haska_12 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Śliczne dożki ) Jednak ja wole haszczaki :loveu: Moja koleżanka ma dożynke a jej galeryjka to : http://kynologia.com.pl/viewtopic.php?t=1167 Pzdr Quote
KORONA Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 asher napisał(a): Korona, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko zaśmiecaniu twojej galerii prawniczym bełkotem ;) A pewnie, że nie mam... Sama muszę to wydrukować, tylko wcześniej muszę do jakiejś drukarki się podczepić. Quote
ASICA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 oprócz drukarki ,posiadam lekko nadgryzioną książke(to nie nadgryzłam!!)do oddania. kurz się na niej zbiera:cool3: Quote
KORONA Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Hahaha, to mała Flamenco uczyła się czytać ;) Teraz to juz mam podwójny pretekst, zeby się z Tobą spotkać :) Quote
ASICA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 zapraszam serdecznie,daleko przecież nie masz.:evil_lol: bedzie tak z 15 minut na piechote i to z górki:cool3: Quote
moon_light Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Taki modelki w domu masz a fotek tak malo :eviltong: Quote
jo-jo Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Monisiu ale tu "prawnie" się u Ciebie zrobiło :evil_lol: Ja przyszłam sie zameldować że żyje :diabloti: i zamawiam więcej fotek 8) Quote
KORONA Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='jo-jo']Monisiu ale tu "prawnie" się u Ciebie zrobiło :evil_lol: Ja przyszłam sie zameldować że żyje :diabloti: i zamawiam więcej fotek 8) Eee tam, "prawnie". Yntygentnie po prostu ;) Asica, moze poczekamy na jakąś lepsiejszą pogodę, co ? Lenia mam tak szczerze mówiąc ;) Wyluzowana Ciuka Luka A moze wcale nie taka wyluzowana skoro zjada własną rękę. Zjada tez własną matkę ;) czasem tez spacerujemy ;) bez komentarza... Dopowiedzcie sobie sami, co o Was Ciuka myśli ;) latająca Ciuka Bez uszu tez można sie powystawiać. Co w trawie piszczy ? Quote
AlKil Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 A na co jej stojące uszy, jak reszta taka piękna...:loveu::loveu::loveu: Quote
moon_light Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Wchodzę na DGM , a tu taka mila niespodzianka:cool3:. chyba nigdy nie przestane sie nimi zachwycac:loveu: Ciuka ma niesamowity kolor, miala taki ciemniejszy od urodzenia, czy pozniej sie 'wybarwiła' ? Quote
ASICA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Korona niestety ze spacerku nici-bez względu na pogode:oops: ja tez mam lenia-będzie juz tak z kilkadziesiąt lat. zapraszam po odbiór ksiązki -niestety bez psów. Quote
jo-jo Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='KORONA'] Czy to moja Ciukoska?:razz: :loveu: Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Korona ja rozumiem, ze ostatnio wsadzilas za duże foty :shake: ale z tymi teraz to przesadzilas w drugą strone :evil_lol: ale dziewczynki i tak sliczne,........ jak zwykle :loveu: Quote
anushka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 to jak to jest z tym kagańcem i smyczą?? bo ja nie kumam aaa :placz: :placz: :placz: czy wystarczy jak pies jest na smyczy?? prosze mi to jasno i klarownie napisac..ja czytałam to co Asher wkleiła i :shake: :-( i dlaczego pies nie moze mieć kagańca szmacianego tylko metalowy ??? moja koleżanka szła z dogiem na smyczy i dostała reprymende od policji,że pies ma być również w kagańcu-więc mu założyła szmaciany a facet na to: nie proszę pani to ma być metalowy inaczej kara :shake: a wogóle to potem powiedział,że jest bezmyślna bo psa ma na smyczy a dziecka za rękę nie trzyma :diabloti: :diabloti: aaaaaa...:p Dożynki słodkie tylko ja nic nie widzę,za małe fotki :-( Quote
anetta Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Aaaaa piekne suczydelka :loveu: I rzeczywiscie troszke male foty :eviltong: Quote
PIKA Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ania-k napisał(a):to jak to jest z tym kagańcem i smyczą?? bo ja nie kumam aaa :placz: :placz: :placz: czy wystarczy jak pies jest na smyczy?? prosze mi to jasno i klarownie napisac..ja czytałam to co Asher wkleiła i :shake: :-( i dlaczego pies nie moze mieć kagańca szmacianego tylko metalowy ??? moja koleżanka szła z dogiem na smyczy i dostała reprymende od policji,że pies ma być również w kagańcu-więc mu założyła szmaciany a facet na to: nie proszę pani to ma być metalowy inaczej kara :shake: a wogóle to potem powiedział,że jest bezmyślna bo psa ma na smyczy a dziecka za rękę nie trzyma :diabloti: :diabloti: aaaaaa...:p Dożynki słodkie tylko ja nic nie widzę,za małe fotki :-( jak jesteś z Warszawy to obowiązuje Cie to co wkleila ashe, czyli pies w kagańcu ALBO na smyczy. Jeżeli jestes z innego miasta to obowiązuje Cię prawo miejscowe A koleżanka dala się wrobic,:razz: bo z jakiegokolwiek by miasta nie była, nigdzie nie ma "instrukcji" z czego ma być kaganiec :razz: Mam nadzieję, ze nie placila mandatu :roll: Ja bym chetnie podyskutowala z tym policjantem "od metalowego kaganca" :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 PIKA napisał(a): Ja bym chetnie podyskutowala z tym policjantem "od metalowego kaganca" :evil_lol: a ja bym bardzo chętnie posłuchała jak dyskutujesz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anushka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='AlKil']a ja bym bardzo chętnie posłuchała jak dyskutujesz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja się przyłącze do AlKil..;) ja nie mogę z nimi gadać bo mnie nosi...za dużo mogłabym powiedzieć,więc wolę nie gadać,koleżanka nie płaciła tylko sie tłumaczyła,muszę aż sobi poszukać tego co obowiązuje u mnie :lol: wydrukuje jej to i zalaminuje :mad: :mad: na zaś żeby miała :multi: gdzie mam tego szukać :p ????;) Quote
mrowka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :loveu: boziu kochany moje konikiii boskie!! :loveu: buziaaki ogromne w przepiekne pycholeczki Didulkowe i Ciukowe :oops: :loveu: Quote
KORONA Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='mrowka'] :loveu: boziu kochany moje konikiii boskie!! :loveu: buziaaki ogromne w przepiekne pycholeczki Didulkowe i Ciukowe :oops: :loveu: Mrówka, a gdzie Ty byłaś jak Cię nie było ?!?!? No dobra, czas na fotki. Mam ich trochę ;) Halo, halo, jest tu ktoooo ?? Quote
KORONA Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 http://images1.fotosik.pl/94/e2b6d13ef108ccb5.jpg Quote
KORONA Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 A to już moje słonko... www.fotosik.pl]http://images3.fotosik.pl/93/17d527ddb89b4b5f.jpg A to Dida Bzida www.fotosik.pl]http://images3.fotosik.pl/93/55039c94a8c64b36.jpg Cztery dogi na spacerze... Trzy dziewczyny Koronkowe i amant JoJo ;) www.fotosik.pl]http://images4.fotosik.pl/57/5267c1a49cdc17f7.jpg To z serii goopich min - Halucynacja i Fistacja... Młoda to siostrzenica Fistacji... Rozumu mają mniej więcej tyle samo ;) www.fotosik.pl]http://images4.fotosik.pl/57/3af9da60add6e00e.jpg Quote
anovi Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='KORONA'] http://images1.fotosik.pl/94/e2b6d13ef108ccb5.jpg Cały czas zachodzę w głowe - JAK WY TO ROBICIE ?? :crazyeye: Za Chiny ludowe nie wyobrażam sobie moich kuników na łodce, kajaku czy czymkolwiek innym bujającym się na wodzie... Ale jak dla mnie psiska w łódce super :loveu: Quote
Recommended Posts