Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

Posted

nie maruduj mi tu :lol: fotki są na pulpicie przygotowane(o ile ja mam coś takiego jak pulpit bo go nie widze przez nie :lol:)

a po za tym nie mam kiedy

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
hallo ... hallo ??
a gdzie zdjęcia Korony??
czyżby się ktoś zaczął obijac z nowym rokiem ?? :mad: :mad: :mad:

,,Korony"...ale Borealis ( całej i dzieciaków z hodowli takoż :multi: ) bo ja jako rasowa babcia poproszę o fotki rodzinki także... a co...;)

W końcu osobiście myziałam (wszystkie) maluszki ( z ostatniego miotu) to i ciekawa jestem jak koniczki wyrosły...:loveu:

Posted

Ja z reszty fasoleczek-Diduleczek widzialam tylko Hipogryfa (mam nadzieje, ze nic nie pokrecilam :oops: ) niestety tylko na zdjeciach :placz:
chlopak CUD MIOD, boski!! :loveu:

Posted

[quote name='mrowka']Ja z reszty fasoleczek-Diduleczek widzialam tylko Hipogryfa (mam nadzieje, ze nic nie pokrecilam :oops: ) niestety tylko na zdjeciach :placz:
chlopak CUD MIOD, boski!! :loveu:
A ja widzialam na zywo :evil_lol: Faktycznie ten pies to cudoooo :loveu:

Posted

mrowka to ja tylko powiem tyle że nawet z Hipem szłam ;-)) ale Ciukoska wczoraj wystawiająca się na konika była cuuuuudna a Dida oczywiście też z przyjemnością pozowała :lol:

Posted

Wy mnei chcecie wykończyć..... :placz: :placz: zwariowałaam....

Przeprowadzać mi się szybko do Tych!! :mad: :mad: :evil_lol: :lol:

ahh pozujące moje Panny, mhhh już to sobie wyobrażam... :loveu: :loveu:

Posted

mmmmmmmmmm mrowcia chyba mamy podobne gusty :):):) a to wszystko przesto ze mieszkamy w Tychach :) bardzo chcialam doga !!! niestety nie poradzila bym sobie z takim wielkim misiem dlatego mam Safic:) ale dogo to sliczne piski !!! cudownee :):):) zgadzam sie z mrowcia przeprowadzac sie :)

Posted

[quote name='basiulka22tychy']mmmmmmmmmm mrowcia chyba mamy podobne gusty :):):) a to wszystko przesto ze mieszkamy w Tychach :) bardzo chcialam doga !!! niestety nie poradzila bym sobie z takim wielkim misiem dlatego mam Safic:) ale dogo to sliczne piski !!! cudownee :):):) zgadzam sie z mrowcia przeprowadzac sie :)
Noo Monikaa słyszałaś????? :P Przeprowadzać mi się ale to już!!!! :iloveyou: :loveu: :iloveyou:
Basiu ja bardzo chciałam i dalej chce mieć doga, mam nadzieję,że kiedyś będę mogła powiedzieć że jestem właścicielką cudownego konika :loveu: Najlepiej po Didulce :iloveyou: :oops: :oops: :loveu: A Safinka bardzo podobna do
doga :evil_lol: :evil_lol:
Dogi, dogi moja miłość...

Koronaa gdzie zdjęćiaaaa?!! :placz: :placz:

Posted

Za raz powstawiam nowe fotki, dla wszystkich ciotek, które maluchy widzały i dla tych które nie widziały. Małe dogi troszkę urosły, a Hipogryf w szczególności. Nawet zdjęcie które wstawiła Mrówa juz nie bardzo jest aktualne...

Aaaa no i najważniejsze. Baaaardzo dziękuję za dobre słowa.