Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

KORONA napisał(a):
Ale to jest świetna myśl na eliminację konkurencji. Taka selekcja naturalna ;)

no a jak :lol: dobra teraz mi czekanie tylk ozostało i chyba dzisiejsza kąpiel Jojeczka 8)

Posted

r_2005 napisał(a):
Obadamy czy wyrobiona:evil_lol:

AAAAAAAAAAAAA!!!!! Molestują !! W doktora chcesz sie ze mna bawić, cooo ?? A jeszcze chwile temu, mówiłaś że nie będziesz macać.

RATUNKUUUUU

Posted

eveandAxel napisał(a):
Hmmm! Co do galeryjki Axela to jeszcze troszkę, bo muszę sobie sama skaner sprawić, na męża nie mam co czekać bo mogę się nie doczekać!:roll: :evil_lol: A większość zdjątek mam w zwykłym albumie! Ale jeszcze troszkę troszkę!!!! Więc bójcie się, bo mam taką kolekcję , że hej!:eviltong:
Zdjęcia przecudne! To znaczy psie na tych zdjęciach!:evil_lol: :eviltong: są cudne!
Powiem ci Monika że gdybym była wcześniej na forum i widziała twoje dziewczyny to bym się tak zakochała że pewnie bym cię o jednego psiaczka jeszcze długo molestowała,:razz: ale ja musiałam wykorzystać chwilę słabości na moje łzy męża i szybko psiura szukać! :diabloti: Zawsze podobały mi się najbardziej błękity, żółte i czarne.
Tak tak jojek płaszczaki też , szczególnie na żywo!

Eve, dziękują i szczekam niecierpliwie na Axelkową galerię ! :)

Posted

KORONA napisał(a):
AAAAAAAAAAAAA!!!!! Molestują !! W doktora chcesz sie ze mna bawić, cooo ?? A jeszcze chwile temu, mówiłaś że nie będziesz macać.

Ja chcę naocznie:lol: Dawaj tu zdjęcie torsa:eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='PiotrekJ']Marta, ja sobie pozwolę wstawić u Was kilka foteczek z wczorajszej wystawy :cool3: ...

Dzięki !! Ale za tą Martę, to masz krechę !!!!

Posted

KORONA napisał(a):
Dzięki !! Ale za tą Martę, to masz krechę !!!!

Oj tam :evil_lol: ... Akurat patrzyłem na zdjęcie Achillesa i tak mi się poprzestawiało :razz: ;) ...

Posted

[quote name='moon_light']

Dlaczego nikt mi wczoraj nie powiedzial że to pan LOCO ?! :eviltong::evil_lol:pewnie nie poznałaś bo bez piesa :razz:

Ranyśku jak mi się te cudeńka podobują :loveu:piszę o konikach Korony :razz:

Posted

jo-jo napisał(a):
kto nie wiedział ten niewiedział 8) nie którzy wiedzieli 8)

że niby wiedzialas dlaczego nikt mi nie powiedzial?::-o:lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
pisze o konikach Korony

a ja je wyglaskaaalam:loveu: :lol:- mozesz mi zazdroscic:cool3:

Posted

moon_light napisał(a):
że niby wiedzialas dlaczego nikt mi nie powiedzial?::-o:lol:

Trzeba zapytać było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Tak swoją drogą to mogłaś to zdjęcie trochę przerobić, zobacz jak ja na nim wyglądam :crazyeye: :shake: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Trzeba zapytać było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Tak swoją drogą to mogłaś to zdjęcie trochę przerobić, zobacz jak ja na nim wyglądam :crazyeye: :shake: :evil_lol: ...

Co mialam zapytac? "Przepraszam , a Ty kim jestes:P??" , nawet z dogomania Cię nie kojarzyłam, myslalam ze jakis znajomy PIKI, (nawet ubrani podobnie:P).

Przy takim dogu każdy wyglada pieknie:cool3:, nie przesadzaj :P , bo zaraz wrzuce na galerie LOCO:evil_lol: