PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 moon_light napisał(a):Przy takim dogu każdy wyglada pieknie:cool3:, nie przesadzaj :P , bo zaraz wrzuce na galerie LOCO:evil_lol: Szantażystka :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='moon_light']Co mialam zapytac? "Przepraszam , a Ty kim jestes:P??" , nawet z dogomania Cię nie kojarzyłam, myslalam ze jakis znajomy PIKI, (nawet ubrani podobnie:P). Przy takim dogu każdy wyglada pieknie:cool3:, nie przesadzaj :P , bo zaraz wrzuce na galerie LOCO:evil_lol::razz:no jak nie ..ta fota już tam powinna być ;) Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no jak nie ..ta fota już tam powinna być ;) Alu, nie narażaj się :razz: :razz: :razz: ... Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Alu, nie narażaj się :razz: :razz: :razz: ...:crazyeye:ja :cool3:ależ skądże :p Quote
moon_light Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Szantażystka :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... No ale może wrzuce:eviltong:? Przynajmniej następnym razem jak ktos z dgm Cię spotka, będzie wiedzial ze Ty to Ty , i sie przywita chociaz:cool3: ----------------------------------------------------------------- Patrzcie na mine didy:lol::loveu: Quote
KORONA Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Dogi jeszcze śpią, o spacerze nie myślą. Więc pozbieram troche fotek z dogomani i powstawiam je tu :) Quote
KORONA Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Pika i dziewczyny a tu Dida i glutek, gluteczek Quote
jo-jo Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Monika wybrałas zdjęcia do mnei na stronke ?;-) Quote
KORONA Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Patrzcie i podziwiajcie !!!! Misja specjalna !! Pika i Piotrek :) Quote
KORONA Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 jo-jo napisał(a):Monika wybrałas zdjęcia do mnei na stronke ?;-) Jeszcze nie :( Quote
jo-jo Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='KORONA'] Patrzcie i podziwiajcie !!!! Misja specjalna !! Pika i Piotrek :) i Jojkowa piłeczka :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='PiotrekJ'][quote name='moon_light'] zobacz jak ja na nim wyglądam :crazyeye: :shake: :evil_lol: ... marnie :shake: koloryt skory taki jakbys mial zaraz zejść z tego padolu :evil_lol: [quote name='Korona']koniki pociągowe Bardzo pociagowe :evil_lol: Quote
bea100 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Korona, bardzo się ucieszyłam, że mogę zobaczyć i Ciebie i Twoje dziewczynki i dzieciaki w ND, jeszcze raz pozdrawiam ogórkowo i przesyłam morze ciepła w ten wiosenny ziąb :loveu: Quote
KORONA Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 bea100 napisał(a):Korona, bardzo się ucieszyłam, że mogę zobaczyć i Ciebie i Twoje dziewczynki i dzieciaki w ND, jeszcze raz pozdrawiam ogórkowo i przesyłam morze ciepła w ten wiosenny ziąb :loveu: Bea, kochana... Ja też się cieszę, że się spotkałyśmy... Mam nadzieję, ze w końcu to mi pierwszej uda się Ciebie wypatrzyć :) Buziaki dla Ciebie, dla Łukasza i ogórków :) Quote
asher Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Gdzie Didu ma fafle? :crazyeye: Śliczne kuniki :loveu: Quote
KORONA Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 asher napisał(a):Gdzie Didu ma fafle? :crazyeye: Śliczne kuniki :loveu: Właśnie je zjada, są gdzieś juz pewnie w przełyku pogryzione razem z chlebkiem :) hahhaha :) Quote
jo-jo Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 bea100 napisał(a):Korona, bardzo się ucieszyłam, że mogę zobaczyć i Ciebie i Twoje dziewczynki i dzieciaki w ND, jeszcze raz pozdrawiam ogórkowo i przesyłam morze ciepła w ten wiosenny ziąb :loveu: a ja byłam ta co tekoniki trzymała jak się witały :evil_lol: Quote
bea100 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 jo-jo napisał(a):a ja byłam ta co tekoniki trzymała jak się witały :evil_lol: Oooo w takim razie bardzo mi miło było poznać :p (Trza było tylko mi szepnąć ,,jo-jo jestem" i wszystko byłoby jasne :lol: ) Quote
jo-jo Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 bea100 napisał(a):Oooo w takim razie bardzo mi miło było poznać :p (Trza było tylko mi szepnąć ,,jo-jo jestem" i wszystko byłoby jasne :lol: ) e tam a wiedziałabym czy mnie bez psa poznasz? ;-) Quote
bea100 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 jo-jo napisał(a):e tam a wiedziałabym czy mnie bez psa poznasz? ;-) Ot i cały problem :lol: Widzisz człeka a dopiero jak powie ,,to ja jestem ten o nicku takim a takim co ma pieska takiego a takiego" to go sobie kojarzysz i umiejscawiasz; jakby tak pomysleć nad tym to to bardzo śmieszne !!! :lol: Mam nadzieję, że spotkamy się w Łodzi i nadrobimy! Quote
KORONA Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Życzymy Dogomaniakom spokojnych Świąt i spełnienia wszystkich marzeń... Quote
bea100 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Dobrych i radosnych Świąt życzy Wszystkim babcia ogórkowa :p Quote
KORONA Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Dzięki Ogórkowa Babciu :) Święta, Święta i po Świętach.... Czas ruszyć galerie :) Kilka fotek z ostatniego spaceru - dogowiska. Tak traktuje matka, córkę. miotowe siostry. Fistacja i Flamenco zasłużony odpoczynek Didu o Jojek kocia łapka :lol: Didu - królowa lasu Ciukoska :lol: Ciuka z ciocią Fistacją :) Jurasic Park, czyli Achilles GLG i Flamenco K.B. barwy ochronne Flamenco w chaszczach :) Quote
KORONA Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Oto Faworek, brat Flamenco :) Byliśmy ostatnio zobaczyć jak mieszka, bo Fawor wyprowadził sie pod Wawę. Cudnie mieszka !! Cudnie !! Halucynacja Flamenco Quote
Recommended Posts