jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='KORONA'] Moje cudooo to co spało przed chwilą :evil_lol: Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 jo-jo napisał(a):O rany toż to ja:crazyeye: W końcu zaliczasz sie przecież do przyjaciół (patrz tytuł galerii), więc jak mogłoby Cię tu nie być ? :) :calus: Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 KORONA napisał(a):W końcu zaliczasz sie przecież do przyjaciół (patrz tytuł galerii), więc jak mogłoby Cię tu nie być ? :) :calus: Jak miło :oops: Aż siem zarumieniłam.. Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 jo-jo napisał(a):Jak miło :oops: Aż siem zarumieniłam.. To sie nie rumień, tylko zabieraj sie za obrabianie zdjęć szczeniaczkowych, bom ciekawa jak wyglądaja ;) Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 KORONA napisał(a):To sie nie rumień, tylko zabieraj sie za obrabianie zdjęć szczeniaczkowych, bom ciekawa jak wyglądaja ;) A myślisz że chce mi się :evil_lol: Coś mi komp ledwo co chodzi, prawie full dysk :crazyeye: Ale zaraz obrobię i wrzuce najpierw do galerii naszej a potem na stronke Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Monika :multi: A moze się na jakis wspolny spacerek wybierzemy w tygodniu ? :razz: Urlop mam caly tydzień :razz: Pika, a tak apropos, ile Ty masz tego urlopu. Bo on to juz chyba od początku wakacji trwa. Normalnie jakbym nie wiedziała, to bym pomyślała ze nauczycielką jesteś ;) Brrrr, aż mi sie zimno zrobiło jak sobie o tym pomyślałam. Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 jo-jo napisał(a):A myślisz że chce mi się :evil_lol: Coś mi komp ledwo co chodzi, prawie full dysk :crazyeye: Ale zaraz obrobię i wrzuce najpierw do galerii naszej a potem na stronke No widzisz !! A na mój dzisiaj gadałaś i pogrzeb juz chciałaś mu robić. Nie dobra kobieta z Ciebie... Nie dobra... Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 jo-jo napisał(a):Moje cudooo to co spało przed chwilą :evil_lol: Śpiącą sesyjkę też mamy... :) Ja juz chyba oszalałam, cały czas z aparatem chodzę. Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 KORONA napisał(a):No widzisz !! A na mój dzisiaj gadałaś i pogrzeb juz chciałaś mu robić. Nie dobra kobieta z Ciebie... Nie dobra... Kochana, ale ja Twojego nie chciłam chować, przynajmniej jeszcze :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 KORONA napisał(a):Śpiącą sesyjkę też mamy... :) Ja juz chyba oszalałam, cały czas z aparatem chodzę. Prawidłowo :evil_lol: Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='bigos'] :loveu::loveu:Piękne:loveu::loveu::loveu: Za raz mi sie Ciukawka zarumieni. Dziekuję w jej imieniu :) Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 jo-jo napisał(a):Kochana, ale ja Twojego nie chciłam chować, przynajmniej jeszcze :evil_lol: Taaa, jasne ! Ja umiem czytać między wierszami. Ale aż mu sie polepszyło od tego czasu, chyba sie chopak przestraszył, ze na prawdę go pochowam. Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='Agga']Coś skromnie z tymi zdjęciami koronko:lol: Aga, ale powiedz, ze żartujesz... Przecież ja ostatnio na okrągło coś wstawiam. Zlituj się :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='KORONA']Pika, a tak apropos, ile Ty masz tego urlopu. Bo on to juz chyba od początku wakacji trwa. Normalnie jakbym nie wiedziała, to bym pomyślała ze nauczycielką jesteś ;) Brrrr, aż mi sie zimno zrobiło jak sobie o tym pomyślałam. mialam 3 tygodnie a teraz tydzien :evil_lol: i mi jeszcze 14 dni zostaje na ten rok :evil_lol: komus stoja uszki :razz: Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 PIKA napisał(a):mialam 3 tygodnie a teraz tydzien :evil_lol: i mi jeszcze 14 dni zostaje na ten rok :evil_lol: O Matko !!!! Szalejesz Pika, szalejesz... PIKA napisał(a):komus stoja uszki :razz: Poprawna forma "komuś STAŁY uszki" :razz: Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 A ja mam KSIĘGĘ GOŚCI na stronie :multi: A ja mam KSIĘGĘ GOŚCI na stronie :multi: A ja mam KSIĘGĘ GOŚCI na stronie :multi: A ja mam KSIĘGĘ GOŚCI na stronie :multi: A ja mam KSIĘGĘ GOŚCI na stronie :multi: A ja mam KSIĘGĘ GOŚCI na stronie :multi: A ja mam KSIĘGĘ GOŚCI na stronie :multi: Sama nie wiem dlaczego, ale cieszę się jak dziecko. Wpszecie mi sie, wpiszecie ?? :multi: Quote
moon_light Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 KORONA napisał(a): Sama nie wiem dlaczego, ale cieszę się jak dziecko. Wpszecie mi sie, wpiszecie ?? :multi: Nie chcę Cię martwić....ale ksiega gości nie działa:roll:. Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 moon_light napisał(a):Nie chcę Cię martwić....ale ksiega gości nie działa:roll:. Nie działa ?? :bigcry: Ale przecież Klaudia sie wpisała... A moze trzeba trochę poczekać, aż sie otworzy ? Co jest nie tak... ? Quote
moon_light Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='KORONA']Nie działa ?? :bigcry: Ale przecież Klaudia sie wpisała... A moze trzeba trochę poczekać, aż sie otworzy ? Co jest nie tak... ? W ogole się nie wyświetla.:( jak wchodze w księge gości to wciąż jest to co bylo ostatnio...czyli---> http://img150.imageshack.us/img150/5608/ssdd8.jpg Quote
KORONA Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='moon_light']W ogole się nie wyświetla.:( jak wchodze w księge gości to wciąż jest to co bylo ostatnio...czyli---> http://img150.imageshack.us/img150/5608/ssdd8.jpg O rety.... Czy w tym linku, jest jakiś "forbiden" ? Czy może coś źle zlinkowało.. Moze być tak, że zobaczysz to dopiero jutro... W ustawieniach komputera jest takie coś jak odświeżanie, czy coś w tym stylu. I nie zawsze pokazuje od razu najnowsze wersje... Mam nadzieje, ze to to. I że jutro będzie juz wszystko ok. Daj mi znac Moonku. Quote
moon_light Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 KORONA napisał(a):O rety.... Czy w tym linku, jest jakiś "forbiden" ? Czy może coś źle zlinkowało.. Moze być tak, że zobaczysz to dopiero jutro... W ustawieniach komputera jest takie coś jak odświeżanie, czy coś w tym stylu. I nie zawsze pokazuje od razu najnowsze wersje... Mam nadzieje, ze to to. I że jutro będzie juz wszystko ok. Daj mi znac Moonku. Żadnego forbidden nie ma. Na Twojej stronie, do jakiegokolwiek działu bym nie weszła, zawsze jest koronaborealis.ibi.pl HA ! Udało się !:multi::multi::multi: Musiałam wejsc w przegladarce w WIDOK-->ODŚWIERZ tralalalalala lece się wpisywać:lol: Quote
Recommended Posts