Jump to content
Dogomania

Dogi, dogi... "Korona Borealis" i przyjaciele.

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

KORONA napisał(a):
Efekty SOM !! Wręcz namacalne ! ;)
Ale jam baba, macać nie będę, ten pan ze zdjęć to Twój chłop? To niech on pomaca i mi opowie:lol:

Posted

r_2005 napisał(a):
Twój chłop

hahahahahahahaha :megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: (przepraszam ale poprostu nie wytrzymałam)

Agga napisał(a):
Jojek no co ty ciagle w pozycji horyzontalnej no....nie daj sie :eviltong:

Ty myślisz że to tak prosto z Ciukawą wygrać ? :lol:

Posted

r_2005 napisał(a):
Ale jam baba, macać nie będę, ten pan ze zdjęć to Twój chłop? To niech on pomaca i mi opowie:lol:

Toć ja Ci macać nie każe ;)
Wszyscy przeca wiedzą, ze Pike kocham :) Nie mogę nic z innymi i to jeszcze na publicznym forumie ;)

A pan ze zdjęć, to chłop już zajęty przez Iwonkę, mamę Naszej forumowej JoJo.

Posted

KORONA napisał(a):
A pan ze zdjęć, to chłop już zajęty przez Iwonkę, mamę Naszej forumowej JoJo.
:oops: :oops: :oops: Jo-jo, ani słowa tacie:mad:

Posted

r_2005 napisał(a):
:oops: :oops: :oops: Jo-jo, ani słowa tacie:mad:

uważaj już pędze :lol::lol::lol::lol::lol:
nie no jasne że nie powiem ;-)) Korona chyba potwierdzi że ja tajemnic nie ujawniam :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
nie no jasne że nie powiem ;-)) Korona chyba potwierdzi że ja tajemnic nie ujawniam :lol:

Trochę mi ulżyło, bo inaczej chyba do końca życia musiałabym się wstydzić:oops: :p

Posted

Dobra Dobra my tu cacy cacy a ze zdjątkami coś przycichło 8) ja aż z nudów swoje do galerii dgm wrzuciłam....(chyba mnie głowa boli że to zrobiłam )

Posted

r_2005 napisał(a):
Trochę mi ulżyło, bo inaczej chyba do końca życia musiałabym się wstydzić:oops: :p

Spokojnie, klaudia tajemnice do grobu zabiera!! A poza tym czego się wstydzić ? Przeciez chłop nie podpisany, to i nie wiadomo czyj ;)

Posted

KORONA napisał(a):
Spokojnie, klaudia tajemnice do grobu zabiera!! A poza tym czego się wstydzić ? Przeciez chłop nie podpisany, to i nie wiadomo czyj ;)

dobra Monisiu my tu gadu gadu a fotek jak nie było tak nie ma 8)

Posted

Znów wrzuce wszystkie na raz, a potem cisza tu zapanuje. Ciotki się wcale nie odezwą. Więc resztę wstawie jutro, a teraz pójdę spać ;)

Dobranocka :)

Posted

KORONA napisał(a):

Przecie sama napisałaś czyj to chłop, i koligacje ładnie wyjaśniłaś...:evil_lol:

Posted

Alllllleeeeeeeeee super!!!!:multi:
Ja tu na was czekam i kukam na dogi a wy się zabawiacie w galeryjce!:mad: Na drugi raz proszę dać na dogi cynk gdzie się ukrywacie!:mad: :evil_lol:
Monia a może my w ramach doziej solidarności wszystkie sobie warkoczyki na Katowice strzelimy!? Przynajmniej długo się szukać nie będziemy!:evil_lol: :eviltong:

Posted

r_2005 napisał(a):
Przecie sama napisałaś czyj to chłop, i koligacje ładnie wyjaśniłaś...:evil_lol:

Znaczy sie już podpisany, ale wcześniej nie był więc Cię usprawiedliwiłam... Rety, chyba sie zakręciłam.

Czy ja wstawiałam juz ta foteczkę ? Jeśli tak to dajcie mi po łapkach :evil_lol:

Posted

eveandAxel napisał(a):
Alllllleeeeeeeeee super!!!!:multi:
Ja tu na was czekam i kukam na dogi a wy się zabawiacie w galeryjce!:mad: Na drugi raz proszę dać na dogi cynk gdzie się ukrywacie!:mad: :evil_lol:
Monia a może my w ramach doziej solidarności wszystkie sobie warkoczyki na Katowice strzelimy!? Przynajmniej długo się szukać nie będziemy!:evil_lol: :eviltong:

Świetny pomysł !!!
Dobrze, ze Nas tu znalazłaś, a teraz szybko otwieraj galerię Axelka :)