KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 kamila-dog napisał(a):A ja sie wpisalam :evil_lol: Dziękuję :calus: Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 moon_light napisał(a):Żadnego forbidden nie ma. Na Twojej stronie, do jakiegokolwiek działu bym nie weszła, zawsze jest koronaborealis.ibi.pl HA ! Udało się !:multi::multi::multi: Musiałam wejsc w przegladarce w WIDOK-->ODŚWIERZ tralalalalala lece się wpisywać:lol: Hurraaa :multi: Quote
Kamila Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 KORONA napisał(a):Dziękuję :calus: Cala przyjemnosc po naszej stronie :lol: Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ty Monisiu dorobiłas się Księgi a ja zrobiłam aktualizację u siebie :siara: Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 kamila-dog napisał(a):Cala przyjemnosc po naszej stronie :lol: Taaa jest :diabloti: Quote
KORONA Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 jo-jo napisał(a):Ty Monisiu dorobiłas się Księgi a ja zrobiłam aktualizację u siebie :siara: Widziałam, widziałam :) Podobuje mi sie bardzo ! :multi: Mam ostatnio bzika na punkcie małych dogów :evil_lol: Quote
KORONA Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 moon_light napisał(a):tralalalalala lece się wpisywać:lol: Moonku, dziękuję... Ty wiesz za co... Ogromnie miły wpis... :) Quote
jo-jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 KORONA napisał(a):Widziałam, widziałam :) Podobuje mi sie bardzo ! :multi: Mam ostatnio bzika na punkcie małych dogów :evil_lol: Nawet robiliśmy wczoraj porównanie Jojka i Maurycego mordki mniej więcej w tym samym wieku to podobieństwo nie samowite :loveu: Quote
KORONA Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 jo-jo napisał(a):Nawet robiliśmy wczoraj porównanie Jojka i Maurycego mordki mniej więcej w tym samym wieku to podobieństwo nie samowite :loveu: Nooo, to nie wyprze się tatuś syneczka :) Quote
KORONA Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Dziewczynki kochane ! Potrzebuję przetłumaczyć moje nowości ze strony, na angielski. Czy któraś z Was mogłaby sie tego podjąc ? <prooooszę> Quote
jo-jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Monisiu jak chcesz to ja moge spróbowac ;-)) Obecnie siedze na Grzesia kompku więc mam chwilkę czasu ;-)) Quote
moon_light Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Wywieźli mnie dzisiaj do babci...nie miałam internetu...ale miałam komputer....i z nudów o taki coś zrobiłam:cool3: na ang też chętnie przetłumacze. ...a na niemiecki jeszcze chętniej, bo to moj tak jakby "drugi język":eviltong: Quote
moth Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 jo-jo napisał(a):Nawet robiliśmy wczoraj porównanie Jojka i Maurycego A Maurycy to w końcu jaki kolor? :hmmmm: Quote
jo-jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 moth napisał(a):A Maurycy to w końcu jaki kolor? :hmmmm: Platten :diabloti: Monisiu zyjesz?? Quote
moth Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 jo-jo napisał(a):Platten :diabloti: Najładniejszy platten jaki widziałam, i jak dla mnie najładniejszy z miotu.Ppod względem kolorystycznym ooczywiście. Quote
jo-jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 moth napisał(a):Najładniejszy platten jaki widziałam, i jak dla mnie najładniejszy z miotu.Ppod względem kolorystycznym ooczywiście. Dzieki :oops: GrzegorzS napisał(a):Gdzie są dla mnie zdjecia?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
KORONA Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 jo-jo napisał(a):Monisiu jak chcesz to ja moge spróbowac ;-)) Obecnie siedze na Grzesia kompku więc mam chwilkę czasu ;-)) Nie chciałam Cie męczyć przed wystawą... Ale jeśli mozesz :) Quote
KORONA Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='moon_light']Wywieźli mnie dzisiaj do babci...nie miałam internetu...ale miałam komputer....i z nudów o taki coś zrobiłam:cool3: na ang też chętnie przetłumacze. ...a na niemiecki jeszcze chętniej, bo to moj tak jakby "drugi język":eviltong: O kurcze !! Normalnie mnie zatkało... Śliczne... Ja bardzo prosze o więcej :) Nic nie tłumacz, szlifuj talent graficzny :) :multi: Quote
KORONA Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 jo-jo napisał(a): Monisiu zyjesz?? Żyję Klauduś, choć musze przyznać że ledwo... Quote
KORONA Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 moth napisał(a):Najładniejszy platten jaki widziałam, i jak dla mnie najładniejszy z miotu.Ppod względem kolorystycznym ooczywiście. Dla mnie ten cały miot jest ogromnie udany... :multi: Klauduś, mów mi tu szybciorem skąd tu Grzesia wytrzasnęłaś ? ;) Quote
jo-jo Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 KORONA napisał(a):Klauduś, mów mi tu szybciorem skąd tu Grzesia wytrzasnęłaś ? ;) Hmm powiem szczerze siedział mi nad głową i kazał pisać:evil_lol: Quote
simbik Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='KORONA'] Prześliczna jest dziewczynka :loveu: . Coś czuję, że kiedyś jeszcze wrócę do żółtków. Quote
MAKAron Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ale ja wam zazdroszcze :p Jestem wielka miosniczka tej rasy, ale niestety nie mam warunkow aby trzymac dozysko :(:( I jest mi z tego powodu smutno ;( Quote
Ajronowa Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 moon_light napisał(a): Jeszcze nie wiem gdzie, czy do babci, brata, czy pod most, za to wiem, że bez doga dłużej nie wytrzymam:lol::evil_lol: No nie wiem czy pod mostem bylo by Tobie i psu dobrze:eviltong: Quote
moon_light Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ajronowa napisał(a):No nie wiem czy pod mostem bylo by Tobie i psu dobrze:eviltong: Mi z dogiem to i na księżycu było by dobrze:evil_lol:....no ale dobro psiska najważniejsze:lol:...dlatego chciala bym żeby rodzice zgodzili się jak najwcześniej, kiedy jeszcze mam dużo dużo wolnego czasu. ------------------------------------------------------------- już się stęskniłam za koronowymi fafulcami:roll:, zdjątka ślicznie proooosze ! Quote
Recommended Posts