Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

KORONA napisał(a):
Mothku, jeśli chcesz wyślę Ci orginał. Bo tu jakość jest fatalna...

Jakość jest dobra. Obrazek jest mały, ale ja właśnie takie lubię - na środku ekranu, na tle innego koloru. Nawet nie wiesz jak pięknie ta zieleń się komponuje z kolorem zachmurzonego nieba. :lol:

Posted

Obejrzalam mnostwo zdjec ze wsi, dziewczyny swietnie sie bawily :loveu:
Krowy wcale takie duze przy nich nie sa :lol:

Sliczne zdjecia, wspaniala wies :loveu::loveu::loveu:
No i co ja czytam, Didu na krycie pojechala, no no 8-) Fajne dwa cielaczki buszujace w zbozu :loveu: Trzymam kciuki za udane romansidlo :thumbs:

Posted

jo-jo napisał(a):
Ktoś się tu chybs przerócił :evil_lol:

A wcale, że nie. Ktoś tu tylko brykał jak szalony ! :)

anetta napisał(a):

Sliczne zdjecia, wspaniala wies :loveu::loveu::loveu:
No i co ja czytam, Didu na krycie pojechala, no no 8-) Fajne dwa cielaczki buszujace w zbozu :loveu: Trzymam kciuki za udane romansidlo :thumbs:

Pojechała, pojechała ! :) Choć nie tam gdzie sobie wymarzyłam.

Moja mama miała zabrać Ciukę na działkę, żebym ja mogła zabrać Didu na krycie i w drodze miały wypadek samochodowy :( Całe szczęście nic im sie nie stało, choć mówiąc szczerze to chyba jakiś cud był, bo samochód poszedł do kasacji...
Więc kryłam Didu w Polsce, bo do Włoch nie dałabym rady dojechać... Mama jeszcze kilka dni spędziła w szpitalu. Napędziła mi wielkiego stracha...

No, ale piesek fajny.

r_2005 napisał(a):
KORONA, gdzie znalazłaś taką fajną wodę dla piesków i to bez tłumu wstrętnych ludzi?:lol:

Roczku Kochany !! Jesteś !! W końcu !! Gdzie Ty się podziewałaś ??
Woda była rewelacyjna ! Blisko Leszna to było, tam gdzie kryliśmy :)

Ajronowa napisał(a):
Fajne Fajne fajne te fotki :)))

W tych zborzowych to sie chyba zakochalam:loveu:

Dzięki Oluś !!

Posted

[quote name='KORONA']Moja mama miała zabrać Ciukę na działkę, żebym ja mogła zabrać Didu na krycie i w drodze miały wypadek samochodowy :( Całe szczęście nic im sie nie stało, choć mówiąc szczerze to chyba jakiś cud był, bo samochód poszedł do kasacji...
Więc kryłam Didu w Polsce, bo do Włoch nie dałabym rady dojechać... Mama jeszcze kilka dni spędziła w szpitalu. Napędziła mi wielkiego stracha... Kurcze jaki pech:roll: Znaczy szczęście, że ludziom i zwierzynie nic się nie stało, to oczywiste, ale niefart z kryciem...
A Didu i tak jest super, więc jeśli obecny małżonek nie jest do diabła podobny, to maluszki będą cudne:loveu:

Roczku Kochany !! Jesteś !! W końcu !! Gdzie Ty się podziewałaś ??
Nic się nie bój, czuwam nad dogami:lol: Rzadko bo rzadko, ale pilotuję;) No i kciuki wciąż trzymam za uszyska!

Posted

Jaka miła niespodzianka...Tyyyle zdjęć dziewczynek:loveu:!

Jak zwykle jestem pod wrażeniem urody Didu:loveu:, i wciąż nie mogę się napatrzeć w Ciukowe oczy:loveu:.

więcej, wiecej, więcej zdjec !! (chociaz mi i tak zawsze bedzie malo:eviltong:).

Posted

Cześć Moonku !!! Miło Cię widzieć (W końcu ;) )

Muszę się pochwalić, ze sama samiusieńka zrobiłam aktualizację na stronie. Normalnie pękam z dumy, bo to flash. Zdjęć nie umiem wstawić, ale teksty dorobiłam :)

Posted

r_2005 napisał(a):

Nic się nie bój, czuwam nad dogami:lol: Rzadko bo rzadko, ale pilotuję;) No i kciuki wciąż trzymam za uszyska!

Roczku, ja sobie wymyśliłam, ze Ty tak mocno te kciuki zaciskasz i dlatego tak mało piszesz ;)

31 lipca idę na USG z Didulcem, rety... Ale mam stresa normalnie.

Posted

KORONA napisał(a):
Cześć Moonku !!! Miło Cię widzieć (W końcu ;) )

Muszę się pochwalić, ze sama samiusieńka zrobiłam aktualizację na stronie. Normalnie pękam z dumy, bo to flash. Zdjęć nie umiem wstawić, ale teksty dorobiłam :)

Wkacje mam- to mnie wywożą caly czas (a tylko w hotelu na mazurach internet mialam:shake:).

Adres strony znam na pamiec:cool3:. Dorobiłaś teksty.....iiiii.....wiadomo kto jest tatusiem !!
Terresowy chłopak- czyli gwarancja pięknych maleństw:loveu:.

ps. Hipowi to juz się nie mieszczą osiągnięcia na jednej stronie:cool3:-trzeba przewijać w dół......ojjj musisz byc wyjątkowo dumną 'babcią':lol:.

ps. a ja mialam piękny sen 2 dni temu....snilo mi sie ze rodzice zgodzili się na doga. Wszystko bylo tak realistyczne, ze jak się obudziłam to początkowo nie wiedzialam do konca czy to sen czy jawa:cool3:.

ps2. Mam trochę zdjęć Hipogryfa i Fiśki z warszawskiej, jakbyś chciała to przeslij adres mailowy na prv.

Posted

[quote name='KORONA']Roczku, ja sobie wymyśliłam, ze Ty tak mocno te kciuki zaciskasz i dlatego tak mało piszesz ;) A pewnie, że trzymam, Halucypek piękny jest to i warto:p

Za Didulca też mam trzymać kciuki?

Posted

KORONA napisał(a):
Roczku, ja sobie wymyśliłam, ze Ty tak mocno te kciuki zaciskasz i dlatego tak mało piszesz ;)

Trzymamy kciuki :)

Posted

Dziewczyny, małych dogów na razie nie będzie. Didu chyba woli wakacje... Trudno, jej wybór.
Przy następnej cieczce powinnam kryć juz Ciukoską i sama nie wiem co zrobić. No bo przecież powinnam spróbować jeszcze z Didu, ale 2 mioty na raz to chyba lekka przesada, hihi.

Troszkę sie jeszcze działkowaliśmy, a Ciuka oszalała na punkcie jednego badylka i wcale nie miała chęci sie nim rozstać.

Posted

PIKA napisał(a):
jakie fajne dogi :evil_lol: jeden chyba plaszczowy a ten drugi czarny :evil_lol:

Tylko usyska dziwnie stoją... Chyba cięte były tego samego dnia co Ciukoskiej ;)

Jak Ci tam było, Pika, na tym wyjeździe ? Opowiadaj.

Moonku, prześlij mi zdjątka na monika@koronaborealis.ibi.pl

Posted

blacky napisał(a):
Przykro mi, nie wiedziałam :-(

Ja dowiedziałam sie w poniedziałek i zatkało mnie do środy... Teraz już się z tym pogodziłam.