jo-jo Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 nie maruduj mi tu :lol: fotki są na pulpicie przygotowane(o ile ja mam coś takiego jak pulpit bo go nie widze przez nie :lol:) a po za tym nie mam kiedy Quote
mrowka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Trzabyło do kina nie iść tylko zdjęcia wklejać żeby spróbować zaspokoić mnie :evil_lol: :lol: :lol: dobla dobla już nie morduję :sadCyber: Quote
jo-jo Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 skoro Ty taka zdolna to czasami popatrz w galeerie a nie marudzisz :P troche dzisiaj pozmeniam tam ale póki co UNDER CONSTRUCTION!! Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 hallo ... hallo ?? a gdzie zdjęcia Korony?? czyżby się ktoś zaczął obijac z nowym rokiem ?? :mad: :mad: :mad: Quote
bea100 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):hallo ... hallo ?? a gdzie zdjęcia Korony?? czyżby się ktoś zaczął obijac z nowym rokiem ?? :mad: :mad: :mad: ,,Korony"...ale Borealis ( całej i dzieciaków z hodowli takoż :multi: ) bo ja jako rasowa babcia poproszę o fotki rodzinki także... a co...;) W końcu osobiście myziałam (wszystkie) maluszki ( z ostatniego miotu) to i ciekawa jestem jak koniczki wyrosły...:loveu: Quote
mrowka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ja z reszty fasoleczek-Diduleczek widzialam tylko Hipogryfa (mam nadzieje, ze nic nie pokrecilam :oops: ) niestety tylko na zdjeciach :placz: chlopak CUD MIOD, boski!! :loveu: Quote
mrowka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Mam nadzieje, ze mnei nikt nie zabije.... HIPOGRYF CUUUUDO!!! :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Jedi :lol::lol: nasz kosmiczny wojownik :lol: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='mrowka']Ja z reszty fasoleczek-Diduleczek widzialam tylko Hipogryfa (mam nadzieje, ze nic nie pokrecilam :oops: ) niestety tylko na zdjeciach :placz: chlopak CUD MIOD, boski!! :loveu: A ja widzialam na zywo :evil_lol: Faktycznie ten pies to cudoooo :loveu: Quote
mrowka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 No nie!!!!! Nie, NIE , nie nie!! Ja sie tak nie bawiee.. :placz: :silly: zwariuje tu zaraz :silly: :placz: Quote
jo-jo Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 mrowka to ja tylko powiem tyle że nawet z Hipem szłam ;-)) ale Ciukoska wczoraj wystawiająca się na konika była cuuuuudna a Dida oczywiście też z przyjemnością pozowała :lol: Quote
mrowka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Wy mnei chcecie wykończyć..... :placz: :placz: zwariowałaam.... Przeprowadzać mi się szybko do Tych!! :mad: :mad: :evil_lol: :lol: ahh pozujące moje Panny, mhhh już to sobie wyobrażam... :loveu: :loveu: Quote
Basia&Safi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 mmmmmmmmmm mrowcia chyba mamy podobne gusty :):):) a to wszystko przesto ze mieszkamy w Tychach :) bardzo chcialam doga !!! niestety nie poradzila bym sobie z takim wielkim misiem dlatego mam Safic:) ale dogo to sliczne piski !!! cudownee :):):) zgadzam sie z mrowcia przeprowadzac sie :) Quote
bea100 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Coś pięknego, aaaale przystojniacha :loveu: Odkąd go widziałam...to troszkę jakby...wydoroślał :lol: Quote
mrowka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='basiulka22tychy']mmmmmmmmmm mrowcia chyba mamy podobne gusty :):):) a to wszystko przesto ze mieszkamy w Tychach :) bardzo chcialam doga !!! niestety nie poradzila bym sobie z takim wielkim misiem dlatego mam Safic:) ale dogo to sliczne piski !!! cudownee :):):) zgadzam sie z mrowcia przeprowadzac sie :) Noo Monikaa słyszałaś????? :P Przeprowadzać mi się ale to już!!!! :iloveyou: :loveu: :iloveyou: Basiu ja bardzo chciałam i dalej chce mieć doga, mam nadzieję,że kiedyś będę mogła powiedzieć że jestem właścicielką cudownego konika :loveu: Najlepiej po Didulce :iloveyou: :oops: :oops: :loveu: A Safinka bardzo podobna do doga :evil_lol: :evil_lol: Dogi, dogi moja miłość... Koronaa gdzie zdjęćiaaaa?!! :placz: :placz: Quote
jo-jo Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 mrówka czarna też nam kiedyś zazdrościła doga i wkońcu ma takowego ;-))) a Monice nie damy się przeprowadzić :-P Quote
Basia&Safi Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 mrowka hehe no bardzo podobna hehehe :) tylko z ktorej strony hehe :) Quote
PIKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 basiulka22tychy napisał(a):mrowka hehe no bardzo podobna hehehe :) tylko z ktorej strony hehe :) troszke zminiaturyzowany, ale dog :evil_lol: Quote
r_2005 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 KORONA, masz piękne sunie, a Twoje "dzieci" są rewelacyjne!!! Podziwiam:p Quote
KORONA Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Za raz powstawiam nowe fotki, dla wszystkich ciotek, które maluchy widzały i dla tych które nie widziały. Małe dogi troszkę urosły, a Hipogryf w szczególności. Nawet zdjęcie które wstawiła Mrówa juz nie bardzo jest aktualne... Aaaa no i najważniejsze. Baaaardzo dziękuję za dobre słowa. Quote
Agga Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Zdjęcia:multi: :loveu: Już siadam i czekam . A mrówa to oszaleje:lol: Quote
KORONA Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Agga napisał(a):Zdjęcia:multi: :loveu: Już siadam i czekam . A mrówa to oszaleje:lol: Cześć Agula, siadaj wygodnie bo za chwilę będą następne. Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='KORONA']Znudzony Hipogryf :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Jaki słodki gremlin:loveu: Ja chce takie dożki. Jest co kochac:loveu: Quote
Recommended Posts