Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):

Korona, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko zaśmiecaniu twojej galerii prawniczym bełkotem ;)

A pewnie, że nie mam... Sama muszę to wydrukować, tylko wcześniej muszę do jakiejś drukarki się podczepić.

Posted

[quote name='jo-jo']Monisiu ale tu "prawnie" się u Ciebie zrobiło :evil_lol:

Ja przyszłam sie zameldować że żyje :diabloti: i zamawiam więcej fotek 8)

Eee tam, "prawnie". Yntygentnie po prostu ;)

Asica, moze poczekamy na jakąś lepsiejszą pogodę, co ? Lenia mam tak szczerze mówiąc ;)

Wyluzowana Ciuka Luka

A moze wcale nie taka wyluzowana skoro zjada własną rękę.

Zjada tez własną matkę ;)

czasem tez spacerujemy ;)

bez komentarza... Dopowiedzcie sobie sami, co o Was Ciuka myśli ;)

latająca Ciuka

Bez uszu tez można sie powystawiać.

Co w trawie piszczy ?

Posted

Wchodzę na DGM , a tu taka mila niespodzianka:cool3:.

chyba nigdy nie przestane sie nimi zachwycac:loveu:

Ciuka ma niesamowity kolor, miala taki ciemniejszy od urodzenia, czy pozniej sie 'wybarwiła' ?

Posted

Korona niestety ze spacerku nici-bez względu na pogode:oops:
ja tez mam lenia-będzie juz tak z kilkadziesiąt lat.
zapraszam po odbiór ksiązki -niestety bez psów.

Posted

Korona ja rozumiem, ze ostatnio wsadzilas za duże foty :shake:

ale z tymi teraz to przesadzilas w drugą strone :evil_lol:

ale dziewczynki i tak sliczne,........ jak zwykle :loveu:

Posted

to jak to jest z tym kagańcem i smyczą?? bo ja nie kumam aaa :placz: :placz: :placz: czy wystarczy jak pies jest na smyczy?? prosze mi to jasno i klarownie napisac..ja czytałam to co Asher wkleiła i :shake: :-( i dlaczego pies nie moze mieć kagańca szmacianego tylko metalowy ??? moja koleżanka szła z dogiem na smyczy i dostała reprymende od policji,że pies ma być również w kagańcu-więc mu założyła szmaciany a facet na to: nie proszę pani to ma być metalowy inaczej kara :shake: a wogóle to potem powiedział,że jest bezmyślna bo psa ma na smyczy a dziecka za rękę nie trzyma :diabloti: :diabloti: aaaaaa...:p
Dożynki słodkie tylko ja nic nie widzę,za małe fotki :-(

Posted

Ania-k napisał(a):
to jak to jest z tym kagańcem i smyczą?? bo ja nie kumam aaa :placz: :placz: :placz: czy wystarczy jak pies jest na smyczy?? prosze mi to jasno i klarownie napisac..ja czytałam to co Asher wkleiła i :shake: :-( i dlaczego pies nie moze mieć kagańca szmacianego tylko metalowy ??? moja koleżanka szła z dogiem na smyczy i dostała reprymende od policji,że pies ma być również w kagańcu-więc mu założyła szmaciany a facet na to: nie proszę pani to ma być metalowy inaczej kara :shake: a wogóle to potem powiedział,że jest bezmyślna bo psa ma na smyczy a dziecka za rękę nie trzyma :diabloti: :diabloti: aaaaaa...:p
Dożynki słodkie tylko ja nic nie widzę,za małe fotki :-(

jak jesteś z Warszawy to obowiązuje Cie to co wkleila ashe, czyli pies w kagańcu ALBO na smyczy. Jeżeli jestes z innego miasta to obowiązuje Cię prawo miejscowe

A koleżanka dala się wrobic,:razz: bo z jakiegokolwiek by miasta nie była, nigdzie nie ma "instrukcji" z czego ma być kaganiec :razz:
Mam nadzieję, ze nie placila mandatu :roll:

Ja bym chetnie podyskutowala z tym policjantem "od metalowego kaganca" :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):

Ja bym chetnie podyskutowala z tym policjantem "od metalowego kaganca" :evil_lol:

a ja bym bardzo chętnie posłuchała jak dyskutujesz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']a ja bym bardzo chętnie posłuchała jak dyskutujesz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja się przyłącze do AlKil..;) ja nie mogę z nimi gadać bo mnie nosi...za dużo mogłabym powiedzieć,więc wolę nie gadać,koleżanka nie płaciła tylko sie tłumaczyła,muszę aż sobi poszukać tego co obowiązuje u mnie :lol: wydrukuje jej to i zalaminuje :mad: :mad: na zaś żeby miała :multi:
gdzie mam tego szukać :p ????;)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='mrowka']
:loveu: boziu kochany moje konikiii boskie!! :loveu:
buziaaki ogromne w przepiekne pycholeczki Didulkowe i Ciukowe :oops: :loveu:

Mrówka, a gdzie Ty byłaś jak Cię nie było ?!?!?

No dobra, czas na fotki. Mam ich trochę ;)

Halo, halo, jest tu ktoooo ??

Posted

A to już moje słonko...

www.fotosik.pl]http://images3.fotosik.pl/93/17d527ddb89b4b5f.jpg

A to Dida Bzida
www.fotosik.pl]http://images3.fotosik.pl/93/55039c94a8c64b36.jpg

Cztery dogi na spacerze... Trzy dziewczyny Koronkowe i amant JoJo ;)

www.fotosik.pl]http://images4.fotosik.pl/57/5267c1a49cdc17f7.jpg

To z serii goopich min - Halucynacja i Fistacja... Młoda to siostrzenica Fistacji... Rozumu mają mniej więcej tyle samo ;)

www.fotosik.pl]http://images4.fotosik.pl/57/3af9da60add6e00e.jpg