PIKA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Dzięki Pika, nazwałaś rzecz po imieniu. . Ty wiesz, że u mnie "co w sercu to na języku" :evil_lol: r_2005 napisał(a): Ale mnie nie zabijcie, bo się nie znam, a nie da się poprawić?:oops: a niby jak? :roll: jo-jo napisał(a): KORONA napisał(a): A wet luuubi kobiety... Nawet mu sie dziecko jakis czas temu urodziło. A pan taki starszawy :smile: żartujesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a co? :crazyeye: ze starszawy to juz nie moze? :razz: Chaplin mial dziecko w wieku 70 lat :evil_lol: Quote
r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 PIKA napisał(a):a niby jak? :roll: No ten... skrócić, tak jak ma Flamenco...:roll: Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 PIKA napisał(a): a co? :crazyeye: ze starszawy to juz nie moze? :razz: Chaplin mial dziecko w wieku 70 lat :evil_lol: nie no tak mnie to zaskoczyło :evil_lol: :evil_lol: Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 PIKA napisał(a):Ty wiesz, że u mnie "co w sercu to na języku" :evil_lol: I tak ma być !! A ja sie zastanawiam jak ta ...... , że może komuś przykrość zrobie i w ogóle. PIKA napisał(a):a niby jak? :roll: Nie da się... Jakby jeszcze inaczej nosiła te uszy, to możnaby pokombinować. PIKA napisał(a):a co? :crazyeye: ]ze starszawy to juz nie moze? :razz: Chaplin mial dziecko w wieku 70 lat :evil_lol: Bawił się w doktora to teraz ma !! :lol: Ale Ci weci to tak jakoś mają, bo mojemu tez sie Anna Maria niejaka urodziła. A gościu pod 60 podchodzi :) Radzą sobie panowie, radzą... Quote
r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 jo-jo napisał(a):nie no tak mnie to zaskoczyło :evil_lol: :evil_lol: Chaplin Cię zaskoczył?:cool3: Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 r_2005 napisał(a):Chaplin Cię zaskoczył?:cool3: Chaplin nie zaskoczył ! Tylko jakaś kobitka z Chaplinem zaskoczyła :lol: Klaudia, dlaczego Ty jesteś jeszcze w domu, a nie u mnie ? Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 r_2005 napisał(a):No ten... skrócić, tak jak ma Flamenco...:roll: Nie da rady, za wąskie Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 r_2005 napisał(a):Chaplin Cię zaskoczył?:cool3: nie tylko ten wet :evil_lol: Klaudia, dlaczego Ty jesteś jeszcze w domu, a nie u mnie ? Twój kierowca własnie pojechał :evil_lol: jak przyjedziecie to dryngnij telefonem na góre to wyjde z Jojkiem przewietrzymy na kwilke bo i tak później trza będzie iść ;-)) i jakby co do Wypożyczalni po jakiegoś filma jak będziesz chciała :-P Quote
anetta Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Fot anad tym basem jest po prostu boska :klacz: Doopa blada z tymi uszami :((( Ale dla nas i tak bedzie najwspanialsza suczka :loveu: No ten... skrócić, tak jak ma Flamenco... :icon_roc: czy ja dobrze rozumiem...?Masz na mysli jeszcze raz obcinanie powtorzyc?:eek2: Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 anetta napisał(a):Fot anad tym basem jest po prostu boska :klacz: Doopa blada z tymi uszami :((( Ale dla nas i tak bedzie najwspanialsza suczka :loveu: Dzięki !! anetta napisał(a)::icon_roc: czy ja dobrze rozumiem...?Masz na mysli jeszcze raz obcinanie powtorzyc?:eek2: Oj cichaj baboooo Quote
r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Nie da rady, za wąskie No to ja już nie wiem... Trzymam kciuki, żeby stanęły:cool1: Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 r_2005 napisał(a):No to ja już nie wiem... Trzymam kciuki, żeby stanęły:cool1: jak najmocniej i dorzuć jeszcze za jojka (później powiem co) i za moje egzaminy tak razem w jednym worku wszystko :lol: Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 r_2005 napisał(a):No to ja już nie wiem... Trzymam kciuki, żeby stanęły:cool1: Oby mocno !! :) Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Monisiu transport jedzie...a i Grzesiu dzisiaj będzie :evil_lol: Quote
r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Oby mocno !! :) Czyli nadzieja jest! One staną, zobaczysz! Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 r_2005 napisał(a):Czyli nadzieja jest! One staną, zobaczysz! Muszą !!! Tak piękna sunia i to ucho ! Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 A teraz coś dla poprawienia "uchowego" humorku :-)) Zdjęcia robione dzisiaj wieczorkiem..Tak wygląda Ciuka :loveu: Quote
moon_light Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 I niech ktoś mi teraz powie, że te uszy nie stoja:mad: :lol: ps.a jakies fotki mojej Diduleńki się znajda??:loveu: Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 moon_light napisał(a):I niech ktoś mi teraz powie, że te uszy nie stoja:mad: :lol: ps.a jakies fotki mojej Diduleńki się znajda??:loveu: ni dzisiaj tylko sesja dzieci :loveu: Quote
moon_light Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 jo-jo napisał(a):ni dzisiaj tylko sesja dzieci :loveu: rozumiem że modelka Did znużona sławą, nie zezwolila na sesje? a to szkoda:shake:...no nic...ciuka tez urocza:loveu:-komu nie pokaze fotki basenowej, to slysze "wooow":cool3: Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 moon_light napisał(a):rozumiem że modelka Did znużona sławą, nie zezwolila na sesje? a to szkoda:shake:...no nic...ciuka tez urocza:loveu:-komu nie pokaze fotki basenowej, to slysze "wooow":cool3: Nie dzisiaj Hrabinka odpoczywała...tylko Ciuka i Jojeczek mieli foteczki i efekty w galerjach są ;-) Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cześć dziewczyny ;) ... jo-jo napisał(a):A teraz coś dla poprawienia "uchowego" humorku :-)) Zdjęcia robione dzisiaj wieczorkiem..Tak wygląda Ciuka :loveu: Oooo, uszka już stoją :multi: :lol: :lol: ... Ta druga fota rzeczywiście śliczna :loveu: ... Quote
KORONA Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć dziewczyny ;) ... Oooo, uszka już stoją :multi: :lol: :lol: ... Ta druga fota rzeczywiście śliczna :loveu: ... Tak na słowo honoru, ale stoją ;) Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 KORONA napisał(a):Tak na słowo honoru, ale stoją ;) Spoko, dopiero od wczoraj trzymam kciuki:p Quote
Recommended Posts