KORONA Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Młodzieżowy Zwycięzca Polski - Wystawa w Poznaniu. Sopot Quote
KORONA Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 A tu Hip ze swoimi adoptowanymi dziećmi :) Quote
eveandAxel Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Wiecie co my wystaw bardzo poważnie nie traktujemy , tylko jako dobrą zabawę i okazję do spotkania z ludźmi ale jak patrzę na zdjęcia Hipogryfa to się zastanawiam czy wogóle do Katowic jechać bo mój groszek przy twoim Monia będzie wyglądał jak zapasiony bąbel!:evil_lol: Od dzisiaj ostra dieta i dużo ruchu! :mad: tylko ten śnieg!?:shake: Gratuluję takiego cuda! Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='KORONA']Znudzony Hipogryf Ooo widze, ze z tych nudow probuje napocząc kanapę :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Jesu zakochałam się. Ja nie moge jakie on miny robi:loveu: Quote
mrowka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='KORONA']Znudzony Hipogryf Yee :multi: :-o :multi: Ale z Hipogryfa cuuuuudo!! normalnie bierzcie co chcecie, ale dajcie mi takiego konikaa :modla::sweetCyb: :loveu: :placz: Korona gratuluję!!!naprawdę cudooo :iloveyou: Takie zdjęcia to powinnam oglądać z samego rana, aż chce się żyć.. :silly: :cool3: Boziuuu napatrzeć się nie mogę.. :oops: PS.Jeszcze 2 miesiace i i iiiii.... :bigcool: już odliczam godziny :oops: :evil_lol: Bójcie się... :oops: :stupid:-oczywiście to tyczy się mnie... :oops: Quote
KORONA Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 eveandAxel napisał(a):Wiecie co my wystaw bardzo poważnie nie traktujemy , tylko jako dobrą zabawę i okazję do spotkania z ludźmi ale jak patrzę na zdjęcia Hipogryfa to się zastanawiam czy wogóle do Katowic jechać bo mój groszek przy twoim Monia będzie wyglądał jak zapasiony bąbel!:evil_lol: Od dzisiaj ostra dieta i dużo ruchu! :mad: tylko ten śnieg!?:shake: Gratuluję takiego cuda! Wielkie dzięki... Dziecko się udało i jestem dumna, a jego kondycja to zasługa właścicelki. Powodzenia w Katowicach !! :) Quote
KORONA Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 PIKA napisał(a):Ooo widze, ze z tych nudow probuje napocząc kanapę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No nudzi sie piesek. Ale wszyscy żyją. Wszyscy to znaczy i kanapa i co za tym idzie, pies ;) Quote
KORONA Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='mrowka']Yee :multi: :-o :multi: Ale z Hipogryfa cuuuuudo!! normalnie bierzcie co chcecie, ale dajcie mi takiego konikaa :modla::sweetCyb: :loveu: :placz: Korona gratuluję!!!naprawdę cudooo :iloveyou: Takie zdjęcia to powinnam oglądać z samego rana, aż chce się żyć.. :silly: :cool3: Boziuuu napatrzeć się nie mogę.. :oops: PS.Jeszcze 2 miesiace i i iiiii.... :bigcool: już odliczam godziny :oops: :evil_lol: Bójcie się... :oops: :stupid:-oczywiście to tyczy się mnie... :oops: A mnie chyba nie będzieeeee, buuuuuuuuuuuuu. Ale Hip przyjedzie na pewno ! :) Quote
Agga Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 KORONA no nie wiem jak Mrówa to przeczyta:mad: Quote
KORONA Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 I na tym koniec zdjęciowania, bo się imageschack spsuło. Quote
KORONA Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='Agga']KORONA no nie wiem jak Mrówa to przeczyta:mad: To ja się w takim razie ulatniam :) Miło było. Paaaa ;) Quote
jo-jo Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Hipowski teraz na nie których zdjęciach ma oczy Ciukoskiej i morda w morde podobne psie teraz są ;-)) Monika mam nadzieje że Dida jednak przed Katowicami się powiedziała bym "rozsypie" bo kto mi Jojka wystawi :-PP a te znudzone zdjęcia uwielbiam ;-)) Quote
r_2005 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 KORONA napisał(a):Dziecko się udało i jestem dumna Oj, KORONA, coś mi się wydaje, że wszystkie Twoje dzieci są udane:loveu: Quote
KORONA Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 JoJo, jeśli Flamenco zajdzie w ciąże (żeby tylko nie zapeszyć), to małe dogi na świecie pojawią się w ostatnich dniach marca. R_2005 wielkie dzięki... Ja nie jestem obiektywna, bo kocham je wszystkie !! A Hip rzeczywiście siostry się nie wyprze, mowy nie ma... Quote
moon_light Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Flamenco mi sie najbardziej podoba-choc nie da sie ukryc ze wszystkie dozie sliczne :),,,jednak flamenco-moj typ :) Jak tylko uda mi zamieszkac "na swoim" i miec dobre warunki dla takiego psiula, to bede szukac odpowiednika Flamenco:loveu:- co prawda na dogach nie znam sie na tyle zeby osadzac ktory najpieknieszy...ale...ale...ona jest taka urzekająca:loveu::loveu::loveu: ucaluj ja w fafulce ode mnie:) i koniecznie przekaz wszystkie komplementy:p Quote
KORONA Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 No nie wiem, jeszcze się dziewczynie w głowie poprzewraca. Wciąż jej powtarzam, że jest najpiękniejsza, ale ja to ja... Ona wie, że to wszystko z miłości, a miłośc jest przecież ślepa :) Teraz dogi w ubranku... Parę lat temu, pewnego bardzo zimnego wieczora zabrałam dogi na sanki, no i odbiło mi. Ubrałam je... Później musiałam im obiecać, że to był jeden, jedyny raz. Quote
jo-jo Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Monika widze że internet i kontakt ze światem odzyskałaś ;-)) bardzo się ciesze a mam do Ciebie sprawe co do szczeniaków ale to na prv;-) Quote
r_2005 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 KORONA napisał(a):R_2005 wielkie dzięki... Ja nie jestem obiektywna, bo kocham je wszystkie !! Mam nadzieję, że ja jestem obiektywna, one są przepiękne:lol: Quote
LAZY Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='KORONA']No nie wiem, jeszcze się dziewczynie w głowie poprzewraca. Wciąż jej powtarzam, że jest najpiękniejsza, ale ja to ja... Ona wie, że to wszystko z miłości, a miłośc jest przecież ślepa :) Teraz dogi w ubranku... Parę lat temu, pewnego bardzo zimnego wieczora zabrałam dogi na sanki, no i odbiło mi. Ubrałam je... Później musiałam im obiecać, że to był jeden, jedyny raz. Rewelacja!! Monika takich modelek jeszcze nie widziałam! Quote
Recommended Posts