyba nie będzieeeee, buuuuuuuuuuuuu.
Ale Hip przyjedzie na pewno ! :)
KORONAAA?????????????????????????:mdleje:
Nieeee, nieee, :modla:powiedz ze zartowalas.... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
:sadCyber: :flaming:
Co ja zrobie bez Diduleczki, buu juz sie tak cieszylam ze zobacze moja kochana, moje pieknosci...

ahhaah dogi w ubrankuu:multi: Bosko wyglądaja ubrane :evil_lol: :lol: :loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):
mrówka ale Dida i tak by nie przyjechała ;-))
ale Korona ma racje Hip na 100% będzie ;-))
a on prawie jak mamusia i siostrzyczka razem :lol:

nieee? :-( :placz:
No ale to Halucypek by byl i bym ja sobie wysciskala :-( :cool3: a Hipka ja nie znam :placz:
No to teraz musisz sie przygotowac, ze do Jojeczka sie przykleje :loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):
czy to w ramach pocieszenia czy uspokojenia ? :lol:
ja właśnie szykuje Koronce niespodzianke ale to jeszcze troche :lol:

Jo-jo :evil_lol: :evil_lol:

Jak aniespodzianka???? Powiedz! Powiedz! :multi: Jak ja lubei niespodzianki...:multi:

Posted

[quote name='KORONA']No nie wiem, jeszcze się dziewczynie w głowie poprzewraca. Wciąż jej powtarzam, że jest najpiękniejsza, ale ja to ja... Ona wie, że to wszystko z miłości, a miłośc jest przecież ślepa :)

Teraz dogi w ubranku... Parę lat temu, pewnego bardzo zimnego wieczora zabrałam dogi na sanki, no i odbiło mi. Ubrałam je...

Później musiałam im obiecać, że to był jeden, jedyny raz.

Ale klekać nie musiałaś?:)

Przesliczne psy...:)

Posted

Korona
Znow widzialam Twoje dożątka ;) na spacerze, na tym zielonym terenie ze stawem od konduktorskiej. Ślicznie sie bawily. Masz piekne psy!

Posted

[quote name='anii']Korona
Znow widzialam Twoje dożątka ;) na spacerze, na tym zielonym terenie ze stawem od konduktorskiej. Ślicznie sie bawily. Masz piekne psy!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: koniki moje sie bawily... :loveu:

niespodzianka dla Koronki więc nie moge napisać ;-)

o Ty :shake: ;)

Posted

moon_light napisał(a):
Flamenco mi sie najbardziej podoba-choc nie da sie ukryc ze wszystkie dozie sliczne :),,,jednak flamenco-moj typ :)
Jak tylko uda mi zamieszkac "na swoim" i miec dobre warunki dla takiego psiula, to bede szukac odpowiednika Flamenco:loveu:- co prawda na dogach nie znam sie na tyle zeby osadzac ktory najpieknieszy...ale...ale...ona jest taka urzekająca:loveu::loveu::loveu: ucaluj ja w fafulce ode mnie:) i koniecznie przekaz wszystkie komplementy:p

Mówiąc szczerze, Flamenco vel Didu też jest Moją ulubienicą... Nie tyle z wyglądu, bo eksterierowo lepsza była od niej Nergula.
Ale kocham Didu całym sercem, trudno mówić że jednego psa kocha się mniej, czy bardziej... Ja kocham je wszystkie... Ale Didu... Mam wrażenie, że ona jest ze mną od zawsze i że zawsze już ze mną będzie... Nawet nie chcę myśleć, co będzie gdy...... Żaden pies jeszcze nigdy nie kochał mnie tak jak Ona :)

Posted

jo-jo napisał(a):
mrówka ale Dida i tak by nie przyjechała ;-))
ale Korona ma racje Hip na 100% będzie ;-))
a on prawie jak mamusia i siostrzyczka razem :lol:

Dokładnie... Jak zobaczysz głupkowatą minę Hipa, poczujesz jakbyś patrzyła na Didu i Ciukę ;)

Posted

anii napisał(a):
Korona

Tak, szalały bo nie widziały sie kilka dni :) Moje głupawki dwie... Powitanie było takie, że musiałam iść z nimi w jakieś bardziej odludne miejsce, co by nie staranowały nikogo ;)

Posted

bea100 napisał(a):
Bardzo mi się podobają tak poubierane dożki :lol: i myślę, że to doskonały pomysł na minus 30 st :multi:

No właśnie!! Z Moich obietnic nici bo w te mrozy na wieczorne (ekspresowe)spacery wychodziły znów w sweterkach.

Posted

Agga napisał(a):
hahaha rewelka....
COś mają te sweterki za krótkie:lol:

Agga, to przeciez pierwszy krzyk mody!! Zgrabny, goły brzuszek... Jest na czym oko zawiesić ;)