KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Każdy szanujący się dog wyciera się po kąpieli !! Quote
KORONA Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Jedyne zarejestrowane Didowe wejście do wody :) Quote
moth Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 KORONA napisał(a):Mothku, jeśli chcesz wyślę Ci orginał. Bo tu jakość jest fatalna... Jakość jest dobra. Obrazek jest mały, ale ja właśnie takie lubię - na środku ekranu, na tle innego koloru. Nawet nie wiesz jak pięknie ta zieleń się komponuje z kolorem zachmurzonego nieba. :lol: Quote
jo-jo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='KORONA'] Ktoś się tu chybs przerócił :evil_lol: Quote
anetta Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Obejrzalam mnostwo zdjec ze wsi, dziewczyny swietnie sie bawily :loveu: Krowy wcale takie duze przy nich nie sa :lol: Sliczne zdjecia, wspaniala wies :loveu::loveu::loveu: No i co ja czytam, Didu na krycie pojechala, no no 8-) Fajne dwa cielaczki buszujace w zbozu :loveu: Trzymam kciuki za udane romansidlo :thumbs: Quote
r_2005 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 WOW! Ile słodkiego towaru do całowania:loveu: KORONA, gdzie znalazłaś taką fajną wodę dla piesków i to bez tłumu wstrętnych ludzi?:lol: Quote
Ajronowa Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Fajne Fajne fajne te fotki :))) W tych zborzowych to sie chyba zakochalam:loveu: Quote
KORONA Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 jo-jo napisał(a):Ktoś się tu chybs przerócił :evil_lol: A wcale, że nie. Ktoś tu tylko brykał jak szalony ! :) anetta napisał(a): Sliczne zdjecia, wspaniala wies :loveu::loveu::loveu: No i co ja czytam, Didu na krycie pojechala, no no 8-) Fajne dwa cielaczki buszujace w zbozu :loveu: Trzymam kciuki za udane romansidlo :thumbs: Pojechała, pojechała ! :) Choć nie tam gdzie sobie wymarzyłam. Moja mama miała zabrać Ciukę na działkę, żebym ja mogła zabrać Didu na krycie i w drodze miały wypadek samochodowy :( Całe szczęście nic im sie nie stało, choć mówiąc szczerze to chyba jakiś cud był, bo samochód poszedł do kasacji... Więc kryłam Didu w Polsce, bo do Włoch nie dałabym rady dojechać... Mama jeszcze kilka dni spędziła w szpitalu. Napędziła mi wielkiego stracha... No, ale piesek fajny. r_2005 napisał(a):KORONA, gdzie znalazłaś taką fajną wodę dla piesków i to bez tłumu wstrętnych ludzi?:lol: Roczku Kochany !! Jesteś !! W końcu !! Gdzie Ty się podziewałaś ?? Woda była rewelacyjna ! Blisko Leszna to było, tam gdzie kryliśmy :) Ajronowa napisał(a):Fajne Fajne fajne te fotki :))) W tych zborzowych to sie chyba zakochalam:loveu: Dzięki Oluś !! Quote
anetta Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 O rany, cale szczescie nic im nie jest :shocked!: Quote
r_2005 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='KORONA']Moja mama miała zabrać Ciukę na działkę, żebym ja mogła zabrać Didu na krycie i w drodze miały wypadek samochodowy :( Całe szczęście nic im sie nie stało, choć mówiąc szczerze to chyba jakiś cud był, bo samochód poszedł do kasacji... Więc kryłam Didu w Polsce, bo do Włoch nie dałabym rady dojechać... Mama jeszcze kilka dni spędziła w szpitalu. Napędziła mi wielkiego stracha... Kurcze jaki pech:roll: Znaczy szczęście, że ludziom i zwierzynie nic się nie stało, to oczywiste, ale niefart z kryciem... A Didu i tak jest super, więc jeśli obecny małżonek nie jest do diabła podobny, to maluszki będą cudne:loveu: Roczku Kochany !! Jesteś !! W końcu !! Gdzie Ty się podziewałaś ?? Nic się nie bój, czuwam nad dogami:lol: Rzadko bo rzadko, ale pilotuję;) No i kciuki wciąż trzymam za uszyska! Quote
bigos Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Bardzo mi przykro z powodu wypadku. Niech mama szybko wraca do zdrowia:loveu: Quote
moon_light Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Jaka miła niespodzianka...Tyyyle zdjęć dziewczynek:loveu:! Jak zwykle jestem pod wrażeniem urody Didu:loveu:, i wciąż nie mogę się napatrzeć w Ciukowe oczy:loveu:. więcej, wiecej, więcej zdjec !! (chociaz mi i tak zawsze bedzie malo:eviltong:). Quote
KORONA Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Cześć Moonku !!! Miło Cię widzieć (W końcu ;) ) Muszę się pochwalić, ze sama samiusieńka zrobiłam aktualizację na stronie. Normalnie pękam z dumy, bo to flash. Zdjęć nie umiem wstawić, ale teksty dorobiłam :) Quote
KORONA Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 r_2005 napisał(a): Nic się nie bój, czuwam nad dogami:lol: Rzadko bo rzadko, ale pilotuję;) No i kciuki wciąż trzymam za uszyska! Roczku, ja sobie wymyśliłam, ze Ty tak mocno te kciuki zaciskasz i dlatego tak mało piszesz ;) 31 lipca idę na USG z Didulcem, rety... Ale mam stresa normalnie. Quote
moon_light Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 KORONA napisał(a):Cześć Moonku !!! Miło Cię widzieć (W końcu ;) ) Muszę się pochwalić, ze sama samiusieńka zrobiłam aktualizację na stronie. Normalnie pękam z dumy, bo to flash. Zdjęć nie umiem wstawić, ale teksty dorobiłam :) Wkacje mam- to mnie wywożą caly czas (a tylko w hotelu na mazurach internet mialam:shake:). Adres strony znam na pamiec:cool3:. Dorobiłaś teksty.....iiiii.....wiadomo kto jest tatusiem !! Terresowy chłopak- czyli gwarancja pięknych maleństw:loveu:. ps. Hipowi to juz się nie mieszczą osiągnięcia na jednej stronie:cool3:-trzeba przewijać w dół......ojjj musisz byc wyjątkowo dumną 'babcią':lol:. ps. a ja mialam piękny sen 2 dni temu....snilo mi sie ze rodzice zgodzili się na doga. Wszystko bylo tak realistyczne, ze jak się obudziłam to początkowo nie wiedzialam do konca czy to sen czy jawa:cool3:. ps2. Mam trochę zdjęć Hipogryfa i Fiśki z warszawskiej, jakbyś chciała to przeslij adres mailowy na prv. Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Czesć Monika :multi: Ja już w domu :razz: jakie fajne dogi :evil_lol: jeden chyba plaszczowy a ten drugi czarny :evil_lol: Quote
r_2005 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='KORONA']Roczku, ja sobie wymyśliłam, ze Ty tak mocno te kciuki zaciskasz i dlatego tak mało piszesz ;) A pewnie, że trzymam, Halucypek piękny jest to i warto:p 31 lipca idę na USG z Didulcem, rety... Ale mam stresa normalnie. Za Didulca też mam trzymać kciuki? Quote
blacky Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 KORONA napisał(a):Roczku, ja sobie wymyśliłam, ze Ty tak mocno te kciuki zaciskasz i dlatego tak mało piszesz ;) 31 lipca idę na USG z Didulcem, rety... Ale mam stresa normalnie. Trzymamy kciuki :) Quote
KORONA Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Dziewczyny, małych dogów na razie nie będzie. Didu chyba woli wakacje... Trudno, jej wybór. Przy następnej cieczce powinnam kryć juz Ciukoską i sama nie wiem co zrobić. No bo przecież powinnam spróbować jeszcze z Didu, ale 2 mioty na raz to chyba lekka przesada, hihi. Troszkę sie jeszcze działkowaliśmy, a Ciuka oszalała na punkcie jednego badylka i wcale nie miała chęci sie nim rozstać. Quote
KORONA Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 blacky napisał(a):Trzymamy kciuki :) Paulinko, juz wszystko jasne. Dzieciaczków na razie nie będzie :( Quote
KORONA Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 PIKA napisał(a):jakie fajne dogi :evil_lol: jeden chyba plaszczowy a ten drugi czarny :evil_lol: Tylko usyska dziwnie stoją... Chyba cięte były tego samego dnia co Ciukoskiej ;) Jak Ci tam było, Pika, na tym wyjeździe ? Opowiadaj. Moonku, prześlij mi zdjątka na monika@koronaborealis.ibi.pl Quote
blacky Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 KORONA napisał(a):Paulinko, juz wszystko jasne. Dzieciaczków na razie nie będzie :( Przykro mi, nie wiedziałam :-( Quote
KORONA Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 blacky napisał(a):Przykro mi, nie wiedziałam :-( Ja dowiedziałam sie w poniedziałek i zatkało mnie do środy... Teraz już się z tym pogodziłam. Quote
Recommended Posts