KORONA Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Ale to jest świetna myśl na eliminację konkurencji. Taka selekcja naturalna ;) Quote
r_2005 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 KORONA napisał(a):Chyba siem wstydzem ;) Obadamy czy wyrobiona:evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 KORONA napisał(a):Ale to jest świetna myśl na eliminację konkurencji. Taka selekcja naturalna ;) no a jak :lol: dobra teraz mi czekanie tylk ozostało i chyba dzisiejsza kąpiel Jojeczka 8) Quote
KORONA Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 r_2005 napisał(a):Obadamy czy wyrobiona:evil_lol: AAAAAAAAAAAAA!!!!! Molestują !! W doktora chcesz sie ze mna bawić, cooo ?? A jeszcze chwile temu, mówiłaś że nie będziesz macać. RATUNKUUUUU Quote
KORONA Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 eveandAxel napisał(a):Hmmm! Co do galeryjki Axela to jeszcze troszkę, bo muszę sobie sama skaner sprawić, na męża nie mam co czekać bo mogę się nie doczekać!:roll: :evil_lol: A większość zdjątek mam w zwykłym albumie! Ale jeszcze troszkę troszkę!!!! Więc bójcie się, bo mam taką kolekcję , że hej!:eviltong: Zdjęcia przecudne! To znaczy psie na tych zdjęciach!:evil_lol: :eviltong: są cudne! Powiem ci Monika że gdybym była wcześniej na forum i widziała twoje dziewczyny to bym się tak zakochała że pewnie bym cię o jednego psiaczka jeszcze długo molestowała,:razz: ale ja musiałam wykorzystać chwilę słabości na moje łzy męża i szybko psiura szukać! :diabloti: Zawsze podobały mi się najbardziej błękity, żółte i czarne. Tak tak jojek płaszczaki też , szczególnie na żywo! Eve, dziękują i szczekam niecierpliwie na Axelkową galerię ! :) Quote
r_2005 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 KORONA napisał(a):AAAAAAAAAAAAA!!!!! Molestują !! W doktora chcesz sie ze mna bawić, cooo ?? A jeszcze chwile temu, mówiłaś że nie będziesz macać. Ja chcę naocznie:lol: Dawaj tu zdjęcie torsa:eviltong: Quote
r_2005 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 KORONA napisał(a):Najpierw muszę sie wydepilować ;) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
KORONA Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 r_2005 napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: No cooo ? Trzeba dbać o image ;) Quote
r_2005 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 I tak publicznie się do futra przyznajesz?:crazyeye: Quote
anetta Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 http://img124.imageshack.us/img124/4481/steel035kopia9yy.jpg :question::question::question:powiem jedno-wow :question: Quote
anushka Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 KORONA napisał(a):Taaaa, zrobił sobie podstawke pod jajeczka ;) normalnie sikam...prawdziwy facet :lol: :lol: czyt. Jo-jek Quote
Kamila Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 dozki przecudne,nie ma co ukrywac moze uaktualnicie i jeszcze jakies fotki wstawicie?:razz: Quote
AgaCzips Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Monia:mad: mało fot, więcej więcej więcej!:cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Marta, ja sobie pozwolę wstawić u Was kilka foteczek z wczorajszej wystawy :cool3: ... Quote
KORONA Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Marta, ja sobie pozwolę wstawić u Was kilka foteczek z wczorajszej wystawy :cool3: ... Dzięki !! Ale za tą Martę, to masz krechę !!!! Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 KORONA napisał(a):Dzięki !! Ale za tą Martę, to masz krechę !!!! Oj tam :evil_lol: ... Akurat patrzyłem na zdjęcie Achillesa i tak mi się poprzestawiało :razz: ;) ... Quote
moon_light Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Dlaczego nikt mi wczoraj nie powiedzial że to pan LOCO ?! :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 moon_light napisał(a):Dlaczego nikt mi wczoraj nie powiedzial że to pan LOCO ?! :eviltong: No ja właśnie nie wiem :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='moon_light'] Dlaczego nikt mi wczoraj nie powiedzial że to pan LOCO ?! :eviltong::evil_lol:pewnie nie poznałaś bo bez piesa :razz: Ranyśku jak mi się te cudeńka podobują :loveu:piszę o konikach Korony :razz: Quote
jo-jo Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):No ja właśnie nie wiem :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... kto nie wiedział ten niewiedział 8) nie którzy wiedzieli 8) Quote
moon_light Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 jo-jo napisał(a):kto nie wiedział ten niewiedział 8) nie którzy wiedzieli 8) że niby wiedzialas dlaczego nikt mi nie powiedzial?::-o:lol: Alicjarydzewska napisał(a):pisze o konikach Korony a ja je wyglaskaaalam:loveu: :lol:- mozesz mi zazdroscic:cool3: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 moon_light napisał(a):że niby wiedzialas dlaczego nikt mi nie powiedzial?::-o:lol: Trzeba zapytać było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak swoją drogą to mogłaś to zdjęcie trochę przerobić, zobacz jak ja na nim wyglądam :crazyeye: :shake: :evil_lol: ... Quote
moon_light Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Trzeba zapytać było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Tak swoją drogą to mogłaś to zdjęcie trochę przerobić, zobacz jak ja na nim wyglądam :crazyeye: :shake: :evil_lol: ... Co mialam zapytac? "Przepraszam , a Ty kim jestes:P??" , nawet z dogomania Cię nie kojarzyłam, myslalam ze jakis znajomy PIKI, (nawet ubrani podobnie:P). Przy takim dogu każdy wyglada pieknie:cool3:, nie przesadzaj :P , bo zaraz wrzuce na galerie LOCO:evil_lol: Quote
Recommended Posts